Traileri julki! Kyllä isä osaa -elokuva tuo naurua pääsiäisviikonloppuun

Kirjoittajan kuva

By admin

Pääsiäisenä ensi-iltansa saavan Kyllä isä osaa -elokuvan virallinen traileri on vihdoin julkaistu! 90-luvun rakastettuun Kyllä isä osaa -sarjaan perustuva elokuva tuo tv-perheen valkokankaalle varmalla naurutakuulla 28. maaliskuuta alkaen.
 
Kyllä isä osaa -elokuvassa nähdään sarjan alkuperäiset hahmot ja niiden näyttelijät eli Tom Lindholm (isä), Tuija Ernamo (äiti), Maiju Jokinen (Jonna) ja Jarno Jokinen (Jussi). Vanhojen tuttujen hahmojen lisäksi perheessä on myös uuden sukupolven edustaja, sillä Jonnan poikaa Junnua näyttelee hurmaava Vilppu Eleinen.
 
Sivurooleissa nähdään joukko maamme eturivin näyttelijöitä: Vesa Vierikko, Kati Outinen, Mikko Leppilampi, Lari Halme ja Kalle Lamberg.
 
Vuodet ovat vierineet, ja lapset ovat lentäneet tamperelaisesta rintamamiestalosta maailmalle…paitsi että eivät ole. Päinvastoin. Vanhoissa kotinurkissa pyörii nyt isän, äidin Jonnan ja Jussin lisäksi myös Jonnan poika Junnu. Jonnan ja Junnun on houkutellut Oulusta kotiin Tampereelle piakkoin tyhjäksi jäävä kotitalo, sillä eläkeiässä olevat vanhemmat haaveilevat muutosta Espanjaan – isän pitäisi vain saada kerrotuksi työnantajalleen lopettavansa taksikuskin hommat. Taksifirmaan hankitaan luksusluokan Mersu, ja eläke, Espanja, vaimo ja terve järki haihtuvat päästä, kun isällä on enää yksi pakkomielteinen päämäärä: päästä edes kerran himoitun Mersun rattiin.
 
Isällä riittää luovuutta ja ideoita, eikä mikään taaskaan lannista häntä. Ja perhe on aina osallisena isän ideoiden loputtomassa tapahtumien ketjussa, isää näyttelevä Tom Lindholm sanoo.
 
Elokuvan ohjaa Panu Raipia, kuvaajana toimii Teppo Högman. Käsikirjoituksesta vastaavat Outi Keskevaari ja Pekka Lepikkö, joka on käsikirjoittanut ja ohjannut alkuperäisen tv-sarjan. Elokuvan tuottaa tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy, osatuottajana toimii Tampereen Komediateatteri Oy. Nelonen Media toimii elokuvan levittäjänä.
 
Kyllä isä osaa on elokuva, josta jokainen sukupolvi löytää huumoria ja samaistumispintaa. Elokuva näyttää meille maailman, jossa yhteisymmärrys ei välttämättä välity sanoina, mutta jokainen katsoja tietää, että lopulta tämä perhe voi aina luottaa toisiinsa – tavalla tai toisella.
 
Yleisö saa nähtäväkseen hyväntuulisen komedian. Elokuva on alkuperäisen sarjan hengen mukainen – sellaista itse toivoin, ja sellainen siitä tuli! Se ei taatusti tuota pettymystä, Tom Lindholm iloitsee.
 
Kyllä isä osaa saa ensi-iltansa torstaina 28. maaliskuuta.

VIDEO: Kyllä isä osaa -elokuva tuo naurua pääsiäisviikonloppuun – katso traileri!Yksi kommentti artikkeliin ”Traileri julki! Kyllä isä osaa -elokuva tuo naurua pääsiäisviikonloppuun”

Vastaa