Tragedia ravistelee poliisipiiriä Maria Kallion 2. kaudella

Kirjoittajan kuva

By admin

Menestyssarja Maria Kallio jatkuu toisen kauden jaksoin C More -suoratoistopalvelussa 17.8. Uusi kausi käynnistyy, kun Maria Kallio palaa äitiysvapaalta töihin. Kauden aikana tapahtuu tragedia, joka koskettaa koko työyhteisöä. Sarjan nimiroolissa jatkaa Elena Leeve.

Katsojien rakastama C More -alkuperäissarja Maria Kallio palaa uusin rikoksin C More -suoratoistopalveluun 17. elokuuta. Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvan dekkarisarjan ensimmäinen kausi oli katsojamenestys. 

Toisella kaudella Maria Kallio (Elena Leeve) palaa töihin lapsensa Iidan ollessa puolivuotias. Ström (Carl-Kristian Rundman) on hoitanut Marian äitiyslomasijaisuuden paremmin kuin Maria olisi odottanut. Koivulle (Leo Sjöman) Marian paluu on ristiriitainen. Koivu kokee jäävänsä ulkopuolelle Marian elämän isoista käänteistä ja se sattuu häneen. Marialla on koko ajan ollut toive pitää sekä Koivu että Antti (Markus Järvenpää) elämässään, mutta Koivun rakastuminen Strömin sijaiseksi tulevaan Anu Walliniin (Seidi Haarla) saa Marian tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Kauden aikana suuri tragedia koskettaa koko poliisipiiriä.

Toisella kaudella sarjan näyttelijöinä jatkavat Elena Leeve, Leo Sjöman, Markus Järvenpää, Carl-Kristian Rundman, Matleena Kuusniemi, Roosa Söderholm, Alex Anton, Petteri Summanen ja Matti Leino. Uutena kasvona sarjassa nähdään Seidi Haarla (Hytti nro 6), joka näyttelee tutkija Anu Wallinia. Kauden aikana sarjassa vierailee monia tunnettuja näyttelijöitä, esimerkiksi Sinikka Sokka, Lauri Tilkanen, Onni Parviainen, Anna-Leena Sipilä, Johannes Holopainen ja Pihla Maalismaa.

Sarjan ohjauksesta vastaa Laura Joutsi ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Maria Kallio -sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Jarowskij Finland. 

Maria Kallio C More -suoratoistopalvelussa 17.8. alkaen. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa. Jaksoja on yhteensä 10.

Katso uuden kauden traileri täältä! 

MARIA KALLION 2. KAUDEN JAKSOT

1. Äidittömät
Maria palaa töihin Länsi-Uudenmaan poliisin murharyhmän johtoon lyhyen äitiyslomansa jälkeen. Maria haluaa olla rakastava äiti ja työhönsä paneutuva poliisi, muttei voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan. 

2. Liikaa treeniä
Maria tutkii kuolleen luisteluvalmentajan murhaa ja joutuu miettimään, millaiseen maailman hän lastaan kasvattaa. Taskisella on kuudenkympin kriisi ja hän haluaa saada murharyhmän mukaan tanssihaasteeseen.

3. Pohjoistuuli
Maria saa tiimiinsä uuden dekkarin, Anu Wallinin. Maria joutuu käsittelemään Koivuun liittyviä mustasukkaisuuden tunteita. Koti-isänä oleva Antti on tyytyväinen elämäänsä ja Maria tuntee olevansa ulkopuolinen kaikkialla.

4. Yllätyshäät
Espoon kunnallispoliitikon murhatutkinta vie Marian mustasukkaisen kolmiodraaman äärelle. Maria miettii omaa perinteistä perhekuviotaan ja valintojaan. Maria pelkää menettävänsä Koivun eikä ole siihen valmis.

5. Valkoinen prinssi
Maria tutkii kaksoiselämää eläneen kirjailijan murhaa. Samalla Maria ja Koivu käsittelevät omaa suhdettaan. Voivatko he valita toisin? Pitääkseen Marian lähellään, Antti kosii Mariaa. Susanna epäilee, että häntä seurataan.

6. Kateissa
Marian yllätykseksi Koivu hakee siirtoa Länsi-Uudenmaan poliisista, mutta asian käsittely siirtyy, sillä Susanna on kaapattu. Maria epäilee kostoa. Ström haluaa hoitaa neuvottelut kaappaajan kanssa.

7. Earth Hour 
Strömin kuolema ja joogaopettajan murhatutkinta on liikaa Marialle. Hän ei jaksa enää ainaista raakuutta ja kuoleman läsnäoloa. Hän haluaa vetäytyä mökilleen kasatakseen itsensä ja pystyäkseen olemaan äiti.

8. Pääsiäisnarsissi
Marian kaveri Johnny pyytää Marialta apua isotätinsä kuoltua. Tutkiessaan palvelutalon kyseenalaisia hoitomenetelmiä, Maria kokee yhteenkuuluvuutta Johnnyn kanssa. Mutta se mikä illalla tuntuu hyvältä, ei aamulla sitä ole.

9. Jälkikaiku 
Maria tutkii vappuyönä kuolleen nuoren murhaa. Anun ja Koivun suhde kirpaisee Mariaa, mutta hän on sotkenut oman henkilökohtaisen elämänsä niin pahasti, että hänen täytyy yrittää pelastaa, mitä pelastettavissa on.

10. Cheer for Liberty
Maria tutkii teloitusta, jonka tutkinnan KRP haluaa ottaa. Maria astuu peiterooliin ja joutuu punnitsemaan lojaaliuttaan. Hän vastaa myöntävästi Antin kosintaan. Mutta onko jo liian myöhäistä päätöksenteolle?Vastaa