VanDance-festivaalin rikas ohjelmisto näkyy syyskuussa kaupunkitilassa

Kirjoittajan kuva

By Niko

VanDance-festivaali järjestetään Vantaan Myyrmäessä lauantaina 10.9. klo 12:00-21:00. Festivaalia järjestää nykytanssiteatteri Mamia Company.

Festivaalin teemana on muutos ja muuttuva maailma. Kaupunkitilaan sijoittuvalla festivaalilla on tänä vuonna koettavissa ennätysmäärä teoksia; yksitoista tanssitaiteen ammattilaisten teosta, jotka käsittelevät muutoksen teemaa eri näkökulmista käsin. Mukana tänä vuonna ovat mm. Carola Jäderholmin ja työryhmän teos Kulutammeko toisemme loppuun? sekä Elina Hauta-aho ja Eero Savelan Mysteerio Animus.

Tanssitaiteen ammattilaisten rinnalla festivaalilla nähdään myös tanssikoulujen piennumeroita Vantaan Tanssiopistosta, Vaskivuoren lukiosta sekä Tanssilasta.

Esitysaikataulussa on huomioitu mahdollisuus kokea kaikki festivaalin teokset dramaturgisena kokonaisuutena. Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Festivaalin ovat luoneet vuonna 2019 nykytanssiteatteri Mamia Companyn taiteellinen johtaja, koreografi Nina Mamia ja toiminnanjohtaja, näyttelijä-ohjaaja Kasperi Nordman.

Ohjelmisto

2.9.2022 klo 12:00-21:00

klo 12, Myyrmanni, Iskoskuja 3 A 1
AVAJAISET;
BUSKING / Target Helsinki (tanssitaiteilijat Elina Häyrynen & Natasha Lommi)

TANSSIKOULUJEN PIENNUMEROITA mukana mm. Vantaan Tanssiopisto, Tanssiteatteri Raatikon Ryhdikkäät Rypyt, Vaskivuoren lukio

klo 13, Metropolia, Leiritie 1
WRITING DANCING / Ismo Dance Company (koreografi Ismo-Pekka Heikinheimo, tanssitaiteilija Tanja Illukka & filosofi Max Ryynänen)

klo 14, Myyrmäen kirjasto, Paalutori 3
RIHMASTO / tanssitaiteilija Karoliina Papinoja & Tanssikoulu Tanssilan Eclipse-ryhmä

klo 14.30, Punamultatori, konttinäyttämö
BUSKING / Target Helsinki; tanssitaiteilijat Elina Häyrynen & Natasha Lommi
&
SUSIREKKA; neljä koreografiaa
Koreografi: Jari Haavisto Esiintyjät: Annika Huttunen, Annette Jonsson, Sara Norja, Tuomo Rissanen, Maija Ritala, Mari Solja, Sannimari Suhonen ja Salla Vasenius

klo 15-16, Mamia Company, Myyräncolo, Jönsaksentie 6A, 3krs.
HÄIVÄHDYKSIÄ MUUSTA / Tanssitaiteilija Pia Lindy & Tuula Sarivaara
&
TRIO / Tanssitaiteilijat Riina Hannuksela & Elisa Lejeune & Tanssiryhmä Ihanat
Huom! Vaatii paikkavarauksen!

klo 16, Myyrmanni, Iskoskuja 3 A 1
BUSKING / Target Helsinki; tanssitaiteilijat Elina Häyrynen & Natasha Lommi

klo 16.30, Skenesali, Myyräncolo, Jönsaksentie 6 A
MYSTEERIO ANIMUS / Tanssitaiteilija Elina Hauta-aho & muusikko Eero Savela
Huom! ei sovellu liikuntarajoitteisille, koska tilaan johtaa jyrkät portaat.

klo 18, Virtakirkko, Rajatorpantie 8
KEHOKUUNNELMA / Tanssitaiteilija Heidi Tiainen & muusikko Pirja Arponen

klo 19, Virtatalo, Rajatorpantie 8
KULUTAMMEKO TOISEMME LOPPUUN? / Tanssitaiteilija Carola Jäderholm & työryhmä; tanssitaiteilijat Sofia Hammar, Saana Saraste, Sanni Saarilahti & Vilma Tuominiemi
Huom! Vaatii paikkavarauksen; mamiacompany@gmail.com

klo 20, Punamultatori, konttinäyttämö
INTERNATIONAL ATK SHOW / Johanna Keinänen, Liisa Ruuskanen, Tuovi Rantanen & Hanna Terävä

klo 21, Punamultatori, konttinäyttämö
HALO / Belenos Group, Merilei Mandelin

Lähde: Arts Management 


Muuta luettavaa muualta:

Matkailu avartaa

Koska viimeksi olit reissussa? Ja oliko matkasi suomalaisille tutulle Rodoksen saarelle, vai matkasitko pidemmälle, vai löysitkö jotain uutta koettavaa tästä Euroopasta? Toisaalta myös kotimaassa tapahtuu koko ajan ja esimerkiksi viihteelle.fi ja citylehti.fi kertovat näistä tasaisin väliajoin, molemmat hieman omalla tavallaan. Toisaalta taasen suomalaisten makuun on ollut jo vuosikymmeniä erilaiset Itämeren risteilyt niin Ruotsiin, Viroon kuin Saksaan – oletko sinä jo ehtinyt testata nämä pääreitit?

Entä sitten matkailu jouluna, vai onko joulu merkitty aina ja ainoastaan kotona ja sukulaisilla olemiselle? Suosittelemme viettämään edes yhden joulun matkoilla ulkomailla, jotta pääsette kokemaan millaista se joulu voi olla muualla.

Ja jos ajattelee harrastaminen kannalta, niin voihan siitä matkailusta löytää omien harrastusten kautta, vaikka minkälaisia uusia puolia, ei aina tarvitse tyytyä niihin perinteisiin matkakohteisiin. Tietenkin matkailussa on viime aikoina noussut paljon esille myös ilmastokysymykset, joita kannattaa välillä muistaa

OnePlus Nord CE 5G -älypuhelin

OnePlus Nord CE 5G on tyylikäs, ohut ja erittäin kevyt älypuhelin työhön ja vapaalle. Puhelimen hienostunut mattapinta hylkii sormenjälkiä. Laadukkailla kameroilla taltioit yksityiskohtaisia ja tarkkoja kuvia myös hämärässä. Massiivinen 4500 mAh:n akku ei hyydy kesken työpäivän, ja Warp Charge 30T Plus mahdollistaa puhelimen lataamisen 0:sta 70 %:iin vain 30 minuutissa.

Mainio 90Hz:n virkistystaajuus tarjoaa 50 % enemmän visuaalista tietoa joka sekunti. Olipa kyseessä selaus, pyyhkäisy tai suoratoisto, kaikki toimii sulavasti ja sujuvasti. Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G -mobiilialusta hyödyntää sisäänrakennettua tekoälyä korkean tason prosessointiin, uskomattomaan grafiikkaan sekä 5G-pilvipelaamiseen.Vastaa