SkyShowtimen loppuvuoden kohokohtia: The Super Mario Bros. -elokuva 7. joulukuuta – Nicolas Cage Draculana

Kirjoittajan kuva

By admin

SkyShowtime-suoratoistopalvelussa nähdään loppuvuoden juhlakaudella niin odotettuja uutuuksia kuin koko perheen klassisia suosikkeja. The Super Mario Bros. -elokuva on katsottavissa palvelussa yksinoikeudella 7. joulukuuta alkaen, minkä lisäksi SkyShowtimeen tulevat muun muassa Transformers: Rise of the Beasts sekä Nicholas Houltin ja Nicolas Cagen tähdittämä moderni hirviötarina Renfield. Klassikoista katsottavissa ovat esimerkiksi Kummisetä-trilogia sekä Indiana Jones – ja Mission Impossible -elokuvat.  

SARJAT

Lawmen: Bass Reeves 18.12.2023
Taylor Sheridanin Lawmen: Bass Reeves herättää villin lännen legendaarisen lainvalvojan ja lainsuojattomat henkiin kertomalla uskomattoman tositarinan. Reeves (David Oyelowo) toimi liittovaltion sheriffinä sisällissodan jälkeisenä aikana Intiaaniterritorion alueella ja pidätti yli 3000 rikollista haavoittumatta kertaakaan.

Smothered 18.12.2023

Sammy on deittisovelluksiin kyllästynyt itsenäinen nuori nainen, ja Tom on menneisyyden taakkoja kantava lämminsydäminen mies. Mitä tapahtuu, kun he törmäävät toisiinsa?

Dreamland, jatkuva sarja
Dreamland on sydämellinen draama salaisuuksista, valheista, rakkaudesta ja haaveista neljän
siskoksen perheessä.

Fellow Travelers, jatkuva sarja
Oscar®-ehdokas Ron Nyswanerin (Philadelphia, Homeland) luoma, Thomas Mallonin romaaniin perustuva Fellow Travelers on eeppinen rakkaustarina ja poliittinen trilleri, joka kertoo
kahden hyvin erilaisen miehen räjähdysherkästä romanssista.

Frasier, jatkuva sarja
Frasier on Yhdysvaltain Seattleen sijoittuva komediasarja, jonka keskiössä ovat tärkeilevä radiojuontaja tri Frasier Crane (Kelsey Grammer), hänen räväkkä tuottajansa Roz (Peri Gilpin), kilpailuhenkinen älykköveljensä Niles (David Hyde Pierce) sekä heidän äkeä isänsä Martin (John Mahoney) ja hänen erikoislaatuinen kotihoitajansa Daphne (Jane Leeves).

Special Ops: Lioness, jatkuva sarja
Oscar®-ehdokas Taylor Sheridanin luoma Special Ops: Lioness perustuu todelliseen erikoisyksikköön
ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen
nuori merijalkaväen sotilas Cruz Manuelos (Laysla
De Oliveira) värvätään Lioness Engagement Team -yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Sarjassa nähdään myös mm. Nicole Kidman ja Morgan Freeman.

ELOKUVAT

The Super Mario Bros. Movie 7.12.2023
Golden Globe -voittaja Anya Taylor-Joy, mestarikoomikot Chris Pratt ja Charlie Day sekä muut huippunimet tähdittävät muun muassa Despicable Me – ja Sing-animaatiohiteistä tunnetun studion viimeisintä hilpeää seikkailua, jossa viiksekäs putkimies Mario ja hänen hontelo Luigi-veljensä lähtevät pelastamaan prinsessa Peachia häijyltä Bowserilta.

Transformers: Rise of the Beasts 15.12.2023
Transformers: Rise of the Beastsin 90-luvulle sijoittuvassa tarinassa seurataan Autobottien seikkailua ympäri maapalloa ja esitellään kokonaan uusi Transformers-ryhmittymä Maximals, joka liittyy mukaan taisteluun maailman kohtalosta.

Renfield 27.12.2023
Tässä modernissa hirviötarinassa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men-elokuvasarja) esittää kovia kokenutta Renfieldiä, joka toimii avustajana historian narsistisimmalle pomolle Draculalle (Oscar®- voittaja Nicolas Cage).

Fast X 18.1.2024
Ennätyksiä rikkonut Fast and Furious -elokuvasarja kiihdyttää uusille kierroksille viimeisimmässä
osassaan, jonka on ohjannut suurelokuvien taitaja Louis Leterrier (The Transporter).

JUHLAPYHIEN SUOSIKKEJA KOKO PERHEELLE

A Merry Christmas Miracle, nyt SkyShowtimessa
Boyd Mitchler (Joel McHale) on perheineen pelätyllä jouluvierailulla vanhempiensa luona välteltyään omalaatuista isäänsä (Oscar®-voittaja Robin Williams) ja muita perheenjäseniään vuosien ajan.

Bad Santa, nyt SkyShowtimessa
Billy Bob Thorntonin, Tony Coxin ja Lauren Grahamin tähdittämä Bad Santa seuraa, kuinka rikolliset Willie ja Marcus kiertävät suuria ostoskeskuksia joulupukiksi ja tämän tontuksi pukeutuneina.

The Grinch, nyt SkyShowtimessa
Jim Carrey nähdään nimiroolissa tässä oikeilla näyttelijöillä toteutetussa sovituksessa Dr. Seussin klassisesta lastenkirjasta, jossa Grinch päättää kyllästyneensä ylettömään hauskanpitoon ja
alkaa juonia joulun varastamista Whovilleltä.

The Holiday, nyt SkyShowtimessa
Päärooleissa ovat Cameron Diaz ja Oscar®-
voittaja Kate Winslet naisina, joiden miessuhteet ovat menneet pahasti mönkään aivan joulun alla. Molemmat haluavat vaihtaa maisemaa ja päätyvät asumaan toistensa taloihin vastakkaisiin suuntiin
– Diaz matkaa Lontooseen, Winslet Los Angelesiin.

White Christmas, nyt SkyShowtimessa
White Christmas on romanttinen ja humoristinen tarina Bob Wallacesta ja Phil Davisista (Bing Crosby ja Danny Kaye), entisistä armeijakavereista, joista on sodan jälkeen tullut yksi Broadwayn suosituimmista musiikkikomediakaksikoista. Kiertueella Floridassa tähdet tutustuvat laulajan urasta haaveileviin sisaruksiin Bettyyn ja Judyyn (Rosemary Clooney ja Vera-Ellen).

Indiana Jones -elokuvat, nyt SkyShowtimessa
Indiana Jones ja kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvassa Indy (Harrison Ford) ja hänen räväkkä ex-heilansa Marion Ravenwood (Karen Allen) väistelevät ansoja, taistelevat natseja vastaan ja kohtaavat käärmeitä etsiessään mystistä liitonarkkia ympäri maailmaa. Jännittävät kohtaukset seuraavat toisiaan, kun seikkailet yhdessä aidon ja alkuperäisen Indiana Jonesin kanssa.

Mission: Impossible -elokuvat, nyt SkyShowtimessa
Pääosassa Tom Cruise Ethan Huntina, salaisena agenttina, joka lavastetaan syylliseksi vakoojaryhmänsä jäsenten kuolemiin. Hunt pakenee hallituksen salamurhaajilta, murtautuu CIA:n tarkimmin vartioituun aarrekammioon ja roikkuu liikkuvan luotijunan katolla pyrkiessään pysyttelemään askeleen takaa-ajajiaan edellä… ja selvittämään järkyttävän totuuden.

Kummisetä-trilogia, nyt SkyShowtimessa
Trilogia seuraa sisilialaisklaanin nousua valtaan Amerikassa ja heidän asemaansa uhkaavia vaaroja. Corleonen perheen sisäisiä suhteita ja heidän rikollisia toimiaan tasapainottelevassa tarinassa nähdään Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Talia Shire, Diane Keaton ja Robert Duvall unohtumattomissa rooleissa.

Transformers-elokuvat, nyt SkyShowtimessa
Michael Bay ohjasi ensimmäisen Transformers-elokuvan, joka kuvaa jännittävää taistelua sankarillisten Autobottien ja pahojen Decepticonien välillä. Kun eeppinen taistelu saapuu maapallolle, Decepticonien nousun valtaan voi estää ainoastaan tieto, jota pitää hallussaan nuori Sam Witwicky (Shia LaBeouf).Vastaa