Tanssii Tähtien Kanssa – osa 1

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa palaa televisioon ja on yksi syksyn odotetuimmista kotimaisista viihde-kilpailuista. Tämä on 16. kerta, kun tanssin täyteinen kilpailu hurmaa osallistujat, tuomarit sekä katsojat – suomalaisten suosikki ohjelmassa mukana ripaus vanhaa ja ripaus uutta.

16. kausi Tanssii Tähtien Kanssa polkaistaan käyntiin 3. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Huomenna torstaina 10. elokuuta klo 13.30 alkaen julkistetaan tämän kauden tähtiparit – MTV Uutiset Livessä. Tilaisuuden ja tämänkin kauden juontavat konkareiksi tituleeratut Vappu Pimiä ja Ernest Lawson. Tällä kaudella on mukana 11 uutta voitosta kilpailevaa tähtioppilasta.

Tutut kasvot tunnetussa ohjelmassa

Tuomarointia jatkavat tuttuun tapaan tanssitaiteen ja kilpatanssin legendat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Juontaja-kaksikko on myös tuttu, sillä Vappu Pimiä ja Ernest Lawson juontavat tämänkin kauden – ripaus vanhaa siis juonto ja tuomarointi tiimeissä.

Tähtiparien tanssiopettajina ovat mukana Saana Akiola, Katri Mäkinen, Kerttu Nieminen, Anssi Heikkilä, Sami Helenius, Marko Keränen, Matti Puro, Claudia Ketonen ja Kia Lehmuskoski. Siinäkin osa-alueessa siis ripaus vanhaa.

Uuden tuulahduksen tarjoavat kuitenkin kaksi kilpailun uutta tanssiopettajaa: Henri Tanner ja Valtteri Palin.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin, syyskuun 3. päivä alkaen klo 19.30 – tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin 4. syyskuuta alkaen. Katsottavissa myös suoratoistopalvelussa C Moressa.Vastaa