Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin”

Kirjoittajan kuva

By admin

Diilin uusi kausi, joka alkaa Nelosella ja Ruudussa 15.1., tuo mukanaan uusia haasteita kilpailijoille. Kilpailun tavoitteena on löytää uusi johtaja Korjaamolle, ja se tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää taitonsa bisnesmaailmassa.

Ensimmäinen jakso ja tehtävä

Kauden ensimmäisessä jaksossa joukkueet saavat tehtäväkseen markkinoida Seinäjoen kaupunkia vaikuttajille ja potentiaalisille yrittäjille. Tämä asettaa osallistujat suoraan paineen alle, ja kilpailun dynamiikka alkaa näkyä heti alusta lähtien. Luovan alan yrittäjä Aini valitaan Tarmo-joukkueen projektinjohtajaksi, mutta hän kohtaa haasteita tiimikumppaneidensa kanssa.

Ainin haasteet ja tiimien dynamiikka

Ainin aikaisempi kokemus tube-vaikuttajakiertueen koordinoinnista ja vaikuttajatyöstä ei näytä riittävän vakuuttamaan tiimikumppaneita. Erityisesti Niklas, jolla on paljon omia ideoita, ottaa nopeasti ohjat käsiinsä. Tiimissä syntyy kiusallista hiljaisuutta, kun Crisu ehdottaa Ainin syrjäyttämistä projektijohtajan paikalta. Ehdotus ei saa kuitenkaan kannatusta muilta tiimiläisiltä.

Niklaksen rooli ja visio

Niklas näyttää ottavan vahvan roolin tiimissä, mikä aiheuttaa ristiriitaa Ainin kanssa. Hänen vahva visionsa ja joustamattomuutensa tuovat lisähaastetta tiimille, erityisesti kun suunnitelmia joudutaan muuttamaan lennossa. Tämä johtaa yhteenottoihin ja jännitteisiin ryhmän sisällä.

Yhteentörmäykset Seinäjoella

Tiimin aikataulusuunnitelman muuttuminen aiheuttaa lisää kitkaa. Niklas kyseenalaistaa jyrkästi muutokset, mikä paljastaa hänen vaikeutensa sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Ainin kommentit kameroille paljastavat hänen näkemyksensä Niklaksen johtamistyylistä.

Kilpailijat, promo

VIDEO: Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin”

Uudella Diili-kaudella mukana on jälleen joukko piinkovia bisneksentekijöitä ja kunnianhimoisia osaajia valmiina kilpailemaan paikasta Helsingin Töölössä sijaitsevan perinteikkään kulttuuritehdas Korjaamon johtajana.
Jaajo Linnonmaan luotsaama Diili saa tällä kaudella myös uuden neuvonantajan, kun start-up-maailman asiantuntija Amel Gaily aloittaa uutena neuvontajana ohjelmassa. Amel toimii Diilin johtoryhmässä Jaajo Linnonmaan neuvoantajana yhdessä Toni Lähteen kanssa. Uudet Diili-kilpailijat ovat: tuottaja Christopher ”Crisu” Hokkanen, key account manager Jessi Landen, yrittäjä Vili Viljakainen, myymäläpäällikkö Heli Heinonen, concept manager Essi Paltamaa, kehitysjohtaja Salme Kokko, yrittäjä ja keittiömestari Miki Puikkonen, asiakas- ja yrityskulttuurijohtaja Jussi Haavisto, luovan alan yrittäjä Aini Mäensivu, liiketoimintajohtaja Joseph Youssef, marketing manager Sandra Rinta-Panttila, asuntosijoittaja Laura Biskop, media-alan yrittäjä Elias ”Mäksä” Mäkinen, customer lead Marjut Herranen, yrittäjä Andre Loran sekä konsernijohtaja Niklas Nukari.

Diilin tapahtumia puidaan viikoittain myös Suplan Diili-podcastissa, jota juontavat ohjelman superfanit ja asiantuntijat, viestintäjohtaja Lotta Backlund ja asiakkuusjohtaja Verneri Ruohoranta. Diili-podcast ilmestyy Suplassa aina maanantai-iltaisin jakson tv-esityksen perään klo 22:35.2 kommenttia artikkeliin ”Uusi Diili-kausi alkaa heti yhteenotolla, kun projektinjohtaja yritetään syrjäyttää: ”Koko pakka on niin s**tanan sekaisin””

Vastaa