MS-tautia sairastava Sanna, 47, kokeilee siipiään The Voice of Finlandissa

Kirjoittajan kuva

By admin

sanna voice of finland
sanna voice of finland

The Voice of Finlandin perjantain jaksossa nähdään tamperelainen Sanna Syrjänen, 47, jonka matka tähtivalmentajien eteen on ollut kaikkea muuta kuin helppo.

Luokanopettajana työskentelevä Sanna Syrjänen sairastui MS-tautiin 21 vuotta sitten, ja sairaus on vaikuttanut hänen elämäänsä suuresti.

Tauti oli rankka, olen ollut viitisen vuotta käytännössä pyörätuolipotilaana, Sanna kertoo jaksossa.

Etenkin sairastumisen alkuvaihe oli hänelle raskasta aikaa.

Sairastuessani elämässäni tapahtui paljon kaikkea negatiivista: tuli avioero ja kaikki mahdollinen, ja uskon sairauden tuntuneen aluksi niin rankalta senkin takia. Kun sain elämäni tasoittumaan ja oikeat lääkkeet sairauteen, olemme menneet hiljalleen parempaan suuntaan. Tuntuu kuin olisin saanut uuden mahdollisuuden.

Sanna on pystynyt luopumaan pyörätuolistaan, ja hän astelee tähtivalmentajien eteen innokkaana.

Olen sanonut aina, etten ole maailman paras laulaja, mutta esiintymisessä ja tulkinnassa on jotain – se on minun juttuni. Se, että kerron tarinaa ja että minulla on tunne tarinan kertomisen merkityksestä.

Kuinka Sannan käy? Se selviää The Voice of Finlandissa perjantaina.

VIDEO: Parantumaton sairaus vei Sannan pyörätuoliin – hurmaava esitys The Voice of Finlandissa: ”Mulle on annettu uusi mahdollisuus”

Sunnuntain jaksossa

Jättihitin kynäillyt lauluntekijä tarttuu mikkiin – tavoittelee nyt omaa artistiuraa

Sunnuntain The Voice of Finland -jaksossa lavalle nousee 29-vuotias helsinkiläinen Bambi L. Vaikka hänen nimensä ei ole ole vielä suurelle yleisölle tuttu, ovat lukuisat ihmiset laulaneet hänen kirjoittamaansa kappaletta ympäri Suomea. Bambi L on nimittäin ollut tekemässä Bessin hittiä Sammumaton. Sitä on kuunneltu musiikkipalvelu Spotifyssa yli 6 miljoonaa kertaa.

Kappale on mennyt hyvin radioissa, ja se tuntuu hyvältä, Bambi L kertoo.

Musiikki on ollut hänen elämässään läsnä aina. Hän teki ensimmäisen kappaleensa jo 3-vuotiaana. Musiikki on Bambille tärkeä tapa ilmaista itseään.

Bambi tekee kappaleita Warner Music Finlandin alla toimivalle HMC Publishing -kustantamolle. Muille artisteille tehtävien kappaleiden lisäksi hän haluaa rakentaa omaa artistiuraansa.

Pitkäaikainen haaveeni on tehdä omaa musiikkia ja esittää sitä mahdollisimman monelle ihmiselle. Tuntuu, että nyt on hyvä hetki, ja olen valmis tulemaan esiin. Haluan näyttää koko Suomelle ja maailmalle, että olen tähti!

Sulattaako Bambi L tähtivalmentajien sydämet? Se selviää The Voice of Finlandissa sunnuntaina

VIDEO: Bessin listahitin tehtaillut lauluntekijä nousee The Voice of Finlandin lavalle: ”Haluan näyttää koko Suomelle”Yksi kommentti artikkeliin ”MS-tautia sairastava Sanna, 47, kokeilee siipiään The Voice of Finlandissa”

Vastaa