Hän tippui Selviytyjistä tänään – kilpailu kovenee ja tunteet ovat pinnassa kaikilla

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Selviytyjät Suomi-ohjelmassa nähtiin jälleen jännittävä heimoneuvosto, jossa yksi kilpailija joutui jättämään pelin kesken. Rami Hietaniemi voitti kisassa koskemattomuuden, joten hän oli turvassa illan äänestyksessä, kilpailun jälkeen keskustelu kävi kiivaana siitä, kuka pitäisi pudottaa pois.

Kilpailut pahimmat juonittelijat Sonja ja Pinja huijasivat Alinaa sanomalla hänelle, että he olisivat äänestämässä Vikiä. Viki halusi pudottaa Alinan ja muut saarelaiset miettivät kuumeisesti, kumman kelkkaan he hyppäisivät.

– Olemme ajatelleet, että Ritulle annettaisiin kolme ääntä ja Alinalle annettaisiin kolme ääntä. Kyllä varmasti Alina ja Ritu ovat tänään heikoilla jäillä, Sonja sanoi kameroille.

Heimoneuvoston äänestyksessä jaettiin lopulta ääniä Riitta-Liisa Roposelle, Alina Voronkovalle ja Viki Konssille. Lopulta Alinan soihtu sammui ja hän joutui jättämään kilpailun taakseen.

– Huhhuh, mikä reissu. Osasin jotenkin aavistaa, että näin käy, mutta te olette kyllä erittäin kova kahdeksikko, joka tätä peliä jatkaa. Tsemppiä! Tämä on jonkun voitto vielä, hän toteaa muille ennen lähtöään.

Selviytyjät Suomi-ohjelma Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin. Kaikki ohjelmatiedot ja lähetysajat löydät esimerkiksi Telkusta.Vastaa