Katso tästä miltä näyttää uusi kotimainen Huijarit-elokuva

Kirjoittajan kuva

By admin

Kotimainen Huijarit-elokuva saapuu valkokankaille loppuvuonna. Elokuvaan pääsee kurkistamaan nyt julkaistusta teaser-trailerista:

Rike Jokelan ohjaama ajankohtainen ja vauhdikas komedia kertoo pätkätöiden ja rahapulan rasittamasta Sirusta, joka saa väärinymmärrysten seurauksena huijattua itsensä valelääkäriksi hyvinvointiklinikalle. Uusi parisuhde asianajaja Nikon kanssa on toivottavasti totta, vaikka muuten vaikuttaa, että Sirun lisäksi useampi lähipiiristä valehtelee, jotkut jopa ammatikseen.

”Julkisuudessa on kirjoiteltu valelääkäri-huijauksista ja niitä juttuja lukiessa on useampi lähipiiristä nauraen pohtinut, onkohan lopulta itsekään ihan oikea ammattilainen! Huijarit-elokuvassa leikitellään ammatti-identiteeteillä, enkä itse muista elokuvaa, jonka päärooleista löytyisi niin lääkäri, poliisi, asianajaja kuin toimitusjohtajakin. Luvassa on menevä kesäinen huijarikomedia ja totta kai mukana on myös romanttinen twisti ja hyvää musaa!”, kommentoi elokuvan tuottaja Riina Hyytiä.

Näyttelijät

Elokuvan rooleissa ovat Tuulia Eloranta (valelääkäri Siru), Samuel Kujala (asianajaja Niko), Pilvi Hämäläinen (rikospoliisi Kati) ja Tommi Korpela (toimitusjohtaja Jukkis). Sivurooleissa nähdään muun muassa Miitta Sorvali, Elsi Sloan ja Ville Myllyrinne. 

”Elokuvanteko on ollut erinomaisen mukavaa. Produktio on sinänsä poikkeuksellinen urallani, että en ollut työskennellyt yhdenkään vastanäyttelijäni kanssa aikaisemmin. Roolihenkilö on hyvin kirjoitettu ja aurinko paistaa kuvauksissa, joten ei voi syyttää kuin itseä jos homma ei toimi”, kommentoi Tommi Korpela. 

Elokuva pohjautuu Riina Hyytiän ja Seppo Vesiluoman tarinaan. Käsikirjoittajina ovat Anna Ruohonen, Lassi Vierikko, Juha Jokela ja Rike Jokela. Elokuvan tuottavat Riina Hyytiä ja Nora Kuusisto Dionysos Filmsiltä (21 tapaa pilata avioliitto, 70 on vain numero, Klikkaa mua, Ex-onnelliset, Karppi) ja sen levittää Nordisk Film. 

Elokuvaa on kuvattu kesän aikana eri puolilla Helsinkiä. 

Tietoa julkaisijasta

Dionysos Films on yksi Suomen menestyneimmistä tuotantoyhtiöistä. Sen perustivat Riina Hyytiä ja Johanna Vuoksenmaa vuonna 2008. Yhtiö tunnetaan laadukkaista yleisömenestyksistään kuten Johanna Vuoksenmaan elokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto, viisi Venlaa voittaneesta televisiosarjasuosikista Klikkaa mua, josta tehtiin Ruotsissa remake-versio Dejta alkuvuonna 2020, sekä draamakomediasarjasta Ex-onnelliset, joka on ilahduttanut katsojia jo neljä kautta. Kansainvälisesti laajaa huomiota ovat saaneet rikossarja Karppi, jonka kolme kautta ovat nähtävissä maailmanlaajuisesti Netflixissä, sekä pitkä elokuva Aurora, joka voitti seitsemän Jussi-palkintoa ja on kerännyt ylistäviä arvioita elokuvafestivaaleilla ympäri maailmaa. Dionysos Filmsin viimeisin elokuva on Hannele Laurin tähdittämä 70 on vain numero vuodelta 2021.

Nordisk Film on Suomen johtava kotimaisten elokuvien levittäjä, sekä Pohjoismaiden suurin elokuvien, tv-ohjelmien ja pelien jakelija. Yhtiö toimii myös PlayStationin maahantuojana sekä Pohjoismaissa että Baltian maissa. Nordisk Film on perustettu vuonna 1906 ja on maailman vanhimpia edelleen toimivia alan yrityksiä. Toiminta kattaa koko arvoketjun aina luovan sisällön kehittelystä ja tuotannosta sen markkinointiin ja jakeluun: ”We bring stories to life”. Nordisk Film on osa Egmont-konsernia, joka on Euroopan johtavia mediayhtiöitä. Egmont on kaupallinen säätiö, jonka voitosta jaetaan vuosittain 13 miljoonaa euroa erityisesti lasten ja nuorten sosiaalisia ja terveydellisiä oloja tukeviin hankkeisiin. Lisäksi tukea suunnataan taiteeseen, kulttuuriin ja tutkimukseen.Yksi kommentti artikkeliin ”Katso tästä miltä näyttää uusi kotimainen Huijarit-elokuva”

Vastaa