Viihteelle Nummelaan

Kirjoittajan kuva

By admin

Nummelassa ja sen läheisyydessä on useita mahdollisuuksia viihtyä ja nauttia erilaisista aktiviteeteista. Tässä muutamia esimerkkejä:

  1. Vihdin Uutela Golf: Uutela Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee kauniilla paikalla Nummelanjärven rannalla. Kenttä on suunniteltu haastavaksi, ja siellä voi nauttia hyväkuntoisista viheriöistä ja kauniista maisemista.
  2. Salmiakki-Kioskilta voi vuokrata Fatbike pyörän ja lähteä pyöräilemään esimerkiksi Pääjärven ympäristöön.
  3. Nummelan uimahalli: Nummelan uimahalli on suosittu kohde, jossa voi nauttia uimisesta, vesijuoksusta ja erilaisista vesiliikuntatunneista.
  4. Vihdin teatteri: Vihdin teatteri sijaitsee Nummelan keskustassa, ja se tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Teatterissa on esillä niin komedioita kuin draamaakin, ja esityksiä on sekä aikuisille että lapsille.
  5. Pääjärven ulkoilureitit: Pääjärven ympäristössä on monia erilaisia ulkoilureittejä, joilla voi patikoida, juosta tai pyöräillä. Alueella on myös mahdollisuus harrastaa hiihtoa talvella.
  6. Nummelan kirjasto: Nummelan kirjasto sijaitsee Nummelan keskustassa, ja siellä voi lainata kirjoja, lehtiä ja elokuvia. Kirjastossa on myös usein erilaisia tapahtumia, kuten lukupiirejä ja kirjailijavierailuja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä Nummelan alueella voi tehdä. Lisäksi alueella on monia hyviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja juomasta.

Nummelan teatteri

Nummelan keskustassa sijaitsee Vihdin Teatteri, joka on paikallinen harrastajateatteri. Teatteri on perustettu vuonna 1977 ja se on toiminut aktiivisesti jo yli 40 vuoden ajan. Vihdin Teatteri on yksi Vihdin kulttuuritarjonnan keskeisistä toimijoista ja se järjestää vuosittain useita esityksiä.

Teatteri esittää monipuolista ohjelmaa, joka sisältää niin komedioita, draamaa kuin musikaalejakin. Teatterin esitykset ovat usein laadukkaita ja viihdyttäviä, ja teatterissa käy vuosittain tuhansia katsojia. Vihdin Teatteri on tunnettu erityisesti paikallisista näytelmistä, jotka kertovat Vihdin alueen historiasta ja kulttuurista.

Vihdin Teatteri on paikallisten harrastajien pyörittämä teatteri, joka tarjoaa mahdollisuuden paikallisille esiintyjille ja taiteilijoille näyttää taitonsa ja antaa esityksiä yleisölle. Teatteri on suhteellisen pieni, joten se tarjoaa intiimin ja tunnelmallisen esityspaikan. Teatterin läheisyydessä on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia esityksen jälkeen vaikkapa virvokkeita tai pientä purtavaa.

Pääjärven ulkoilureitit

Pääjärvi on suosittu ulkoilualue Etelä-Suomessa, joka sijaitsee lähellä Nurmijärveä ja Helsinkiä. Alueella on useita ulkoilureittejä, joita voi käyttää esimerkiksi patikointiin, lenkkeilyyn, pyöräilyyn tai hiihtoon talvella.

Yksi suosituimmista reiteistä on Pääjärven kierros, joka kulkee järven ympäri. Kierroksen pituus on noin 15 km, ja se tarjoaa upeat maisemat järvelle ja sen ympäristöön. Reitin varrella on useita taukopaikkoja, joissa voi levähtää ja nauttia maisemista.

Toinen suosittu reitti on Soidinkallion polku, joka on noin 6 km pitkä reitti Pääjärven pohjoispuolella. Reitin varrella voi nähdä upeita maisemia järvelle ja sen ympäristöön, ja se tarjoaa hyvät mahdollisuudet lintujen tarkkailuun.

Lisäksi alueella on useita muita ulkoilureittejä, kuten Mustionjoki-Kulloonjoki -reitti, joka kulkee Pääjärven läpi, sekä Röykkiön ulkoilureitti, joka sijaitsee lähellä Pääjärveä ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet patikointiin ja pyöräilyyn.

Alueella on myös useita hiihtoreittejä talvisin, kuten Pääjärven latu, joka kulkee järven ympäri ja tarjoaa upeat maisemat. Lisäksi alueella on useita muita hiihtolatuja, joita voi käyttää talvella.

Yhteenvetona, Pääjärvi tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden, ja alueella on useita erilaisia ulkoilureittejä, joita voi käyttää patikointiin, lenkkeilyyn, pyöräilyyn tai hiihtoon. Alueen upeat maisemat ja luonto tekevät siitä suositun ulkoilupaikan Etelä-Suomessa.Vastaa