Syke: Särkynyt sydän on kerännyt yli 100 000 katsojaa!

Kirjoittajan kuva

By admin

Syke: Särkynyt sydän -elokuva sai ensi-iltansa elokuvateattereissa maanantaina 25. joulukuuta. Elokuva saavutti merkittävän 100 000 katsojan rajapyykin ensimmäisenä kotimaisena elokuvana tämän vuoden puolella.

Katso tästä video: https://www.ruutu.fi/video/4453004

Joulupäivänä ensi-iltansa saaneen Syke: Särkynyt sydän -elokuvan on nähnyt jo 101 256 katsojaa. 

”Uusi Syke -elokuva on saanut sarjan fanit liikkeelle! Satatuhatta katsojaa on merkittävä ja upea rajapyykki. Jarkko Niemen esittämä Holopainen hurmaa katsojia isolla kankaalla vielä hiihtolomien yli, eli vielä ehtii elokuvan näkemään!”, kertoo Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi

Syke-sarjalla on suuri fanikunta ja fanit ovat antaneet elokuvasta valtavasti positiivista palautetta. Sarjasta itsenäinen kokonaisuus on koukuttanut myös heitä, jotka eivät ole Syke-sarjaa aikaisemmin katsoneet.’

”Itse Syke-sarjaakin sen alkuaikoina ohjanneena olen ilahtunut, että sain kunnian ohjata tämän elokuvan. Ennen kaikkea on innostavaa, kun elokuva on saavuttanut noin näyttävät katsojaluvut alle kuukaudessa. Halusin Petja Peltomaan käsikirjoituksen pohjalta ohjata elokuvan, joka koskettaa ja viihdyttää niin sarjan faneja kuin sellaisiakin katsojia, jotka välttämättä sarjaa eivät ole vielä löytäneet. Elokuva on selvästi löytänyt tiensä ja katsojat näkevät kankaalla kertomuksen, joka on rakastetun hahmon, Holopaisen, selviytymistarina ja uudenlaisen elämän alku. Mielestäni Syke: Särkynyt sydän on ennen kaikkea tarina siitä, kuinka äärimmäisenkin tragedian jälkeen voi selvitä elämässä eteenpäin, kun vain saa siihen tukea ja uskoo tulevaisuuteen. Ja tietysti leffassa on sekin tärkeä muistutus, että lopulta rakkaus voittaa aina!” kertoo elokuvan ohjaaja Taavi Vartia. 

Syke: Särkynyt sydän -elokuvan pääroolia näyttelee Jarkko Niemi. Muissa rooleissa nähdään Lotta Kaihua ja Niina Koponen sekä useita Sykkeen rakastettuja kasvoja kuten Lena MeriläinenLeena PöystiMatti RistinenAntti LuusuaniemiJaana PesonenValtteri Lehtinen ja Senna Vodzogbe.

Elokuvan on ohjannut Taavi Vartia ja käsikirjoittanut Petja Peltomaa. Elokuvan on tuottanut Yellow Film & TV ja sen levittäjänä toimii Nelonen Media. 2 kommenttia artikkeliin ”Syke: Särkynyt sydän on kerännyt yli 100 000 katsojaa!”

Vastaa