Mielensäpahoittajan rakkaustarina-elokuvan uusi henkilö – Jaana Saarisen hahmo saa Mielensäpahoittajan rakastumaan

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Tulevassa elokuvassa Mielensäpahoittajan rakkaustarina – on uusi henkilö, joka saa itse Mielensäpahoittajaltakin jalat alta Salatut Elämät-sarjastakin tuttu Jaana Saarinen kertoo, että unelma-ammatissa jokainen rooli on suuri unelmien täyttymys.

Tässä elokuvassa Jaanan hahmo saa Mielensäpahoittajan rakastumaan, mikä todistaa ja on esimerkkinä kaikille siitä, että erilaiset henkilöt voivat rakastua. Elokuvan nimessä on siis pieni paljastus tulevan elokuvan juonesta. Lue lisää uudesta elokuvasta tästä.

Vanhana vihaisena yrmynä eli Mielensäpahoittajana tunnettu vanhempi mies siis pääsee kuin pääseekin romantiikan makuun. Kärttyisen Mielensäpahoittajan, jota Heikki Kinnunen näyttelee jo kolmatta kertaa – sydämen sulattaa hehkeä, sydämellinen ja ihana Saimi. Tämän ihastuttavan naisen roolissa nähdään laajan uran teatterissa, televisiossa sekä valkokankailla tehnyt Jaana Saarinen.

Salatut Elämät ja Jaana Saarinen

Elokuvan kuvauksia oli päästy seuraamaan ja ne sijoittuivat Sipoon kauniisiin maalaismaisemiin – idyllinen sekä leppoisa tunnelma vallitsi kuvausten ja haastattelujen aikana, myös kaupungin hälyn puute näkyi tunnelmassa. Jaanakin toteaa, että vasta muutaman päivän ajan kestäneet kuvaukset ovat yllättäneet leppoisuudellaan.

– Se antaa itsellekin rauhan ja vapauden tehdä ja muovata hahmoa ja ihmissuhteita, Jaana sanoo.

Jaana kertoo pitävänsä työstään niin kovin paljon, että kaikki roolit ovat unelmarooleja.

– Kliseinen vastaus on, että jokainen rooli on unelmarooli. Tietenkin se, että pääsee tällaiseen legendaariseen leffaan, ja on vielä se hahmo, joka muuttaa Mielensäpahoittajan mielensäpahoittamista, on aivan ihanaa, hän jatkaa.

Saimin roolissa Jaana pääsee todistamaan muun muuassa Mielensäpahoittajan ennennäkemätöntä puolta. Hän kertoo rakastuneen Mielensäpahoittajan olevan äärimmäisen liikuttava ja Saimin puolestaan olevan hyvin välitön, elämää nähnyt ja rakkaudentäyteinen henkilö.

– Hän on henkilö, joka ottaa Mielensäpahoittajan juuri sellaisena, kuin hän on. Periaatteessa aika erilaisia henkilöitä ollaan, mutta erilaiset henkilöt voivat rakastua, hän kertoo elokuvasta.

Ammatistaan Jaana puhuu lähes ylistävästi, sillä roolihahmoon tutustuminen ja tämän ymmärtäminen on hänen mukaansa ihanaa.

– Leikkiähän tämä on, mutta sitten kun saa luotua sen ihmisen ajatusmaailman ja olemuksen, niin se on hirveän kivaa! Jaana kertoo.Vastaa