Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa tapahtui suuri muutos: tuottaja perustelee tehtyä ratkaisua

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Tanssii tähtien kanssa-ohjelma nähdään taas televisiossa – tämä on jo 16. kausi. Mutta nyt jaksot kestävät peräti 2,5 tuntia. Nyt tuottaja perustelee tehtyjä ratkaisua. Viime sunnuntaina televisiosta nähtiin ensimmäinen suora lähetys. Ohjelma oli kokenut kuitenkin uudistuksia niin alkutunnarin sekä sisällön puolesta.

Ohjelman kestoa oli muokattu, sillä ensimmäinen livenä pidetty lähetys kesti peräti kaksi ja puoli tuntia – aiemmin ohjelman jaksot ovat kestäneet vain kaksi tuntia. Suuri muutos ei ole, mutta huomattava kuitenkin aikaisempaan nähden, myös sisällön puolesta. Tanssii tähtien kanssa-ohjelman vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto kommentoi muutoksia, hän kertoo esimerkiksi, että kyseessä on tietoinen valinta.

Tuottajan mukaan kuitenkin vain kaksi ensimmäistä suoraa lähetystä kestävät 2,5 tuntia.

– Tämä on hieno juttu, sillä esimerkiksi tuomareilta saatu palaute on tähtipareille erittäin arvokasta ja sille haluttiin antaa enemmän aikaa. Uutena ohjelma-osiona saimme myös mukaan Ernestin tanssioppaan, jossa Ernest Lawson tutustuttaa meidät kilpailussa nähtävien tanssilajien saloihin, tuottaja Jasmi avaa sisällön uutuksia.

Tuottaja myös lisää, että MTV on pidentänyt muidenkin ohjelmiensa kestoa. Yksi esimerkki on Masked Singer Suomi -ohjelma, jonka kaksi ensimmäistä jaksoa kestävät 1,5 tuntia. Sen jälkeen näytettävät muut jaksot kestävät tunnin.

– Sellaisissa ohjelmissa, joissa on sisällöllisesti perusteltua ja mielekästä, kestoa voidaan jaksojen välillä hieman varioida. Molemmat ovat ohjelmatyypeiltään sellaisia, että ennen ensimmäisiä pudotuksia mukana on iso määrä kilpailijoita ja keston pidentäminen on tarpeellista.

Kanavan mukaan jaksojen pituuden kestolla ei ole ollut negatiivista vaikutusta katsojalukuihin. Tanssii tähtien kanssa-ohjelman ensimmäinen suora lähetys tavoitti lähes 1,4 miljoonaa katsojaa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma sunnuntaisin MTV3-kanavalla. Katso kaikki ohjelmatiedot ja lähetysajat Telkusta.

Myös Kuumaa-yhtye esiintyi avausjaksossa. Lue lisää Kuumaa-yhtyeen intohimoisista faneista ja yhtyeen jäsenten kommenteista liittyen asiaan, tästä.Yksi kommentti artikkeliin ”Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa tapahtui suuri muutos: tuottaja perustelee tehtyä ratkaisua”

Vastaa