Hengaillaan saa jatkoa

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Ylen ohjelma Hengaillaan saa jatkoa, toinen kausi alkaa 13. tammikuuta.

Jenni Poikeluksen ja Riku Rantalan juontama Hengaillaan perustuu ruotsalaiseen ikisuosikkiin På spåretiin, jossa kaksi julkisuudesta tunnettua paria asettuu vastakkain ja lähtee junamatkalle ympäri maailman. He vastailevat vuorotellen tietovisa-aiheisiin kysymyksiin äänieristetyissä junanvaunuissa.

– Mahtavaa päästä taas raiteille ja Rikun kanssa saman pulpetin taakse istumaan. Jännittää tietenkin, miten tulevan kauden kisaajat pärjäävät. Saamme myös kuulla jälleen seitsemän uutta tulkintaa Hengaillaan-tunnarista, Jenni sanoo.

Hengaillaan-ohjelma lauantaina 13. tammikuuta alkaen Yle TV 1 -kanavalla.

Ohjelma ja sen viime kauden kilpailijat joutuivat viime vuonna ikävän ja rajun nettikiusaamisen kohteeksi. Edelliskauden kilpailijat eivät miellyttäneet katsojia ja kansalaiset pelkäsivät, voiko ohjelma toimia Suomessa.

Hengaillaan-ohjelmassa musiikkiartisteina nähdään Marko Haavisto ja Poutahaukat, Arion, Ege Zulu, Erja Lyytinen, Litku Klemetti ja Punomo. Finaalia tahdittaa musiikkituottaja Kalle Ruusukallion luotsaama Hengaillaan All Stars-yhtye.

Ohjelman toisella tuotantokaudella kilpailevat Tuija Pehkonen ja Eero Ettala, Stan Saanila ja Laura Friman, Eeva Vekki ja Robert Sundman, Karri “Paleface” Miettinen ja Dennis Nylund, Sanna Stellan ja Emmi Nuorgam, Kari Enqvist ja Raisa Omaheimo, Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen sekä Maryan Abdulkarim ja Shawn Huff.Vastaa