Warrior Nun – TV-sarja

Kirjoittajan kuva

By admin

Taisteleva nunna on TV-sarja, jota tehty yksi kausi, mutta toinen on jo tulossa. Sarja kertoo hieman humoristisellakin tavalla nuoresta naisesta, joka kuolee, mutta herätetään henkiin enkelin sädekehän avulla, tai ainakin näin meille kerrotaan.

Sarja antaa kuvan salaisesta nunnien lahkosta, jonka tarkoituksena on suojella ihmisiä helvetistä tulevalta pahalta, kuten varjopiruilta.

Sarjan on kehittänyt Simon Barry ja pääosissa ovat Alba Babtista, Toya Turner sekä mm. Kristina Tonteri-Young. Sarja on saanut IMDb:ssä arvosteluksi 6,8 eikä sarja anna mitään erikoista uutta katselijoille, mutta viihdearvo sarjalla on.

Sarjaan toiseen kauteen luvataan entistä enemmän taisteluita demonien kanssa. Ensimmäinen kausi meneekin enemmän päähahmojen kanssa ja soturi nunnan olemuksen kanssa. Ensimmäisen kauden aikana jakso jaksolta päästää paremmin mukaan itse sarjaan ja alussa kestääki useampi jakso ennenkuin Ava eli uusi soturinunna oikeasti tietää, mitä hän on saanut itselleen. Ja itseasiasta vasta aivan ensimmäisen kauden lopussa siitäkään saadaan todellinen versio. Muutenkin ensimmäistä kautta kuvaa hyvin yhden nunnista sanoma, ”älä usko kehenkään”. Kannattaa odottaa ensimmäisen kauden loppuun ja Avan kohtaamista Adrielin kanssa.

Viihdearvoltaan sarja on 8, kunhan et odota liikaa luonnenäyttelemistä tai kovin monimutkaisia juonenkäänteitä. Warrior Nun on nimenomaan kevyttä viihdettä, jota kaipaa raskaan työpäivän tai opiskelun päälle. Odotamme mielenkiinnolla mitä toinen kausi tuo tullessaan Avalle ja hänen kavereilleen, ja palaako Ava myös romenttisiin kuvioihin.Vastaa