Farmi Suomen ensimmäinen jakso on täynnä eripuraa ja romantiikkaa: Näin nopeasti Archie ja Iida löysivät toisensa

Kirjoittajan kuva

By admin

Miten sujuu iskelmälegendalta lannan luonti tai rokkarilta lehmän lypsy? Uusi Farmi Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 7.3. klo 20.

Pieksämäen seudulla sijaitseva Farmi on saanut jälleen uudet asukkaat. Jo ensimmäisessä jaksossa leiskuu tulinen lempi sekä muutkin tunteet, sillä myös pientä eripuraa ja kärhämää on ilmassa alusta alkaen.
Rokkari Archie Cruz sekä mediapersoona Iida Vainio tuntuvat löytävän toisensa jo heti kättelyssä, sillä jo ensimmäisessä tehtävässä Archien käsi lepää hellästi Iidan harteilla. Lämpimät välit eivät jää huomaamatta myöskään muilta farmilaisilta.

Farmin ensimmäisen päivän iltana Miina Äkkijyrkkä istuu pirttipöydän ääressä Enni Koistisen ja Kirsikka Simbergin kanssa. Miina ja Enni harmittelevat, kun mieli tekisi uimaan, mutta ilta on jo pimentynyt ulkona.

–Archie ja Iida lähtivät sinne, Kirsikka huomauttaa.
Millo? Miina ihmettelee.
–Jonkin aika sitten. Mutta musta tuntuu, että ne saattaa tehdä muutakin kuin uida siellä. Että ehkä on parempi, ettet mene, Kirsikka nauraa.  
–Joo, kyllä varmasti tekevät jotain muutakin! Täytyyhän se nyt yksi nuori pari olla. Eihän se oo keltään pois? Miina sanoo.
–Ei, päinvastoin! Kirsikka komppaa.
Miina on hetken hiljaa ja jatkaa.
–Se on tissitarjotin, se Iida. Eikä sekään ole paha asia, hän sanoo.

Archie Cruzin ja Iida Vainion välit lämpenevät Farmilla salamannopeasti. Kaksikko pitelee toisiaan kainalossa ja käsistä kiinni heti ohjelman alussa. Lämmin tunnelma jatkuu läpi koko ensimmäisen päivän aina seuraavaan aamuun.

–Tosi hyvin Archien kanssa menee. Meillä on paljon hyvää juttuu. Paljon hengaillaan täällä ja tehdään samoja hommia. On hyvä kemia muutenkin, niin se toimii duunissakin, Iida sanoo.

VIDEO: Näin nopeasti leimahti Archie Cruzin ja Iida Vainion Farmi-lempi: ”Ne saattaa tehdä muutakin kuin uida siellä”

Lemmen lisäksi Farmi leiskuu heti alusta alkaen myös eripuran kipinät. Erityisesti Miina Äkkijyrkkä jakaa töksäyttelyillään mielipiteitä. Taiteilija toteaakin heti jakson alussa, että tulee Farmilla kyllä mainiosti toimeen eläinten kanssa, mutta ihmisistä ei ole niin varma.

Jaksossa nähdään kuinka Miina, Sami Jauhojärvi ja Mona Bling ovat teroittamassa työvälineitä ja Mona ihailee Miinan itsevarmaa työskentelyä tahkolla.

Oletko ennenkin tehnyt tätä ennenkin? Mikä siinä on tärkeetä?, Mona kysyy, mutta Miina jatkaa teroitusta kuin ei olisi kuullutkaan.

Hetken kiusallisen hiljaisuuden jälkeen Mona kysyy saman kysymyksen uudelleen.

–Mikä sulla on? Minkä takia sä kyselet koko ajan?!, Miina tiuskaisee ja saa Monan hämilleen.

–No sori, olis vaan kiva osata, Mona sanoo myöhemmin kameroille.

Myöhemmin Miina saa käytöksestään risuja torppariksi valitulta Merja Kyllöseltä.

–Mulla särähti vähän korvaan se, että kun me tehdään jotain duunia, jonka Pehtoori on meille määrittänyt, niin mä ainakin näen asian niin, että me tehdään asioita yhdessä, ja jos joku haluaa oppia jotain, niin sit me voidaan myös neuvoa ja opastaa. Toivoisin, että osattais tehdä yhdessä ja osattais opastaa yhdessä.

Farmin ensimmäinen jakso on täynnä tulisia yhteenottoja, selkien takana kuiskuttelua ja muun muassa vääntöä siitä, mitkä ovat ”miesten töitä” ja mitkä ”naisten töitä”.

Mukana kisassa tällä kaudella ovat: 
iskelmälegenda Ilkka ”Danny” Lipsanen, viihdetaiteilija Johanna Pakonen, ex-hiihtäjä Sami Jauhojärvi, Tuplakääk-podcastista tutut juontajat Kirsikka Simberg ja Enni Koistinen, rokkari Archie Cruz, kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, Sohvaperunoista tuttu Michael Ntima, somevaikuttaja Mona Bling, viihdetaiteilija Veeti Kallio, mediapersoona Iida Vainio, poliitikko Merja Kyllönen, mediapersoona Wallu Valpio, tv-kokki Linnea Vihonen, reality-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen sekä taiteilija Sofia Zida.


Farmi Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 7.3. klo 20.

Farmi Suomi on täynnä rakkautta ja draamaa – tältä näyttää maaliskuussa starttaava uusi kausi!Vastaa