C Moren uutuussarja Kosto antaa pahalle kasvot – sarjan kuvaukset nyt käynnissä

Kirjoittajan kuva

By admin

C More -alkuperäissarja Kosto vie katsojat keskelle äidin ja pojan välistä valtataistelua ja paljastaa, mitä kaikkea voi kätkeytyä henkilön ulkoisen persoonan taakse. Tiivistunnelmaisen sarjan pääosissa nähdään Pyry Kähkönen, Matleena Kuusniemi, Elias Salonen ja Anna Böhm. 

Kuva: Kristi Tüvi.

Kosto on Matti Kinnusen (Harjunpää) ohjaama kahdeksanosainen psykologinen trilleri, jossa valeidentiteetin taakse piiloutunut nuori mies palaa ulkomailla vietettyjen vuosikymmenten jälkeen Helsinkiin hakemaan oikeutta ja hänelle kuuluvaa perintöä – ja kostamaan. Sarjassa seurataan äidin ja pojan välistä valtataistelua, ja tapahtumien päänäyttämönä toimii monikansallinen turvallisuusalan yritys Ametist Security. Yhtiö vakuuttaa puolustavansa asiakkaitaan pelkoa ja yhteiskuntamme yhä kasvavia turvallisuusuhkia vastaan.
Sarja on vahvasti yhteydessä nykytodellisuuteen ja ajankohtaisiin teemoihin, kuten oikeudenmukaisuuteen, eriarvoisuuteen ja ympärillämme kytevään pahuuteen, joka vain odottaa leimahtamistaan liekkeihin.

Koston pääosissa nähdään Pyry Kähkönen (Karkurit), Matleena Kuusniemi (Kotka 10, Maria Kallio), Elias Salonen (Musta valo) ja Anna Böhm (Karkurit).

”On todella hienoa saada olla tällaisen porukan kanssa tekemässä tätä sarjaa. Käsikirjoitus on vahva, meininki on hyvä ja minulla on todella odottavat fiilikset koko kesästä”, kuvailee Pyry Kähkönen.

Ohjaaja Matti Kinnunen ja näyttelijä Pyry Kähkönen kuvauspaikalla.

Koston kuvaukset ovat alkaneet viime viikolla, ja ne jatkuvat syyskuun puoliväliin saakka. Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Moskito Television. Koston konseptin ovat luoneet Matti Kinnunen ja Mari Kinnunen. Matti Kinnunen vastaa myös käsikirjoituksesta yhdessä Mikko Reitalan kanssa. Sarjan julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 ”Yksi kantava ajatus Koston takana on niin sanottu parempien piirien pimeä puoli, joka luo kiehtovan kehyksen laatujännärille. Olen erittäin innoissani sarjan näyttelijöistä ja käsikirjoituksesta, jossa on todella yllättäviä käänteitä ja erittäin kiinnostavia henkilöitä”, kuvailee draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

LISÄTIEDOT: 

#KostoSarja #CMoreSuomiVastaa