Joalin muuttaa Miamiin

Kirjoittajan kuva

By admin

Joalin Loukamaa, tunnettu sekä artistina että sosiaalisen median vaikuttajana, tuli suurelle yleisölle tutuksi osallistuttuaan ”Selviytyjät Suomi” -ohjelmaan vuonna 2021. Hän vietti lapsuutensa Meksikossa, mikä on vaikuttanut hänen elämäänsä ja uraansa. Vuoden 2022 lopulla Joalin kertoi ”Gogin kantabaari” -ohjelmassa, että Now United -yhtye oli hänelle toteutunut unelma.

Ura Now Unitedin jälkeen

Alkuvuodesta 2023 Joalin ilmoitti Instagramin tarinat-osiossa, että hän ei enää kuulu Now United -yhtyeeseen. Tämä uutinen herätti paljon huomiota, sillä yhtye oli tuonut hänelle kansainvälistä tunnettuutta. Joalinin äiti ja manageri Johanna Loukamaa kertoi Iltalehdelle, että päätös erota yhtyeestä oli Joalinin oma.

Soolouran alku

Joalinin sooloura käynnistyi kesällä 2022, kun hän julkaisi kappaleen ”Angelito”. Hänen äitinsä mukaan Joalin on viime aikoina matkustanut maailmalla tavatakseen musiikkialan ammattilaisia ja aikoo julkaista paljon uutta musiikkia. Joalin itse on painottanut, että kokee itsensä enemmän artistiksi kuin laulajaksi.

– Hän otti soolouraansa kohti sen viimeisen askeleen, jota tässä on pikku hiljaa tehty.

– Se ei enää riitä. Haluan olla huomion keskipiste enkä taustalla, Joalin vihjasi tulevasta jo tuolloin.

Loukamaa kertoo, että Joalinin soolouralla tulee olemaan tänä vuonna vilskettä. Joalin on matkustanut viime aikoina ympäri maailmaa tapaamassa erilaisia alan ammattilaisia. Hän tulee julkaisemaan äitinsä mukaan paljon uutta musiikkia tänä vuonna.

Bienvenidos a mi viaje músical, espero que disfruten de mi música. La Chica-cá es el primer capítulo de mi nueva historia.

Muutto Miamiin

Joalin Loukamaa on ilmoittanut muuttavansa Miamiin, mikä on osa hänen strategiaansa saavuttaa kansainvälistä tunnustusta. Hän aikoo Miamiin siirtyessään luoda uusia yhteyksiä latinomusiikkiteollisuuteen ja edistää musiikkiuraansa. Muutto on luonnollinen askel hänen pyrkimyksessään tulla tunnetuksi ympäri maailman.

– Siellä on paljon latinomusiikkialan ihmisiä, niin menen sinne luomaan yhteyksiä ja musiikkia ja ruskettumaan. On siellä vähän varalleni jo jotakin valmiina. Mutta enemmän lähden sinne tutustumaan ihmisiin ja laittamaan nimeäni kartalle, Loukamaa kiteytti.Vastaa