Sometähiten sinkkuelämää uudet sinkut ovat tässä

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Sometähtien sinkkuelämää-ohjelma saa jatkoa – mukana ovat neljä uutta julkisuudesta tunnettua henkilöä, kyseessä on ohjelman toinen kausi. Aiemmalla kaudella mukana olivat mm. Niko Saarinen, Esko Eerikäinen sekä Henny Harjusola.

Uudella kaudella mukana

Sometähtien sinkkuelämää-ohjelman toinen kausi alkaa 13. joulukuuta MTV Katsomossa – mukana on neljä uutta sinkkua, jotka ovat tunnettuja julkisuudesta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa keskiviikkoisin, osallistujat tekevät avoimen deitti-ilmoituksen ja deittailevat koko kesän ajan tavoitteenaan löytää kumppani, jonka kanssa lopulta parisuhde.

Ohjelman uudella kaudella mukana ovat malli-maailmasta tunnettu Anne Kukkohovi, Mikael Sundberg, Cristal Snow sekä Salatut Elämät-ohjelmasta tuttu kasvo Emma Nopanen.

Anne Kukkohovi

Anne, 53, on tuttu kasvo monille suomalaisille. Hän on toiminut yrittäjänä ja ollut useiden televisio-ohjelmien juontajana sekä työskennellyt myös mallina. Hän kertoo julkisuuteen, että hänestä deittailu Suomessa on jopa vaikeaa, kun on julkisuudesta tuttu. Hän myös kertoo kokevansa, että ulkomailla se on helpompaa.

– Tapana ei ole hirveästi suunnitella elämää. Reipas vuosi sitten päätin, että haluan elää vapaammin. Välillä deittaillaan urakalla, ja välillä keskitytään täysillä työhön, hän kertoo.

Mikael Sundberg eli Mikirotta

Mikael, 27, on tunnettu YouTube-videoistaan nimimerkillä ”Mikirotta”. Hän asuu nykyään Espoossa, lemmikkinsä eli kääpiömäyräkoiransa Milon kanssa. Mikael on ammatiltaan kokki ja harrastaa paljon liikuntaa. Hän kertoo julkisuuteen, että hän on vastikään eronnut parisuhteesta, jonka kuvitteli olevan elämänsä mittainen.

– Erosta selviäminen on pirun vaikeata ja vaatii paljon aikaa. Ajattelin että tähän sarjaan lähteminen on myös keino, jolla pääsee suuntaan tai toiseen, hän kertoo.

Cristal Snow

Tapio Huuska eli Cristal Snow, 48, on toiminut pitkään juontajana, kirjailijana, ohjaaja-käsikirjoittajana, laulajana ja drag-artistina. Hän kertoo nyt asuvansa yksin Helsingissä. Hän paljastaa, että on viimeksi ollut parisuhteessa melkein 20 vuotta sitten.

– Tajuan sen, että kun on itse homomies, joka tykkää miehistä ja leikittelee sukupuolirooleilla, tarvitsee sellaisen kumppanin, jolla on nuo asiat kohdallaan itsellään. Hän ei voi kokea sitä uhkana, vaan hänen on oltava sinut itsensä kanssa, Snow kertoo tiedotteessa.

Emma Nopanen

Emma, 23, on näyttelijä, joka on tuttu Salatuista elämistä – hän näyttelee Nella Tammista. Hän harrastaa myös improvisaatiota ja pitää matkustelusta. Hän kertoo, että on on seurustellut kerran vakavasti, mutta sinkkuelämää on kestänyt jo puolitoista vuotta.

– Lähden innoissani tapaamaan uusia ihmisiä ja katsomaan löytyisikö se oikea, hän kertoo.Vastaa