Salatut elämät -tähti nousee The Voice of Finlandin lavalle – Arttu Wiskari hämmentyy täysin: ”Oletko ollut jossain tv-ohjelmassa?”

Kirjoittajan kuva

By admin

The Voice of Finlandin perjantain jaksossa tähtivalmentajat saavat kuultavakseen jo aikaisemmin tv:stä tutun laulajakokelaan taidonnäytteen.

The Voice of Finlandissa nähdään tv:stä tuttu kilpailija, kun Salatut elämät -sarjasta tuttu Emil Hallberg, 28, astelee tähtivalmentajien eteen. Itsevarma Emil on tottunut esiintyjä, sillä näyttelemisen lisäksi hän tanssii.

Emil ei häpeile sitä, että hän on tunnistanut oman laulutaitonsa.

Nautin äänestäni – en aina – kuullessani sitä nauhalta. Se on tyyli, jonka äärellä minun on hyvä olla. Viimeinen mauste saadakseni tuolit kääntymään on pirun korkealta ja pirun kovaa, hän sanoo.

Emilin tukijoukoissa nähdään muun muassa hänen äitinsä Helena Ahti-Hallberg.

Emil on heittäytyjäluonne. Terveellä ja hyvällä itsetunnolla varustettu. Hän tietää, mitä osaa ja mitä ei, ja hän uskaltaa tavoitella unelmiaan, mikä on mahtavaa. Hän on esiintynyt suurten yleisöjen edessä jo nuorena, Helena kertoo.

Emil esittää tähtivalmentajille Bruno Marsin kappaleen Gorilla. Tähtivalmentajista Elastinen ja Arttu Wiskari päättävät kääntyä itsevarmalle esitykselle. Kappaleen jälkeen tähtivalmentajat pääsevät ääneen. Ensimmäisenä ääneen pääsee kääntymättä jättänyt Maija Vilkkumaa.

Tuo oli upea, villi esitys. En edes tiedä, miksi en kääntynyt. Kun katson sinua, olen varma, että sydämeni vuotaa vielä verta tästä kääntymättömyydestä, Maija sanoo.

Arttu katselee Emiliä hämmentyneenä.

Olet hirveän tutun näköinen. Oletko ollut jossain televisio-ohjelmassa? hän kysyy.

Olen ehkä ollut kymmenen vuotta. Tuolla kilpailevalla kanavalla. Se on nyt takana, Emil sanoo.

Olet hävytön. Olet hävyttömän hyvä. Kaikki nuo liikkeet ja kaikki. Täällä tuolissani haisee vähän pissa, Arttu heittää.

Niin minunkin housuissani, Emil vastaa.

Arttu ei suinkaan lopeta myyntipuhettaan vielä.

Meitä voi yhdistää moni asia, mutta jos meitä yhdistää se, että kusemme housuun samaan aikaan, niin… Voin sanoa auttavani sinua urallasi ja diibadaaba, mutta vain kaksi, jotka kusevat samaan aikaan housuun, voivat ymmärtää toisiaan täysin, hän sanoo.

Ensimmäisenä Emilille kääntynyt Elastinen on aivan myyty hurmurin esitykselle.

Suuret kiitokset, ihan älytön veto! Tuli sellainen, että kuka kehtaa vetää tuollaisella falsetilla – tuo loppu varsinkin oli ilotulitusta. Se oli täydellistä dominointia, tilanteen hallintaa. Täällä oli oikeasti keikka käynnissä, eikä vain laulettu biisiä läpi. Luulen kyllä kuitenkin, että sinusta on mahdollista puristaa paljon muutakin kuin eritteitä irti, räppäri heittää.

Valitseeko Emil Elastisen vai Artun tähtivalmentajakseen? Se selviää The Voice of Finlandissa perjantaina.

VIDEO: The Voice of Finlandin lavalle nousee Salatut elämät -tähti – Arttu Wiskari hämmentyy täysin: ”Ootsä ollut joskus telkkarissa…”3 kommenttia artikkeliin ”Salatut elämät -tähti nousee The Voice of Finlandin lavalle – Arttu Wiskari hämmentyy täysin: ”Oletko ollut jossain tv-ohjelmassa?””

Vastaa