Latelan Laurin hurja remontti jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Kirjoittajan kuva

By admin

Lauri Huttusen ja Sari-Annan hullunrohkea remonttiurakka koukutti tv-yleisön viime vuoden lopulla – ja nyt projektissa on luvassa uusia käänteitä!

Uusi kotimainen reality Latelan Laurin hurja remontti nousi rysäyksellä TV5:n viime vuoden katsotuimmaksi kotimaiseksi ohjelmaksi. Sarjassa seurattiin Latela-tuotannosta tutun Lauri ”Late” Huttusen ja naisystävä Sari-Annan hullunrohkeaa projektia. Kaksikko osti purkukuntoisen, kirjailija Väinö Linnan entisen kotitilan, ja ryhtyi vaativaan remonttiin seurusteltuaan vain kolme viikkoa.

Ensimmäisen tuotantokauden päätteeksi urakka oli kaikkea muuta kuin valmis, ja tästä lähtökohdasta startataan sarjan toiselle kaudelle TV5:lla ja discovery+-palvelussa 13. maaliskuuta alkaen.

Late ja ”Sarkku” ovat huhkineet remontin parissa jo kuukausia, mutta talo ei ole edelleenkään asumiskelpoinen. Alkuperäinen unelma juhannustansseista omassa tuvassa saa väistyä, kun vanhan talon todellinen kunto alkaa remontin edetessä paljastua. Työmäärässä ei näy loppua: ulkoseiniä kaadetaan lisärakennuksen tieltä ja lumi tuiskuaa sisään, kun koko katto joudutaan purkamaan.

Onneksi Lauri ei ole suuruudenhullussa projektissaan yksin, sillä myös Sari-Anna on  aikaansaava ihminen. Sarkun mukana perheeseen on tullut myös hevosia. Niinpä myös talli täytyy saada valmiiksi, jotta pariskunnasta tulee vihdoin Käkisaaren tilan uudet asukkaat.

Valmistuuko koti asuttavaan kuntoon ennen kuin muuttokuorma hevosineen vihdoin saapuu? Entä miten nuori rakkaus kipinöi, kun vuorokauden tunnit eivät ole riittää uuvuttavan urakan edessä?2 kommenttia artikkeliin ”Latelan Laurin hurja remontti jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa”

Vastaa