”Olisin halunnut Olli Lindholmin istuvan tässä – hän olisi tykännyt” – The Voice of Finland -esitys herkistää Costello Hautamäen

Kirjoittajan kuva

By admin

Jännittävät kaksintaistelut jatkuvat The Voice of Finlandissa. Arttu Wiskarin tiimiläisten esitys iskee apuvalmentajana toimivaan Costello Hautamäkeen erityisen kovaa.

Sunnuntain jaksossa lavalla mittaa toisistaan ottavat Arttu Wiskarin tiimissä kilpailevat Neili Airikka ja Janne Alaperä.

 – Neilillä on persoonallinen ääni. Hän on tehnyt omalla nimellään musiikkia jo jonkin aikaa. Sama Jannella, hänellä on trubaduuritausta. Jannella on aika tyypillisen suomalaisen miehen ääni. Miten saamme sovitettua ne yhteen… Neilillä on todella persoonallinen ääni. Hän saattaa hallita kappaletta jonkin verran. Siinä voi olla pieni miina, Arttu pohtii apuvalmentajalleen Costello Hautamäelle.
 
Kaksikko saa esitettäväkseen Yö-yhtyeen kappaleen Mitä jos mä rakastan sua.
 
 – Aluksi olin kappaleesta, että mikä biisi, miksi, Neili myöntää.
 
Janne puolestaan pitää kappaleesta tekstin sanoman rehellisyyden ja herkkyyden takia.
 
 – Kappaleen teksti on, että uskaltaa kertoa toiselle tunteistaan silläkin uhalla, että toinen hylkää, hän sanoo.
 
Kaksikon esityksen rakentuminen lopulliseen muotoonsa ei tapahtunut sormia napsauttamalla. Arttu paljastaa kokonaisuuden olleen odotettua haastavampi.
 
 – Olen nähnyt hirveän vaivan, että olen saanut kappaleen tuohon. Kun kappale ojennettiin heille ja testasimme hieman, se oli niin levällään, että harkitsimme kappaleen vaihtamista.
 
Alun haasteista huolimatta kappaletta ei vaihdettu, ja esityksen jälkeen Neili ja Janne saavat suuret suosionosoitukset yleisöltä. Myös tähtivalmentajat apureineen olivat myytyjä.
 
 – Tuo oli täydellinen suoritus molemmilta. En tiedä, jännittikö teitä, mutta se ei ainakaan näkynyt, Arttu hehkuttaa.
 
Costello lähes liikuttuu antaessaan Neilille ja Jannelle palautetta.
 
 – En malta olla ajattelematta, että… Tunsin Ollin (Lindholm) vuodesta 1983 asti. Olisin halunnut, että Olli istuisi tässä paikalla. Hän olisi tykännyt, hän sanoo nieleskellen.
 
Kumpi laulajakokelaista jatkaa Artun tiimissä? Se selviää The Voice of Finlandissa sunnuntaina.

VIDEO: The Voice of Finlandissa herkkä tulkinta Yön kappaleesta – Olli Lindholmin ystävältä kauniit sanat: ”Hän olisi tykännyt”2 kommenttia artikkeliin ””Olisin halunnut Olli Lindholmin istuvan tässä – hän olisi tykännyt” – The Voice of Finland -esitys herkistää Costello Hautamäen”

Vastaa