Tervetuloa Poutaniemeen! Onnelan 5. kauden jaksot kutkuttelevat nauruhermoja 23. marraskuuta alkaen

Kirjoittajan kuva

By admin

Katsojien rakastama MTV-alkuperäissarja Onnela tarjoaa hykerryttävän hauskoja ja samastuttavia hetkiä perhe- ja työelämän haasteista. Onnelan viidennellä kaudella erilaiset menestymisen paineet rokottavat parisuhteita. Uusi kausi alkaa MTV Katsomossa 23. marraskuuta.

Elämä Poutaniemessä voi näyttää ulkoapäin idylliseltä, mutta lähemmin tarkasteltuna perheiden arki on yhtä hyrskynmyrskyä. Saara (Elena Leeve) ja Antti Hyvärinen (Eero Ritala), Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aalto (Max Forsman) sekä Titta (Pirjo Heikkilä) ja Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ajautuvat arjen yllättävien haasteiden keskellä kiusallisiin ja hulvattomiin tilainteisiin.

Viidennellä kaudella Saara ja Antti Hyvärinen viettävät lapsensa 5-vuotissyntymäpäiviä. Elämä tarjoilee heille aurinkoisia puoliaan, mutta onnea varjostaa Saaran urapaineet näyttelijänä ja Antin huoli heidän omakotitonttinsa arvosta. Myös Mette ja Markus Aallon kotona kuohuu: Mette on tympääntynyt olemaan kotiäitinä ja haluaa kokeilla siipiään kauneushoitolayrittäjänä. Tämä järkyttää parisuhteen tasapainoa jopa siinä määrin, että apuun tarvitaan pariterapeutti. Mutta ovatko asiat sen jälkeen paremmin – vai itse asiassa vielä enemmän solmussa?

Onnelan uusi 5. tuotantokausi on katsottavissa 23. marraskuuta alkaen MTV Katsomo+ -tilauksella. Sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 10. 
Onnelan tuottaa MTV:lle Jarowskij Finland. 

Katso sarjan traileri täältä!

ONNELAN 5. KAUDEN JAKSOT

1. UUSI URA
Mette on kyllästynyt olemaan kotona lasten kanssa ja haluaa kokeilla siipiään kauneushoitolayrittäjänä. Saara ei halua maksaa klovnia lapsensa 5-vuotissynttäreille vaan sonnustautuu itse pelleksi – onhan hän koulutettu näyttelijä.

2. PARISUHDEPAINEET
Pahaa-aavistamaton Antti on palkkaamassa itselleen suuhygienistiä mutta joutuu syrjimissyytösten kohteeksi. Isovanhemmat syöttävät lapsenlapsilleen liikaa sokeria, mistä seuraa paitsi levottomat lapset, myös sukupolvien välistä kasvatuskeskustelua.

3. MERINÄKÖALA
Vanha arvokas tammi kasvaa Antin ja Saaran tontilla niin, että merinäköala peittyy. Käynnistyy tahtojen taistelu tontin arvon ja toisaalta luontoarvojen säilyttämisen välillä. Metellä menee lopullisesti hermot Markuksen kuorsaamiseen ja hän vaatii toimenpiteitä.

4. ROOLI
Saara on saanut elämänsä roolin tv-sarjassa ja haluaa tehdä sen hyvin. Hänen valmistautumisensa menee kuitenkin överiksi ja hämmentää ohjaajaa. Mette ja Markus setvivät yhä välejään merkillisen pariterapeutin luona, joka herättää Markuksessa epäilyksiä.

5. TUKHOLMA
Työt kuljettavat Markuksen Ruotsiin ja mukaan änkeää kukas muukaan kuin naapurin Jorma, joka aikoo hurmata länsinaapurin silakkatuliaisilla. Antti ja Saara menevät äärimmäisyyksiin yrittäessään löytää vapaata parkkipaikkaa.

6. VASTUUVANHEMPI
Antti ajautuu päiväkodin vanhempainaktiviiksi vahingossa. Pesti ei kuitenkaan harmita, kun selviää sen sisältävän myös mukavia puolia. Mette ja hänen ystävänsä Kristiina pääsevät kokemaan uudenlaista säpinää…

7. KIERRÄTTÄJÄ
Antti yrittää kierrättää oikeaoppisesti mutta ajautuu sanaharkkaan näsäviisaan hipsterin kanssa. Saara ottaa näyttelijäntyönsä tosissaan ja jalkautuu oikeiden poliisien pariin tehdäkseen taustatutkimusta. Markus keksii keinon saadakseen Meten kanssa välit kuntoon.

8. KAUNEUDENHOITAJAT
Saara stressaa ulkonäöstään ja haluaisi valkoisemmat hampaat, mutta Antin mielestä luonnollinen hymy on paljon kauniimpi. Markus yrittää mielistellä asiakasta ja naamioituu eläinoikeusaktivistiksi. Mette ja hänen yhtiökumppaninsa kinastelevat titteleistä.

9. LUOKKAKOKOUS
Antti, Markus, Titta ja Jorma osallistuvat luokkakokoukseen tavatakseen vanhoja tuttuja. Juhlissa ei kuitenkaan ole pelkästään hauskaa, kun kaikki joutuvat kohtaamaan menneisyytensä möröt. Meten kauneushoitolayritys on kääntynyt tappiolliseksi, mikä vaatii ratkaisuja.

10. MUUTTO?
Saara ja Antti suunnittelevat muuttavansa Helsingin Kallioon. Saara haaveilee urbaanista elämästä kahviloiden ja kauppojen sykkeessä, mutta Antti empii. Tekisikö muutto heidät onnelliseksi? Meten ja Markuksen liitto ajautuu entistä syvempään kriisiin.

#onnelasarja @mtvkatsomoVastaa