Kaikki mitä tiedämme The Last of Us -sarjan toisesta kaudesta

Kirjoittajan kuva

By Lena

Tiedämme varmaksi ainakin sen, että Pedro Pascal ja Bella Ramsey palaavat seikkailuihin post-apokalyptisessä maailmassa HBO:n The Last of Us -sarjan tulevalla toisella kaudella.

Sarja, joka perustuu samannimiseen vuoden 2013 videopeliin, seuraa Joelia (Pascal), karaistunutta selviytyjää, joka on tehtävänä kuljettaa Ellie (Ramsey) ympäri maata, 20 vuotta sen jälkeen, kun zombiemaisuutta aiheuttava sieni, cordycepsia, on pyyhkäissyt pois suuren osan sivilisaatiosta. Matkallaan epätodennäköinen kaksikko muodostaa sijaisisä-tytär -suhteen.

Sarja on luotu yhdessä Craig Mazinin ja pelin kirjoittajan sekä luovan johtajan, Neil Druckmannin kanssa. Sarja uusittiin virallisesti toiselle kaudelle vain kahden ensimmäisen jakson jälkeen sarjan ensi-iltakuukautena tammikuussa 2023.

Toisen kauden odotetaan seuraavan videopelin vuoden 2020 jatko-osan, The Last of Us Part II:n juonta, joka jatkuu muutama vuosi alkuperäisen tarinan jälkeen. Vaikka sarjaa ei ole vielä uusittu kolmannelle kaudelle, Mazin vihjasi aiemmin, että sarjan tiimi saattaa tarvita enemmän kuin yhden lisäkauden kuvatakseen kunnolla Part II:n tapahtumia.

Toisen kauden odotetaan todennäköisesti seuraavan videopelin jatko-osan, The Last of Us Part II:n, tapahtumia. Tarina jatkuu Joelin ja Ellien kanssa useita vuosia alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen. Lisäksi heidän suhteensa haasteiden kautta merkittävä tapahtuma asettaa Ellien vaaralliselle kostomatkalle.

Ketkä näyttelijät palaavat kakkoskaudelle?

Pascal ja Ramsey palaavat näyttelemään Joelia ja Ellieä. Vaikka HBO ei ole vahvistanut, ketkä muut näyttelijät palaavat rooleihinsa, on todennäköistä, että Joelin veli, Tommy (Gabriel Luna), ja Tommyn vaimo, Maria (Rutina Wesley), palaavat, koska heidän hahmonsa esiintyvät videopelin jatko-osassa.

The Last of Us -sarjan toisen kauden kuvausten odotetaan alkavan myöhemmin. Ramsey antoi päivityksen, milloin fanit voivat odottaa näkevänsä uusia jaksoja.


Kaikki mitä tiedämme ”The Last of Us” -sarjan toisesta kaudesta: Tarina, ketkä palaavat ja muuta Kirjoittanut: Paige Strout Päivitetty: 1. maaliskuuta 2024 Jaa Facebookissa (Avautuu uudessa ikkunassa) Jaa Twitterissä (Avautuu uudessa ikkunassa) Kaikki mitä tiedämme ”The Last of Us” -sarjan toisesta kaudesta – Tarina, ketkä palaavat ja muuta – 5799 HBO Max (4) Pedro Pascal ja Bella Ramsey palaavat post-apokalyptisiin seikkailuihin HBO:n ”The Last of Us” -sarjan tulevalla toisella kaudella.

Vuoden 2013 videopelin perusteella tehty sarja seuraa Joelia (Pascal), karaisunutta selviytyjää, joka on saanut tehtäväkseen kuljettaa Ellien (Ramsey) ympäri maata, 20 vuotta sen jälkeen kun sienimäinen cordyceps-sieni tuhosi suuren osan sivilisaatiosta. Matkansa aikana epätodennäköinen kaksikko muodostaa sijaisisä-tytär -suhteen.

Esityksen ensi-iltansa jälkeen tammikuussa 2023 sarja — jonka loivat yhdessä Craig Mazin ja pelin kirjoittaja sekä luova johtaja Neil Druckmann — uusittiin toiselle kaudelle vain kahden ensimmäisen jakson jälkeen.

Toisen kauden odotetaan seuraavan videopelin vuoden 2020 jatko-osan, The Last of Us Part II:n, juonta, joka alkaa muutama vuosi alkuperäisen tarinan jälkeen. Vaikka sarjaa ei ole vielä vahvistettu kolmannelle kaudelle, Mazin vihjasi aiemmin, että sarjan tiimi saattaa tarvita enemmän kuin yhden lisäkauden kunnolla kuvatakseen Part II:n tapahtumia.

Näyttelyn virallisesti uusittiin toiselle kaudelle tammikuussa 2023, toisen jakson ensi-illan jälkeen.

Kausi 2 todennäköisesti seuraa videopelin jatko-osan, The Last of Us Part II:n, tapahtumia. Juoni alkaa muutama vuosi alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen. Lisäksi Joelin ja Ellien suhteen läpikäyntien ohella merkittävä tapahtuma asettaa Ellen vaaralliselle kostomatkalle.

Pascal ja Ramsey palaavat rooleihinsa Joelin ja Ellenä. Vaikka HBO ei ole vahvistanut, ketkä muut näyttelijät palaavat rooleihinsa, on todennäköistä, että Joelin veli, Tommy (Gabriel Luna) ja Tommyn vaimo, Maria (Rutina Wesley), palaavat, koska heidän hahmonsa esiintyvät videopelin jatko-osassa.

Koska toinen kausi ilmestyy?

”The Last of Us” -sarjan toisen kauden kuvaamisen ei ole vielä alkanut, vaikka Pascal vihjasi, että kuvaaminen saattaisi alkaa ennemmin kuin myöhemmin. Pascalin mukaan kuvaaminen saattaisi alkaa jossain vaiheessa kyseistä vuotta.

Ramsey antoi päivityksen siitä, milloin fanit voivat odottaa näkevänsä uusia jaksoja. ”Siinä kestää hetki. Luulen, että kuvaamme tämän vuoden lopussa, ensi vuoden alussa,” he sanoivat esiintyessään The Jonathan Ross Show’ssa maaliskuussa 2023. ”Joten se tulee todennäköisesti olemaan vuoden 2024 lopussa, 2025 alussa.”

Mazin vihjasi aiemmin, että sarja saattaa jatkua kolmanteen kauteen, ja kertoi The Hollywood Reporterille elokuussa 2023, että hän näkee sarjan kestävän yhteensä neljä kautta.

”Joillakin kausilla tarvitaan vähemmän jaksoja tarinan vuoksi, ja toisilla enemmän. Parasta on, että yleisö haluaa lisää,” hän jakoi. ”Emme anna periksi halulle saada enemmän vain tehdäksemme heidät onnellisiksi kuullessaan, kuinka monta jaksoa on ilmoitettu. Ja jos he eivät pidä kauden jaksojen määrästä, koska he haluavat enemmän, no, se on OK.”

Uusia hahmoja

HBO vahvisti Deverin roolin toisella kaudella Abbyna tammikuussa 2024. Verkkopalvelu kuvailee Abbya ”taitavaksi sotilaaksi, jonka mustavalkoinen maailmankuva haastetaan, kun hän etsii kostoa rakkailleen.”

HBO ilmoitti, että Young Mazino ja Isabela Merced liittyvät The Last of Us -sarjan toisen kauden näyttelijäkaartiin Jessenä ja Dinana. Erityisesti Dina on merkittävässä roolissa Ellien romanttisen kiinnostuksen kohteena.

Lisäksi HBO ilmoitti Danny Ramirezin, Ariela Barerin, Tati Gabriellen ja Spencer Lordin lisäämisestä näyttelijäkaartiin. Ramirez esittää Mannyä, uskollista sotilasta, jonka aurinkoinen näkemys kätkee pelon siitä, että hän pettää ystävänsä, kun taas Barer tulkitsee Meliä, nuorta lääkäriä, joka on sitoutunut pelastamaan elämiä sodan ja heimojen välisen kilpailun keskellä. Gabrielle on Nora, sotilaslääkintähenkilö, joka kamppailee sovittaakseen yhteen menneisyytensä, ja Lord liittyy joukkoon Owenina, lempeänä sieluna soturin ruumiissa, joka taistelee vihollista vastaan, jota hän kieltäytyy vihaamasta.

Kun kysyttiin Joelin kohtalosta The Last of Us -sarjan toisella kaudella, Pascal kertoi Deadline-lehdelle tammikuussa 2024, ettei hän ”halua pilata” mitä on tulossa niille, jotka eivät ole pelanneet videopeliä.

Mitä tulee siihen, aikooko ohjelma ”poiketa” The Last of Us Part II:n tarinasta, Pascal jakoi, ”Luulen, että he aina löytävät tapoja rakentaa uskomattoman lähdeaineiston päälle ja yllättää meidät sillä, kuinka he voivat käyttää sitä materiaalia eri formaatissa, kuten televisiosarjassa. … Minulla ei itse asiassa ole vielä kaikkia tietoja.”

Schitt’s Creek -tähti ilmoitettiin kauden 2 vierailevaksi tähtenä helmikuussa 2024. Hänen hahmoaan ei paljastettu vielä tuolloin, jättäen fanit ihmettelemään, kuka O’Hara voisi olla. On mahdollista, että hänen roolinsa voisi olla uusi hahmo, joka on luotu ohjelmaa varten, samalla tavalla kuin Melanie Lynskeyn kauden 1 hahmo, vallankumouksellinen johtaja Kathleen, joka ei esiintynyt videopelissä.Vastaa