Maailman paras ja koskettavin romantiikkaa tihkuva elokuva – The Notebook

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Ryan Gosling ja Rachel McAdams tähdittävät koskettavaa ja rakkauden täyteistä tarinaa vuonna 2004 ilmestyneessä romantiikka- ja draamaelokuvassa The Notebook – uskomaton tarina, sydäntä riipaiseva.

Nick Cassavetesin ohjaama romanttinen draamaelokuva, mikä kertoo rakkauden kestämisestä. Perustuu Nicholas Sparksin romaaniin Kuuntele vain muistojasi (1996). Pääosissa ovat Ryan Gosling ja Rachel McAdams.

Sijoittuu kahteen eri aikakauteen: menneisyyteen ja nykyhetkeen, jotka liittyvät toisiinsa. Vanhempi mies lukee dementoituneelle naiselle 1940-luvulle sijoittuvaa rakkaustarinaa, jossa kaupunkilaistyttö nimeltään Allie ja maalaispoika Noah rakastuvat ja eroavat pian vanhempien käskystä – aikaa kuluu ja Allie on löytänyt uuden suhteen. Milloin he tapaavat uudelleen? Onko silloin liian myöhäistä ja kumman suhteen Allie valitsee?

Elokuvan juoni on sydäntä riipaiseva, eikä kyyneliltä välty varsinkaan elokuvan lopussa – sydäntäni särki katsoa tämä elokuva. Juoni on ihana ja rakkaustarina uskomattoman ihana.Yksi kommentti artikkeliin ”Maailman paras ja koskettavin romantiikkaa tihkuva elokuva – The Notebook”

Vastaa