Shirly Karvinen etsii Pentti-koiralleen kaveria Koti koiralle -ohjelmassa: ”Pääset meidän kanssa kotiin – siellä punapää on ostanut sinulle vähän luuta”

Kirjoittajan kuva

By admin

Rakastettu Koti koiralle -ohjelma palaa ruutuihin uusin jaksoin ensi viikon keskiviikkona. Janni Hussin luotsaamassa ohjelmassa koira-asiantuntija Tommy Wirén etsii syystä tai toisesta kotia vaihtaville koirille uusia perheitä.

Kolmannen kauden avausjaksossa ex-missi ja juontaja Shirly Karvinen etsii kaveria hänen ja kumppaninsa Sannin 7-vuotiaalle Pentti-koiralle. Ajatus uudesta karvaisesta perheenjäsenestä on pyörinyt Shirlyn mielessä jo pitkään. Koti koiralle -ohjelmassa hän pääsee tutustumaan Lucy-nimiseen koiraan, joka omistajaperheen allergioiden takia etsii uutta kotia.

– Minulla oli pitkään ajatuksena, että haluan Penalle kaverin. Välillä on niitä hetkiä, kun tuntuu, että minä tai kumppanini emme ehkä riitä sille. Sekin tarvitsee tyypin, joka puhuu samaa kieltä. Lucy myös ehkä tuo perhettämme kasaan, se on vähän kuin puuttuva palanen, joka yhdistää meidät kokonaiseksi, Shirly sanoo jaksossa.

– Minulla oli intuitio, ettei minun kuulu varta vasten etsiä pentua tai aktiivisesti käydä läpi kasvattajia. Minulla oli olo, että kun löytyy koira, joka tarvitsee kotia, täällä on koti tarjolla, hän jatkaa.

Shirly tapaa Lucyn yhdessä ystävänsä Lotan kanssa. Shirly suorastaan häkeltyy pienen Lucy-koiran tepasteltua heidän luokseen.

– Voi, miten olet reipas! Miten olet noin rohkea? Apua, Shirly hämmästelee ja ihastelee Lucya.

– On maailman ihanin ja suloisin! Tuli suoraan kohti ja niin rakastava ja avoin pieni tyyppi. Se ei arastellut paljon, vaan tuli nopeasti kohti. Aivan kuin se olisi ollut siinä aina, hän jatkaa haastatteluvideossaan.

Shirlyn tunteet nousevat pintaan, kun hän tutustuu Lucyyn.

– Voi ei, kun se on niin suloinen, hän sanoo ja alkaa herkistyä.

– Siis älä itke, koska muuten minäkin… Nyt et saa itkeä! Shirlyn ystävä Lotta sanoo.

– Olet aivan kuin Pentti 2, sylivauva! Suoraan siihen mamman syliin, hän jatkaa seuratessaan Lucyn ja Shirlyn lähentymistä.

Shirly ja Lotta huomaavat, että Lucy ei ole oppinut vielä aivan kaikkea. Lotta yrittää saada Lucyn istumaan, mutta tämä ei tottele käskyä.

– Huomasimme, että pientä koulutusvajautta on. Siinä on hieman työnsarkaa, kun pääsette kotiin arkeen kiinni, Lotta sanoo Shirlylle haastatteluvideossa.

Shirly oli varautunut koulutustarpeisiin, eikä se huolestuta häntä.

– Pääset meidän kanssa kotiin. Siellä sellainen punapää on ostanut sinulle vähän luuta. Laittanut Visan vinkumaan, ostettu kauppa tyhjäksi, Shirly sanoo innokkaalle Lucylle.

Koti koiralle Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 20.

VIDEO: Shirly Karvinen etsii Pentti-koiralleen kaveria – Lucy sulattaa sydämen välittömästi: ”Pääset meidän kanssa kotiin”Vastaa