TELIA – TELEVIESTINNÄN EDISTÄJÄ

Kirjoittajan kuva

By admin

Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista moderniksi mediayritykseksi lyhyessä ajassa. Tänään olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja Suomen johtava yritys ICT-palvelujen alalla. Verkkomme kuljettaa kolmanneksen maailman nettiliikenteestä. Tutustu syvemmin siihen, miksi Telia on uuden sukupolven teleoperaattori.

LIITTYMÄT HELPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Telia tarjoaa vaivattoman tavan hankkia liittymä verkkokaupastaan. Verkkokauppamme kehittyy jatkuvasti, ja panostamme vahvasti online-myyntiin ja markkinointiin. Asiakkaillamme on mahdollisuus valita suosituimmat liittymät kilpailukykyiseen hintaan. SIM-kortti toimitetaan asiakkaalle 1–2 arkipäivässä tilauksen jälkeen. Puhelinliittymän vaihto toiselta operaattorilta Telialle on vaivatonta, sillä hoidamme kaiken puolestasi, ja siirtoaika on vain noin 7 arkipäivää.

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

Edulliset ja hintansa arvoiset Telia-liittymät

Telia tarjoaa laajan valikoiman liittymiä, jotka ovat sekä edullisia että hintansa arvoisia. Voit valita, mitä maksat, ja kaikkiin liittymiimme sisältyy rajaton netin käyttö kotimaassa. Puhelut ja viestit voit valita joko rajattomina tai käytön mukaan. Lisäksi puhelut ja viestit Suomesta Pohjoismaihin ja Baltian maihin kuuluvat pakettiisi hintaan!

Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko

Telia on ylpeä omasta verkostaan, joka kattaa laajasti Pohjoismaat ja Baltian. Meillä on myös omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa 4G-verkkomme tavoittaa jopa 99,9 % suomalaisista, ja verkkoa parannetaan jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa

Kaikilla Telian liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi Rajaton-liittymillä voit surffata täysin rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Huippunopea 5G laajenee vauhdilla

Keväällä 2022 voit surffata 5G-nopeuksilla jo 160 kaupungissa. Verkkomme alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi maailmalla jo yli 40 maassa.

EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja

EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa.

TELIA – YHTEYDET JA SISÄLLÖT SAMALTA LUOTETTAVALTA TOIMIJALTA

Telia panostaa sujuviin, turvallisiin ja luotettaviin yhteyksiin, jotka ovat toimintamme ydin. Investoimme jatkuvasti verkkoihimme, jotta käytössä olisivat aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme pysyvät mukana teknologian kiihtyvässä muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja esineiden internet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.

Tarjoamme asiakkaillemme huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen katsotuimpia viihdeohjelmia ja jatkuvasti ajan hermolla olevaa uutisvirtaa. Haluamme tarjoilla huippuluokan sisällöt tavalla, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Siksi panostamme jatkuvasti digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Yhteenveto

Telia on noussut uuden sukupolven teleoperaattoriksi tarjoamalla asiakkailleen edullisia ja hintansa arvoisia liittymiä, laajan oman verkon kattavuutta, rajatonta ja nopeaa 4G-verkkoa sekä edistyksellistä 5G-verkkoa. EU-käyttö sisältyy liittymien kuukausihintaan, joten matkustaessasi Euroopassa voit nauttia huolettomasta yhteydenpidosta. Telia ei tarjoa pelkästään yhteyksiä, vaan myös laadukasta sisältöä, ja pyrimme helpottamaan asiakkaidemme arkea tarjoamalla innovatiivisia palveluita.Vastaa