Ville Galle osti mökin, sitten iski karmea remonttiyllätys ja masennus työmäärästä – hakee nyt apua Huvila & Huussista

Kirjoittajan kuva

By admin

Rakastettu Huvila & Huussi palaa ruutuihin uusien remonttikohteiden kera ensi maanantaina. Uuden kauden avausjaksossa päästään tutustumaan JVG-räppiduosta tutun Ville Gallen kesämökkiin ja sen mukana tulleisiin haasteisiin.

Ville Galle hankki itselleen palan suomalaista unelmaa eli kesämökin pari vuotta sitten.

­– Vanhempieni mökki on tässä lähellä, ja tämä on sukulaisteni tontti, jonka ostin sitten päivän päätteeksi, Ville Galle kertoo Huvila & Huussi -ohjelmaa juontavalle Anni Ihamäelle.

Annia kiinnostaa, mikä oli Ville Gallen ensimmäinen visio vapaa-ajanasunnostaan.

– Minulla oli kela, että parin viikon päästä varmaan tuomme kamppeita tänne. Sitten tuli totuus vastaan, että tässä on aika paljon hommia vielä. Jossain vaiheessa tuli snadi byggamasennuskin (bygga=rakentaa). Tuntui, ettei tämä mene mihinkään, Ville Galle muistelee.

900 neliön tontti sijaitsee haastavassa rinteessä, ja sen pohja on savea. Ville Galle tilasi ammattiapua pihatöihin, mutta lopputulos yllätti.

– Äijät, jotka tulevat tänne hommiin, näkevät, että Galis, fuulaan tuolta fyrkat kunnolla. Sitten minä täällä mudan keskellä katselin tätä tonttia, ja pistin pariksi kuukaudeksi jäähylle koko projektin – kunnes tuli mahdollisuus tähän, ja nyt ollaan uudella virralla, Ville Galle sanoo.

Minulla on iso luotto, olen kattonut Huvila & Huussia telkkarista, ja teette sikamakeita juttuja, Ville Galle kiittelee jo etukäteen.

Ville Gallen kohteen suunnittelee kauden uusi pihasuunnittelija Laura Moilanen. Pihaurakoinnista vastaa aikaisemmilta kausiltakin tuttu Teemu Luostarinen.

Pitää loppupeleissä olla tosi kiitollinen, että on edes mahdollisuus unelmoida tällaisesta, saati saada tällainen paikka itselleen. Ei se ole itsestään selvää. Onhan tämä tällainen jokaisen suomalaisen unelma, oma mökki – ja nyt pääsen ehkä toteuttamaan sen. Täytyy olla tosi kiitollinen ja arvostaa sitä.   Huvila & Huussi Nelosella ja Ruudussa maanantaisin kello 20.

VIDEO: Räppäri Ville Galle osti mökin ja masentui työmäärästä2 kommenttia artikkeliin ”Ville Galle osti mökin, sitten iski karmea remonttiyllätys ja masennus työmäärästä – hakee nyt apua Huvila & Huussista”

Vastaa