Teemu Selänteellä ei ole filtterit kohdallaan

Kirjoittajan kuva

By admin

Jos joku suomalainen julkkis ei mieti mitä sanoo ja koska sanoo, niin se on Teemu Selänne. Viime aikoina parikin hänen omilla sosiaalisen median seinillään olevista kommenteista on kirjoiteltu jos missäkin mediassa. Mutta mitä Teemu tällä kertaa on sanonut?

Teemu Selänteen kommentit presidenttiehdokas Pekka Haaviston parisuhteesta

Selänne herätti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa osallistuessaan keskusteluun presidenttiehdokas Pekka Haaviston parisuhteesta. Selänne kommentoi keskustelua, joka oli käynnistynyt X:ssä (entinen Twitter) käyttäjä Ouza-nimisen päivityksestä, jossa käsiteltiin Haaviston ja hänen puolisonsa Antonio Floresin suhdetta.

Selänne kirjoitti, että ikäero Haaviston ja Floresin suhteessa ei sovi hänen arvoihinsa, mutta hän huomautti myös, että jokaisella on oma tyylinsä. Tämä kommentti herätti kritiikkiä ja keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Selänne palasi myöhemmin keskusteluun ja painotti, että hänelle ei ole ongelma homoseksuaalisuus vaan ikäero suhteessa, jossa vanhempi henkilö yrittää seurustella nuoremman kanssa. Hän myös korosti, että jokainen voi valita oman tyylinsä.

Selänteen kommentit ovat herättäneet laajaa huomiota sosiaalisessa mediassa, ja ne ovat saaneet sekä kannattajia että kriitikoita. Monet huomauttivat, että Selänteellä on suuri vaikutus nuoriin ja että hänen kommenttinsa antavat epäkypsän kuvan hänen arvoistaan. Toiset taas puolustivat Selännettä ja kiittivät häntä rohkeudestaan ilmaista mielipiteensä.

Pekka Haavisto ja Antonio Flores ovat olleet yhdessä pitkään ja virallistivat suhteensa vuonna 2002. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1997, kun Flores oli alle 20-vuotias. Suhteessaan heillä on suuri ikäero, mutta se on ollut heidän oma valintansa.

Somekeskustelu Selänteen kommenttien ympärillä

Teemu Selänteen kommentit Pekka Haaviston parisuhteesta ovat herättäneet laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet käyttäjät ovat ottaneet kantaa Selänteen kommentteihin sekä hänen asemaansa esikuvana nuorille.

Osa kommentoijista on arvostellut Selännettä toteamalla, että hänen kommenttinsa antavat epäkypsän kuvan hänen arvoistaan ja vastuusta, joka hänellä on nuoriin nähden. Toiset ovat muistuttaneet, että Selänne kannatti aiemmin presidenttiehdokas Sauli Niinistöä, joka oli myös huomattavasti nuorempi kuin hänen puolisonsa. Tämä on herättänyt keskustelua ristiriitaisuudesta Selänteen kannanotoissa.

Jotkut kommentoijat ovat puolustaneet Selännettä ja kiitelleet häntä rohkeudestaan ilmaista mielipiteensä suoraan. Keskustelu on osoittanut, että aiheet, jotka liittyvät seksuaalisuuteen, ikäeroon suhteissa ja julkkisten kommentteihin, voivat herättää voimakkaita tunteita ja jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Teemulta suora kannanotto myös Presidentinvaaleihin

Teemun ilmoittautuessa näin Stubbin kannattajaksi, sai hän melkoisesti negatiivista palautetta – liittyen lähinnä Teemun omiin ajatuksiin ja sanomisiin aiemmin – mutta presidentinvaalit ovat kahden henkilön mittelö, ja näistä kahdesta Teemun valinta on nyt tullut selväksi.

Ps. oletko tutustunut Selänteen Kalifornian ravintolaan?Vastaa