Amazing Race Suomi: Jukka Rasila menettää hermonsa tehtävässä

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Kauden uusin jakso nähtiin viime lauantaina, jolloin peli päättyi pariskuntana kisanneilta Jukka Rasilalta ja hänen Mirva Niemiseltä. Nyt he olivat kertaamassa jakson tapahtumia maanantai aamuna Aamulypsy-lähetyksessä kilpailussa myös mukana olleen Tuukka Ritokosken sekä työparin Juuso Mäkilähteen vieraina.

Radiojuontajat halusivat ensimmäisenä tietää, kuumensiko paineen alla suorittaminen pariskunnan välejä ja jos, niin missä määrin.

– Kyllä me aika hurjissa kierroksissa oltiin, Jukka kertoo.

– Niin, tai sinä olit, Mirva kommentoi vieressä.

Osallistujat palaavat viime jaksossa nähtyyn tehtävään, jossa parien piti koota skootteri. Jukka ja Mirva ottivat haasteen innolla vastaan, mutta tunnelma muuttui pian kuin salamaniskusta, kun he tiputtivat yhden kokoamisessa tarvittavan ruuvin skootterin rungon uumeniin.

– Me päästin hyvin tätä tekemään, mutta kun se tippui se ruuvi… Jukka sepittää hermostuneena jaksossa.

– Rauhoitu nyt, ihan oikeesti! Mirva huutaa Jukalle.

Tuukan ja hänen isänsä Samin muodostama tiimi oli samalla pisteellä ja saivat seurata pariskunnan yhteenottoa vierestä, kootessaan samalla omaa skootteriaan.

– Mulla oli oikeasti sellainen fiilis, että suuttuikohan ne ihan kunnolla, että ei kai ne eroa nyt. En ollut aiemmin nähnyt, että te otatte yhteen. Oli aika aggressiivista tekemistä, Tuukka kommentoi tilannetta näin jälkeenpäin.

Mirva myöntää, että kyseisestä skootteritehtävästä keskusteltiin vielä kotimatkalla. Jukka puolestaan toteaa elävänsä tunteella, jonka vuoksi tilanne lähti hieman lapasesta ja reagointi oli kyseistä luokkaa. Jaksossa nähdään, kuinka ruuvia etsivä mies päättää yhtäkkiä kääntää koko skootterin ylösalaisin saadakseen osan putoamaan. Pistettä pyörittävät paikalliset puuttuvat nopeasti peliin ja muistuttavat paria, että heidän on tarkoitus koota skootteri, eikä hajottaa. Samalla, kun Jukka jatkaa touhuaan, Mirva pyörii turhautuneena vieressä.

– Mä tiedän, että hän elää tunteella ja saa kerättyä kierrokset sekunnissa sellaisiin sfääreihin, että mä en ymmärrä ollenkaan. Mutta siinä heräsin siihen asiaan, että ei mullakaan ollut siinä hetkessä sellaisia työkaluja, jolla oisin saanut häneen kontaktin, Mirva pohtii.

– Mäkin siinä hämmennyin ja hermostuin, hän jatkaa.

Tehtävä ei kuitenkaan kaatanut ihastuttaneen kaksikon parisuhdetta. Mirva muistuttaa, että vastaavanlaiset tilanteet ovat melko kaukana heidän todellisesta arjestaan, joten varsinaisesta ongelmasta ei edes ole kyse.

– Se hetki oli niin outo ja kummallinen.

Jukkaa kuitenkin jäi eniten harmittamaan se, että tehtävä olisi ollut hänelle vanhana ”mopopoikana” hyvin helppo, jos ruuvi ei olisi kadonnut. Kun kaksikko pääsi aloittamaan homman alusta, he suorittivat tehtävän vain muutamissa minuuteissa.

– Mua vi*utti niin paljon, että me tiputtiin. Se oli ihan hirveää, Jukka kertoo.

Hänen mukaansa tilanne meni niin pahasti tunteisiin, että se vaivasi häntä vielä viikkoja myöhemmin.

– Olin kasaamassa isoa kaappia meidän pihaparvekkeella ja multa tipahti vissiin neljä kertaa ruuvi. Niin saatana mä rupesin itkemään, Jukka kertoo.

– Mä olen näyttelijä ja mun työkalu on tunteet, hän jatkaa.Vastaa