Vicky Rosti ja Vain elämää-esitys: sai katsojat kiehumaan – Tällainen sen piti olla oikeasti

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Perjantai-illan Vain elämää-esitys suututti ohjelman katsojat, nyt tunnettu laulaja Vicky Rosti kertoo tarinan sen takaa. Perjantaina sarjassa vietettiin rokkari Jouni Hynysen päivää. Vicky Rosti esitti kappaleen Haltin häät, mutta kyseisestä biisivalinnasta katsojat suuttuivat ja kertoivat mielipiteensä, koska se ei ole alkuperäinen Kotiteollisuuden kappale.

Kyseessä onkin Taiskan vuoden 1976 cover-kappale, jota Vicky itsekin on esittänyt vuosien mittaan keikoillaan. Media tavoitti Vickyn, joka päätyi kommentoimaan biisivalintaansa.

– Mähän olen aikaisemmin sitä laulanut. Alunperin esitin tuotantoyhtiölle idean, että olisin pyytänyt Taiskaa siihen mukaan laulamaan. Hänen piti tulla siihen, mutta Taiska ei päässytkään siihen mukaan, joten päädyin Menneisyyden vankeihin, hän kertoo puhelimitse.

– Siinä vaiheessa oli paha vaihtaa, mutta tällainen juttu siellä oli taustalla.

Vicky sanoo, ettei asiasta nousseet kommentit yllätä.

– Olen huomannut, moni on ihmetellyt kappalettani. Toisaalta aika monet kappaleet, joita itsekin laulan, ovat covereita. Ne ovat tavallaan coverin covereita, joita muutkin ovat vetäneet, hän huomauttaa hyväntuulisena.

– Ei tässä ole mitään sääntöä, etteikö noin voisi laulaa. Se on hauskaa, että tämä puhuttaa noin paljon. Se kertoo siitä, että ohjelmaa katsotaan!

Vicky korostaa, ettei halunnut valinnallaan olla epäkunnioittava Jounia kohtaan. Hän tuli alalle aikakaudella, jolloin oli yleistä esittää toisten cover-kappaleita.

– Ei suinkaan! Halusin, että ohjelmaan tulisi mielenkiintoa Taiskan kautta, mutta kun hän ei päässyt, piti tehdä tällainen ratkaisu, Vicky sanoo.

Vickylle ei tullut vetonsa jälkeen oloa, että Jounia olisi jäänyt esitys jotenkin kaivelemaan.

– Hän tykkäsi meidän bändistä, hän sanoo.

Rokkari tavoitettiin keikka-reissultaan, eikä hän halunnut kommentoida asiaa.Vastaa