Syke: Särkynyt sydän elokuvateattereissa 25.12.

Kirjoittajan kuva

By admin

Syke: Särkynyt sydän -draamaelokuva saa ensi-iltansa kautta maan joulupäivänä 25.12. Elokuvaa tähdittää Syke-sarjasta tuttu rakastettu yleiskirurgi Holopainen, jota näyttelee Jarkko Niemi. 

Elokuvan päähahmona nähdään traumapolin rakastettu ja omalaatuinen kirurgi Petteri Holopainen (Jarkko Niemi). Holopainen joutuu elämän suurten kysymysten äärelle, kun sairaalaan kiidätetään potilas, joka mullistaa hänen maailmansa perinpohjaisesti.

Jarkko Niemen näyttelemä Holopainen on yksi kaikkien aikojen rakastetuimpia Syke-hahmoja, ja hänen paluutaan on toivottu jo pitkään. Sarjassa Holopaisen hahmo on nähty viimeksi viidennellä tuotantokaudella.

Elokuva on itsenäinen kokonaisuus ja tarjoaa viihdyttävän katseluelämyksen myös heille, jotka eivät ole Syke-sarjaa seuranneet.

Syke: Särkynyt sydän -elokuvan tuottaa Syke-sarjankin tuottava Yellow Film & TV. Elokuvan on ohjannut Taavi Vartia ja käsikirjoittanut Petja Peltomaa. Elokuvan pääroolia näyttelee Jarkko Niemi. Muissa rooleissa nähdään Lotta Kaihua ja Niina Koponen sekä useita Sykkeen rakastettuja kasvoja, muun muassa Lena Meriläinen, Leena Pöysti, Matti RistinenAntti Luusuaniemi, Jaana Pesonen, Valtteri Lehtinen ja Senna Vodzogbe.

Ensimmäinen Syke-elokuva Hätätila julkaistiin koronapandemian keskellä vuonna 2021. Elokuva keräsi lähes 130 000 katsojaa, ja se palkittiin yleisön suosikkielokuvana Jussi-gaalassa keväällä 2022.
 
Syke: Särkynyt sydän -elokuva saa ensi-iltansa 25.12.2023

VIDEO: Tältä näyttää Syke: Särkynyt sydän -draamaelokuva – katso traileri!Yksi kommentti artikkeliin ”Syke: Särkynyt sydän elokuvateattereissa 25.12.”

Vastaa