Kulttisarja Unelmahäät jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Kirjoittajan kuva

By admin

Kotimaisen rakkausrealityn kestosuosikki Unelmahäät värittää kevään kuudella uudella rakkaustarinalla.

Varma lähestyvän kevään merkki on Unelmahäiden paluu Warner Bros. Discoveryn ohjelmistoon! Kulttimainetta nauttivasta kotimaisesta rakkausrealitysta starttaa 7. kausi 11. maaliskuuta TV5:lla ja discovery+-palvelussa.

Unelmahäiden faneja hemmotellaan kevään mittaan kuudella uudella jaksolla. Luvassa on tutusti onnen hetkiä, suuria, toisinaan räiskyviäkin tunteita ja kihelmöivää jännitystä, kun kuusi paria sanoo toisilleen tahdon aina Lempäälästä Kuopioon ja Sastamalasta Hyvinkäälle, niin suomeksi kuin ruotsiksikin.

Parien matka alttarille on täynnä elämänmakuisia, jopa dramaattisiakin käänteitä. Yhdet häät joudutaan siirtämään viime tingassa sulhasen terveydentilan romahtaessa. Toisen parin yhteinen taival on kaatua jo suhteen alussa pussausvaikeuksiin ja sitoutumishaasteisiin. Toisaalla edetään vastakkaiseen tahtiin, kun ensitreffit kestävät kolme päivää, mistä seuraa noin viikon päästä kosinta.

Värikkäistä käänteistä huolimatta yksi asia Unelmahäissä on kaudesta toiseen varmaa:
viimein kaikki on hyvin!

Reeta ja Miika

30-vuotiaat Reeta ja Miika vihitään avioliittoon keskikesällä Kuopion Tuomiokirkossa. Kaksikon suhteessa roolijako on selvä: Reeta on pomo, ja Miika tekee mitä käsketään. Suhteen alku vuonna 2016 oli kuoppainen, sillä Miika ei ollut koskaan seurustellut, ja hän jännitti yhteisiä tapaamisia niin paljon, että Reeta sai odottaa ensisuudelmaa kaksi kuukautta. Pian orastava suhde ajautui umpikujaan, kun Reeta ei ollutkaan valmis etenemään vakavammalle tasolle silloisen kuormittavan elämäntilanteen viedessä nuoresta naisesta mehut.

Kirsi ja Janne

Vannoutuneet suomirock-fanit, 49-vuotias Kirsi ja 42-vuotias Janne, saavat toisensa Hämeenlinnan kirkossa kauniina kesäpäivänä. Parin yhteisenä harrastuksena ovat lempiyhtyeiden, Apulannan ja Happoradion, keikat. Kaksikko keräilee myös ahkerasti nimmareita ja poseeraa valokuvissa julkkisten kanssa. Kirsi ja Janne tapasivat loppukeväästä 2015 yhteisessä työpaikassa. Espoonlahden hoivakodin käytäville oli ilmestynyt uusi miespuolinen lähihoitaja, johon Kirsi kiinnitti nopeasti huomiota, sillä tämä oli naisvaltaisella alalla ja kymmenen vuotta Kirsiä nuorempi.

Elli ja Eero

Parturi-kampaaja Elli, 25, ja rakennusalan ammattilainen Eero, 27, vihitään Kuhmalahdella. Pari tapasi, kun Eero oli juuri eronnut pitkästä suhteesta. Vielä tuolloin Elli seurusteli, mutta pian myös hän päätyi lopettamaan oman suhteensa. Tuore pari muutti yhteen, kihlautui vuoden seurustelun myötä, ja pian sen jälkeen syntyi kaksikon esikoinen. Kaksi vuotta kihlautumisesta perhe täydentyi toisella lapsella. Häiden valmistelujen aikaan kiireistä lapsiarkea ja hääjärjestelyitä rajoittaa Eeron suolistosairaus. Mutta pahempaa on tulossa. Muutamaa viikkoa ennen häitä Eero joutuu sairaalaan operoitavaksi ja häät uhkaavat peruuntua.

Michaela ja Mårten

33-vuotias Michaela ja 28-vuotias Mårten saavat siunauksen avioliitolleen joulukuisena pakkaspäivänä Sastamalassa. Michaela on puoliksi suomalainen ja Mårten puoliksi norjalainen, mutta pari asuu vakituisesti kotimaassaan Ruotsissa. Jouluisessa juhlassa Ellivuori Resortissa Sastamalassa onkin vieraita useammasta maasta. Parin yhteinen rakas harrastus on yliopisto-orkesterissa soittaminen ja laulaminen. Sen parissa Michaela ja Mårten myös tapasivat ensimmäistä kertaa. Arjessa kaksikon kotityöt on jaettu tasan, sillä tämä on sukupuolentutkimukseen perehtyneelle Michaelalle ensiarvoisen tärkeää.

Tiina ja Tomi

34-vuotias Tiina ja 38-vuotias Tomi lausuvat rakkauden valat Hyvinkään vanhassa kirkossa vain yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen. Pari tapasi toisensa molempien kantakapakassa Tolpan Krouvissa Hyvinkäällä. Railakasta sinkkuelämää viettänyt Tiina kohtasi baaritiskillä miehen, jonka hän tunnisti nähneensä samassa ravintolassa jo kerran aiemmin. ”Vau, mikä mies” tuumasi Tiina ja päätti ottaa Tomista yhden illan jutun. Seuraavana päivänä he tapasivat jälleen Tolpan Krouvissa, ja suhde eteni pian vakavaksi. Toukokuussa 2023 – vain neljän kuukauden tuttavuuden jälkeen – Tomi kosi rakastaan.

Tanja ja Susanna

34-vuotias Tanja ja 24-vuotias Susanna tapasivat kesällä 2023, ja saavat maaliskuussa 2024 kirkollisen siunauksen avioliitolleen. Tinderissä matchin napanneiden naisten ensitreffit kestivät kolme päivää, ja noin viikon päästä Susanna kosi Tanjaa. Suhteen alku osui mielenkiintoiseen hetkeen, sillä Tanja oli raskaana ja odotti kaksosia. Lapset syntyivät lokakuussa, ja parhaillaan pari elää vauva-arkea Vesilahdessa. Kaksikon luonteissa vastakohdat täydentävät toisiaan, sillä Susanna on rauhallisuuden perikuva ja Tanja impulsiivinen hössöttäjä.2 kommenttia artikkeliin ”Kulttisarja Unelmahäät jatkuu TV5:lla ja discovery+-palvelussa”

Vastaa