MTV:n ohjelmille useita Kultainen Venla -palkintoja – Poromafia, Sunnuntailounas, Suurmestari, Tanssii Tähtien Kanssa, Linda ja Grand Designs Suomi voitokkaina

Kirjoittajan kuva

By admin

Vuoden 2023 parhaat kotimaiset ohjelmat ja niiden tekijät palkittiin tänään Kultainen Venla -gaalassa. MTV:n ohjelmista palkintoja pokkasivat MTV-alkuperäissarjat Poromafia, Sunnuntailounas ja Linda, kestosuosikit Tanssii Tähtien kanssa ja Suurmestari sekä Grand Designs Suomi. Arvostetulla elämäntyöpalkinnolla palkittiin pitkän uran ulkomaantoimittajana tehnyt Rauli Virtanen.

Televisioalan arvostetuin ja odotetuin palkintogaala Kultainen Venla oli MTV:n ohjelmien juhlaa. Edellisvuosilta tuttua voittokulkuaan jatkoivat koko perheen viihdeohjelma Suurmestari, joka palkittiin neljättä kertaa Vuoden game showna sekä suomalaisten rakastama Tanssii Tähtien Kanssa, joka valittiin viidettä kertaa Vuoden kilpailurealityksi. Vuoden lifestyle-ohjelman palkinnon sai Grand Designs Suomi.

MTV-alkuperäissarjat saivat myös ansaitsemansa tunnustukset. Vuoden draamasarjana palkittiin mustan huumorin sävyttämä rikosdraama Poromafia ja Vuoden ohjaajana sarjan ohjannut Mika Kurvinen. Sunnuntailounas palkittiin Vuoden komediasarjana jo neljännen kerran. Vuoden asiaohjelma- ja dokumenttisarjan palkinnon sai viulisti Linda Lampeniuksen elämästä kertova Linda

Pitkän uran MTV:llä tehnyt, koko kansan tuntema ulkomaantoimittaja ja tietokirjailija Rauli Virtanen palkittiin arvostetulla elämäntyöpalkinnolla.

Olemme ylpeitä monipuolisesta ja laajasta sisältötarjonnastamme, josta suomalaiset ovat löytäneet omat kestosuosikkinsa. On hienoa, että suosikkiohjelmiemme voittokulku jatkuu. Olemme valtavan iloisia myös hienojen MTV-alkuperäissarjojen menestyksestä. Kiitämme niin katsojia kuin sisältöjemme tekijöitä”, iloitsee Iina Eloranta, VP, Content, Channels and Digital Consumption.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Alminsalissa järjestetyn gaalan juonsivat MTV:n ohjelmista tuttu pari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori. Tilaisuuden televisioinnista vastasi MTV.2 kommenttia artikkeliin ”MTV:n ohjelmille useita Kultainen Venla -palkintoja – Poromafia, Sunnuntailounas, Suurmestari, Tanssii Tähtien Kanssa, Linda ja Grand Designs Suomi voitokkaina”

Vastaa