Sykkeen 15. kausi alkaa Ruudussa 31. elokuuta!

Kirjoittajan kuva

By admin

Alkuperäissarja Sykkeen 15. kausi saapuu Ruutuun elokuussa. Uudella kaudella traumapolille saapuu täysin uusia työkavereita sekä aiemmilta kausilta palaavia kasvoja, kuten Hannele Lauri, Sara Melleri ja Helena Rängman.

Sykkeen 15. kausi alkaa jouluisin tunnelmin, polilla on kiire silloinkin kun muut lomailevat. Kauden teemoja ovat itsepetos, vanhemmuuden haasteet, uudet alut, täyttymättömät toiveet ja kolmiodraamat. Ihmissuhteet ovat monella solmussa kauden loppuun mennessä. Sen sijaan työssä solmukohdat avataan raudanlujalla ammattitaidolla.

Jari (Nicke Lignell) palaa töihin, mutta vaativa leikkaus on jättänyt jälkensä kirurgin raudanlujaan itsetuntoon. Jari ei kestä muiden sääliä, mutta ymmärtää onneksi kuunnella Lenitan (Lena Meriläinen) viisaita neuvoja. Jarin työelämään muutoksen tuulia tuo myös traumapolilla aloittava kirurgikollega Minako (Yuko Takeda).  

Lenitan ura on käännekohdassa, kun hänen perustamaansa Tehotar-yritystä houkutellaan fuusioon. 

Johanna (Leena Pöysti) lähentyy Maxin (Antti Luusuaniemi) kanssa, mutta yhteisen lapsen hoito sitoo sydänkirurgin tiukasti Jannicaan (Helmi-Leena Nummela). Traumapolin hurmuri huomaa pian olevansa mustasukkainen useammastakin naisesta ja joutuu tarkastelemaan toiveitaan. 
 
Sonjan ex-mies Aleksi (Eino Heiskanen) vaikuttaa vakiinnuttaneen paikkansa Sonjan (Iida-Maria Heinonen) ja Jessen (Sebastian Rejman) suhteen kolmantena pyöränä. Asiaa ei helpota Aleksin haparoiva mielenterveys ja Sonjan tarjoama tuki. 

Sekä Leevillä (Valtteri Lehtinen) että Ainolla (Amelie Blauberg) on piisannut epäonnea parisuhderintamalla, mutta viimein uusia romansseja siintää näköpiirissä! Aino kuitenkin puhuu ohi suunsa väärässä paikassa ja joutuu pelkäämään seurauksia.

Myös ensihoitajien leirissä viuhuvat Amorin nuolet joka suuntaan eikä väärinymmärryksiltä vältytä. Vilma (Janni Hussi) kohtaa töissä järkytyksen, kun hänen läheisensä joutuu polille hoitoon.

Sykkeen vakiohahmoihin kuuluvat Lenita (Lena Meriläinen), Johanna (Leena Pöysti), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Jari (Nicke Lignell), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Jannica (Helmi-Leena Nummela), Lauri (Mikko Nousiainen), Nikke (Janne Saarinen), Vilma (Janni Hussi), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash).  

Heidän lisäkseen 15. kaudella nähdään muun muassa Kari Hietalahti, Sari HavasEmil Kihlström, Miro LopperiTaneli Mäkelä, Jasir Osman, Yuko Takeda sekä aikaisemmilta kausilta tutut Sara Melleri, Helena Rängman, Eino Heiskanen, Minetta HämäläinenStella Leppikorpi ja Juha-Pekka Mikkola.

Sykkeen 15. kaudella on 29 jaksoa. Kauden ohjaajina toimivat Annika Grof ja Juha Lankinen ja pääkäsikirjoittajana Anne Prokofjeff. Sykkeen tuottaa Yellow Film & TV.

Sykkeen 15. kausi alkaa torstaina 31.8.2023., kun Ruutuun ilmestyy kaksi ensimmäistä jaksoa. Perjantaina Ruutuun ilmestyy seuraavat kaksi jaksoa. Tästä eteenpäin Ruutuun ilmestyy yksi uusi jakso aina torstaisin ja perjantaisin. Uusi kausi käsittää yhteensä 29 jaksoa.

Sykkeen 15. kausi on vain Ruudun tilaajien katsottavissa. Ruutu+-tilauksen hinta on alkaen 6,95 €/kk. Ensimmäinen tutustumisjakso on veloitukseton.

Syke Ruudussa Yksi kommentti artikkeliin ”Sykkeen 15. kausi alkaa Ruudussa 31. elokuuta!”

Vastaa