Päivien viemää-tähti Bill Hayes, 98, on kuollut

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Yli 50 vuotta Päivien viemää-sarjassa näytellyt Bill Hayes on kuollut.

Hänet tunnetaan parhaiten pitkäaikaisesta roolistaan Päivien viemää-saippuasarjassa. Hän aloitti Doug Williamsin roolissa jo vuonna 1970 – 53 vuoden Päivien viemää-ura päättyi joulukuussa 2023 vain muutamia viikkoja ennen hänen kuolemaansa.

Näyttelijä Bill Hayes, koko nimeltään William Foster Hayes III, on kuollut 98 vuoden iässä.

Bill nähtiin urallaan myös muun muassa televisiosarjoissa Frasier ja Matlock. Hän toimi myös laulajana, kappale The Ballad of Davy Crockett nousi listaykköseksi keväällä 1955. Julkisuuteen on kerrottu hänen olleen ensimmäinen ihminen, joka lauloi päiväsaikaan esitetyssä televisiolähetyksessä juuri Päivien viemää-ohjelmassa.

Hänet myös palkittiin Doug Williamsin roolistaan Daytime Emmy-elämäntyöpalkinnolla vuonna 2018. Ennen näyttelijänuraansa hän palveli toisessa maailmansodassa hävittäjälentäjänä. Hänet palkittiin kahdella kunniamitalilla.

Bill avioitui Päivien viemää-kollegansa Susan Seaforth Hayesin, 80, kanssa vuonna 1974. Tämän hahmo Julie Olson Williams ja Billin hahmo Doug Williams olivat pari myös sarjassa. Susan jatkaa yhä sarjassa.

Aiemmin Bill oli naimisissa Mary Hobbsin kanssa vuosina 1947–1969, liitosta syntyi viisi lasta. Häntä jää kaipaamaan poika William Foster Hayes IV.Vastaa