Elokuva-arvostelu: Doctor Sleep – 4,5/5 tähteä

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Hohdon jatko-osa, joka saa aivot solmuun ja katsojan ahdistumaan jännityksen ja outojen asioiden sekä alkuperäisen Hohto-elokuvan liittymisestä tarinaan.

Mike Flanaganin ohjaama ja käsikirjoittama kauhuelokuva vuodelta 2019, joka perustuu Stephen Kingin romaaniin Tohtori Uni. Elokuvassa seurataan aikuiseksi kasvanutta Danny Torrancea, joka yrittää päästä yli Overlook-hotellissa kokemistaan kauhuista – päätyy tekemisiin nuoren ”hohtavan” tytön Abra Stonen kanssa ja ottaa tavoitteekseen suojella tyttöä muilta pahaa tahtovilta henkilöiltä.

Danny Torrancea esittää Ewan McGregor ja Abra Stonea nuori tyttö nimeltään Kyliegh Curran – molempien näyttelijätyö elokuvassa on uskomattoman hyvää ja näyttelevät hyvin yhteen.

Elokuva on trillerin lailla ahdistava, jännittävä sekä jollain tavalla todella psykologinen ja pään sisälle menevä. Tämä sai aivoni ihan solmuun, sillä juoni oli mielestäni todella loistava – lopussa ymmärsin, mitä oli tapahtunut. Kauhun lailla tapahtui outoja ja odottamattomia asioita, mielestäni hieno teos niinkuin Stephen Kingin romaaneihin perustuvat yleensä kaikki ovat olleet.

Annan arvosanaksi 4,5 tähteä viidestä.Vastaa