Kolmas Top Gun-elokuva tekeillä, Cruise mukana

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Top Gun-elokuvasarja saa jatkoa, sillä kolmas elokuva on nyt tekeillä – Tom Cruisen lisäksi tuttuihin rooleihin palaavat myös Miles Teller ja Glen Powell.

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun-elokuvasarja saa kolmannen elokuvan. Lähteiden mukaan Ehren Kruger, yksi Top Gun: Maverickin (2022) käsikirjoittajista työstää tällä hetkellä elokuvan alustavaa käsikirjoitusta.

Rooleihin ovat palaamassa Tom Cruisen lisäksi myös Maverickista tutut Miles Teller (The Offer) ja Glen Powell (Anyone But You), kuten tuottajat Jerry Bruckenheimer ja David Ellison. Joe Kosinski tulee joko ohjaamaan tai tuottamaan elokuvan.

Hieman ennen kuin kolmannen Top Gun-elokuvan teosta ilmoitettiin, Tom Cruise solmi sopimuksen Warner Bros. Discoveryn kanssa. Lähteiden mukaan sopimukseen kuuluu niin alkuperäistuotantoja kuin franchise-elokuvia, joissa mies on mukana.

Se ei kuitenkaan estä häntä tekemästä elokuvia muille tuotantoyhtiöille, kuten Paramountille (Mission: Impossible -elokuvat).

Tällä hetkellä vaarallisista stunteista tunnettu näyttelijä on tekemässä kahdeksatta Mission: Impossible-elokuvaa Dead Reckoning Part Two. Lisäksi häneltä on tulossa avaruushallintovirasto Nasan kanssa yhteistyössä tehty elokuva, jonka ohjaa Doug Liman (Edge Of Tomorrow).

Paljon tulossa siis suositulta näyttelijältä.Vastaa