MTV Katsomon toukokuun kärkitärpit: Rantabaarin uudet jaksot ja kaikkea muuta

Kirjoittajan kuva

By admin

MTV Katsomon toukokuussa jännitetään Suomen taivalta jääkiekon MM-kisoissa. Vastapainoksi luvassa on roppakaupalla uutta viihdettä, draamaa, realitya ja dokkareita. 

SARJOJA: mm. MTV-alkuperäissarja Rantabaarin uusi kausi, islantilaisdraama Kunnes kuolema meidät erottaa, uusia kausia sarjoihin Trigger Point, Tukahduttava rakkaus ja Minkä taakseen jättää, The Real Housewives of New Jerseyn 14. kausi, rakkausreality Kolmiodraama Australia, Valheet ja viettelijät, brittidraama After the Flood.

ELOKUVIA: mm. Lapua 1976, dokumentit Murhaoikeudenkäynti TikTokissa, Incel – naisvihaa ja väkivaltaa sekä Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band, sotaelokuvat Devotion ja Come Out Fighting sekä lapsille uudistettu Muumipeikko ja pyrstötähti.

URHEILUA: mm. jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen ottelut, välierät ja finaali, Mestarien liigan välierät, La Ligan ja Serie A:n kaudet huipentuvat, Portugalin ja Sardinian MM-rallit, Timanttiliigassa neljä kilpailua, Rooman ATP 1000 -turnaus.

MTV Katsomon kärkitärpit kokoaa yhteen kuukauden kiinnostavimmat julkaisut suoratoistopalvelun sisältötarjonnasta. Lue lisää MTV:n toukokuun ohjelmista osoitteessa mtvpressi.fi.

SARJOJA

rantabaari_s06_16x9_mainanno.jpg

Tukahduttava rakkaus (Smother), kausi 3
1.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Irlantilaisen draamatrillerin kolmannella ja viimeisellä kaudella Grace palaa Lontooseen. Finn on raivoissaan koettelemuksesta, jonka hän on joutunut käymään läpi Ahernin perheen rehellisyydestä huolimatta. Val menee naimisiin salaperäisen Paulin kanssa, Anna ja Jenny etsivät johtolankoja Elainen talosta, ja Gabrielilla on jotain tunnustettavaa. Paljastuuko koko totuus Denisin kuolemasta vihdoin päätöskaudella? BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

The Real Housewives of New Jersey, kausi 14
6.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Uudet liittoumat ja ystävyyssuhteiden dynamiikka ovat keskiössä, kun The Real Housewives of New Jerseyn Teresa GiudiceMelissa GorgaDolores CataniaMargaret JosephsJennifer AydinDanielle Cabral ja Rachel Fuda palaavat jo 14. kauden jaksoin. Täydellisten naisten ystävinä nähdään tutut Jackie Goldschneider ja Jennifer Fessler.

Uudella kaudella todistetaan se, että ystävyys voi muuttua silmänräpäyksessä. Mehukkaita juoruja, draamaa, äänekkäitä riitoja ja erimielisyyksiä on enemmän kuin koskaan, ja Garden Staten naiset tukeutuvat ydinperheensä jäseniin tukea ja ymmärrystä kaivatessaan. Sarjaa julkaistaan jakso viikossa.

Kymmenen MTV:n alkuperäissarjan ykköskautta
ma 6.5. alkaen
Maksutta MTV Katsomossa

Miten hittisarja Roba alkoi? Entä millainen olikaan lukuisia palkintoja kahmineen komediasarja Sunnuntailounaan aivan ensimmäinen kausi? Muistatko Aallonmurtajan ykköskauden käänteet?
MTV Katsomossa julkaistaan maksutta peräti kymmenen alkuperäissarjan ensimmäiset tuotantokaudet. Tuotantokausien kaikki jaksot julkaistaan katsottavaksi kerralla. Ei muuta kuin ahmimaan!

Julkaistavat sarjat ovat: Roba, Onnela, Hotel Swan Helsinki, Sunnuntailounas, Ex-OnnellisetParas vuosi ikinä, Aallonmurtaja, Hautalehto: Kylmä syliMaria Kallio ja Karkurit. Sarjojen kaikki kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Vera, kausi 12
8.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Pääroolistaan etevänä mutta jurona rikostutkijana palkittu Brenda Blethyn pukeutuu jälleen klassiseen sadetakkiin ja hattuun paljastaakseen valheita, petoksia ja tappavia salaisuuksia. Hyvämaineisen poliisin yllätysmurha johtaa Veran odottamattomalle polulle. Mitä on tapahtunut myrskyn aikana hylätyn pikkuvauvan vanhemmille? Ann Cleevesin romaaneihin pohjautuva sarja sijoittuu Northumberlandin upeisiin maisemiin. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös kaikki aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomosta.

Valheet ja viettelijät (Dangerous Liaisons), kausi 1
9.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

1700-luvun klassikkoromaaniin perustuvassa tarinassa nuoret ex-rakastavaiset juonittelevat ja viekoittelevat Pariisissa. Vuoden 2022 sarjan päärooleissa nähdään Alice Englert ja Nicholas Denton. Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan MTV Katsomo+ -tilaajille kerralla. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla neljä jaksoa, ja loput viikkoa myöhemmin.

Trigger Point, kausi 2
10.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Brittitoimintadraaman toisella kaudella pommiteknikko Lana Washington (Vicky McClure) saapuu ensimmäisenä paikalle, kun keskellä Lontoota on räjähtänyt. Tämä on kuitenkin vasta alkua terrori-iskujen sarjalle. Lanan tiimi päätyy myös tekemään yhteistyötä kansallisen erikoisryhmän kanssa. Sarjan on luonut tähtituottaja Jed Mercurio (Bloodlands, Line of Duty). Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

After the Flood, kausi 1
13.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Jännittävä brittitrilleri sijoittuu katastrofaalisen tulvan runtelemaan kaupunkiin, jossa tuntematon mies löytyy hissistä kuolleena. Kunnianhimoinen konstaapeli Joanna Marshall (Sophie RundlePeaky Blinders) päättää selvittää, miten ja miksi mies on kuollut. Aiheuttiko tulvavesi todella hänen kuolemansa? Salaisuuksien vyyhti alkaa avautua, ja Jo huomaa haukanneensa ehkä liian suuren palan. Uunituore sarja kuuluu BritBoxin alkuperäistuotantoon. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi.

BMF, kausi 3
16.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Curtis ”50 Cent” Jacksonin tosielämän inspiroima draama kahdesta veljeksestä vaikutusvaltaisen amerikkalaisen huumeliiga Black Mafia Familyn takana. Kolmannella kaudella Big Meechin ja Southwest T:n tarina saa jatkoa. Kaudella nähdään muun muassa Lil BabyNE-YO ja 2 Chainz. Kauden kymmenen jaksoa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Myös edelliset kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. 

Kunnes kuolema meidät erottaa (Så länge vi lever), kausi 1
19.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Tuore islantilainen draamasarja kertoo Betasta, vauva-arjen uuvuttamasta säveltäjästä, joka kaipaa entistä elämäänsä. Piristystä arkeen tulee yllättävältä taholta, kun parikymppinen Atli muuttaa Betan ja tämän aviomiehen kotiin lapsenhoitajaksi. Atli tutustuttaa heidät parisuhdepelien ja viettelytehtävien maailmaan, mutta voiko avioliittoa enää pelastaa? Kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta sarjaa seurataan kolmen jakson viikkotahdilla perjantaisin.

Kolmiodraama Australia, kausi 1
21.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Kevään puhutuimman rakkausrealityn alkuperäisversio nähdään nyt Suomessa. Tekstiviesteillä ja puheluilla kumppaniehdokkaisiinsa tutustuu sarjan ensimmäisellä kaudella kuusi 28–32-vuotiasta australialaissinkkua. Sarjassa sinkut valitsevat kenen kanssa muuttavat saman katon alle – edessä on kuitenkin dramaattinen käänne, jonka myötä yksi on jäävä aina kolmanneksi pyöräksi. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan MTV Katsomossa kerralla. Samaan aikaan Suomen Kolmiodraamassa on taukoviikko, joten mikä olisikaan parempi hetki tutustua, mistä menestysformaatti on saanut alkunsa. 

Minkä taakseen jättää (Unforgotten), kausi 5
22.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Kriitikoiden ylistämän ja BAFTA-palkitun rikossarjan viidennellä kaudella rikostutkijakaksikkona nähdään Jessie James (Sinéad Keenan) ja Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar), joiden yhteistyö ei ala helpoimman kautta. Eräästä vanhasta mutta hiljattain remontoidusta talosta Lontoossa löytyy ruumis. Mutta onko kyseessä vanha murha 30-luvulta vai kenties tuoreempi tapaus? Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomosta.

Julkinen tuomio (Showtrial), kausi 1
29.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Varakkaan kiinteistösijoittajan tytärtä Talitha Campbellia syytetään osallisuudesta yliopisto-opiskelija Hannah Ellisin murhaan. Seuraa oikeudenkäynti, jossa uhri, syytetty ja heidän perheensä ovat median silmien alla. Viisiosaisessa draamasarjassa seurataan tapauksen ratkeamista kummankin osapuolen näkökulmasta. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Ben Richards (Cobra, The TunnelStrike) ja ohjauksesta Zara Hayes (TähtitytötDian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet). BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Rantabaari, kausi 6
31.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Rantabaarin kesä on jälleen tulvillaan rakkautta, raatoja ja savuavia raunioita. Alissa palaa aiheuttaen harmia Anssille. Kristan ympärillä kuohuu kuin skumppalasissa, kun Suvi, Sofia, Mikael ja Patrik yrittävät pysyä pinnalla elämänsä myrskyissä. Trissan keittiö kaipaa psykologia tai noitatohtoria, kun armoitettu yrittäjä Johanna johtaa bisnestä limoncellon ja karaoken voimin. Tule mukaan, sydänten pizzeria on jälleen auki! MTV Katsomo+ -tilauksella neljä jaksoa viikossa perjantaisin 31.5. alkaen. Maksutta MTV Katsomossa yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin 3.6. alkaen.

ELOKUVIA

lapua-1976_16x9_mainanno.png

Last Seen Alive
1.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Gerard Butlerin tähdittämä toimintapläjäys alkaa, kun Butlerin esittämän Willin vaimo katoaa jäljettömiin bensa-asemalta. Kun poliisista ei ole apua katoamisen selvittämisessä, ottaa Will ohjat omiin käsiinsä, ja hänet tempaistaan kaupungin alamaailmaan. Yhdysvallat 2022.

Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band
2.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Musiikkidokumentti Robbie Robertsonista ja hänen vaikutusvaltaisesta rockbändistään The Band, joka tunnetaan sekä omasta musiikistaan että Bob Dylanin säestäjänä. Dokumentin takana on Oscar-palkittu Daniel Roher. Kanada 2019.

Murhaoikeudenkäynti TikTokissa (The Idaho Murders: Trial by TikTok)
3.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Uunituoreessa dokumentissa Love Island UK:sta tuttu Zara McDermott matkustaa Idahoon perehtymään murhatapaukseen, jossa neljä osavaltion yliopiston opiskelijaa löytyi surmattuna omasta kodistaan marraskuussa 2022. Tapaus herätti ennennäkemättömän teoriatulvan TikTokissa, jossa sisällöntuottajat ympäri maailman yrittivät ratkaista tapausta – ilman vedenpitäviä todisteita. Kaikki, mitä poliisi lausui tai jätti lausumatta, poiki lisää spekulaatiota ja uusia videoita. Paikallinen poliisi sai yli 20 000 vihjettä tapaukseen liittyen, ja aiheesta tehdyillä TikTok-videoilla on yli 2 miljardia näyttökertaa. Iso-Britannia 2024.

Incel – naisvihaa ja väkivaltaa (The Secret World of Incels)
17.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella ja maksutta MTV Katsomossa

Dokumentaristi Ben Zand tutkii vuoden ajan incelien maailmaa, ja pääsee myös kohtaamaan miehiä näppäimistöjen takaa. Incelit ovat tyypillisesti vihaisia ja turhautuneita miehiä, jotka ovat vakuuttuneet siitä, etteivät voi koskaan saada seksikumppania. Incel-kulttuuri kukoistaa etenkin internetin keskustelufoorumeilla, joiden entistä naisvihamielisemmät viestit kannustavat usein väkivaltaan ja jopa murhiin. Iso-Britannia 2022.

Come Out Fighting
24.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Toisen maailmansodan aikana amerikkalaislentäjä ammutaan alas Euroopassa, mutta hän onnistuu pelastautumaan laskuvarjolla. Ryhmä sotilaita lähetetään vihollislinjojen taakse pelastamaan kadonnut upseerinsa. Yhdysvallat 2022.

Muumipeikko ja pyrstötähti
29.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Uudistettu versio rakastetusta muumiklassikosta saapuu MTV Katsomoon. Vuoden 1993 animaatio on teknisesti päivitetty nykyaikaan, ja samalla elokuva on saanut täysin uuden äänimaailman.  Elokuva perustuu Tove Janssonin samannimiseen kirjaan vuodelta 1946. Suomi 2020.

Lapua 1976
30.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Neljällä Jussilla palkittu Lapua 1976 on tositapahtumiin perustuva tarina rakkaudesta, rohkeudesta ja toivosta. Menestyselokuva kertoo traagisesta ja tuhoisasta Lapuan Patruunatehtaan räjähdyksestä sekä tapahtumaketjusta, joka ravisteli eteläpohjalaista yhteisöä.  Pääosissa nähdään Linnea Leino (Tytöt tytöt tytöt), Konsta Laakso (Oma maa) ja Hannu-Pekka Björkman (Eläville ja kuolleilleIhmisen osa). Suomi 2023.

Devotion
31.5. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Korean sodan aikaan sijoittuvassa sotaelokuvassa taistelulentäjä Tom Hudner tapaa Jesse Brownin, ryhmän ainoan mustan jäsenen, joka joutuu kestämään syrjintää ja rasismia joka taholla. Miehistä tulee paitsi läheiset ystävät, myös laivaston tunnetuimpiin kuuluva lentäjäkaksikko. Yhdysvallat 2022.

URHEILUA

240229_tappara-pelicans_jooel_hilden-14.jpg
Kuva: Jooel Hildén

JÄÄKIEKKO

Liiga

Tappara ja Pelicans kohtaavat finaaleissa jo toisena peräkkäisenä keväänä. Uusi Suomen mestari on selvillä viimeistään toukokuun alussa, paras seitsemästä -ottelusarjan päätteeksi. Kauden viimeisetkin ottelut aina mestaruusjuhliin saakka ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Kaikkiin finaalipelien otteluihin tarttuu myös MTV Urheilun studio paikan päältä. 

19.4. Pronssiottelu: Kärpät–KalPa
20.4. Tappara–Pelicans
22.4. Pelicans–Tappara
24.4. Tappara–Pelicans
26.4. Pelicans–Tappara
28.4. Tappara–Pelicans (mahd. 5. finaali)
29.4. Pelicans–Tappara (mahd. 6. finaali)
2.5. Tappara–Pelicans (mahd. 7. finaali)

JALKAPALLO

Mestarien liiga

Toukokuussa jännitys tiivistyy entisestään, kun mukana on enää Euroopan neljä parasta joukkuetta taistelemassa kesäkuun 1. päivä ratkeavasta mestaruudesta. Välieriin etenevät joukkueet ratkeavat 16. ja 17. huhtikuuta pelattavissa puolivälierissä.

Viihdearvo on taattu, kun MTV Urheilun jalkapallostudion ovet avataan otteluiltoina klo 21.00. Peetu PasanenMika VäyrynenAntti NiemiJari Litmanen ja Juho Rantala sekä selostajat Tuomas VirkkunenKim Kallström ja Lauri Kottonen pitävät huolen illan tunnelmasta. Kaikki ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

30.4. ja 1.5. välierien 1. osaottelut
7. ja 8.5. välierien 2. osaottelut
1.6. loppuottelu

La Liga

La Ligan kausi huipentuu! Toukokuussa nautitaan vielä viisi täyttä kierrosta espanjalaista huippujalkapalloa, ja viimeinen kierros pelataan 26. toukokuuta. Kaikki La Ligan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään lisäksi kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

Serie A

Myös Italian pääsarjassa kauden päätöskierros pelataan 26. toukokuuta. Kaikki Serie A:n ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään lisäksi kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

MOOTTORIURHEILU

wrc_2024_16x9_mainanno_v3.jpg

MM-ralli

Rallin MM-sarjassa siirrytään sorakisojen pariin. Toukokuussa ajetaan kauden viides ralli Portugalissa ja kuudes Sardiniassa. Tähän mennessä kaudella suomalaiset ovat vieneet WRC-luokan voiton kaikissa kisoissa, joihin ovat osallistuneet: Esapekka Lappi Ruotsissa ja Kalle Rovanperä Keniassa. Kovaa tulosta odotetaan myös Portugalissa, jonka voittajasuosikki Rovanperä on kahdella peräkkäisellä Portugalin voitollaan.

MTV Katsomon monipuolinen lähetyskokonaisuus tarjoilee suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista. Lisäksi ralliviikonloppua rytmittävät studio-osuudet. Kaikki MM-rallin pätkät ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Max -kanavalta.

9.–12.5. Portugalin MM-ralli
30.5.–2.6. Sardinian MM-ralli

EM-ralli

Rallin EM-sarjassa karavaani matkaa Kanarian saarille, jossa kilpaillaan 2.–4. toukokuuta. Suomalaismenestystä sarjassa hakee Mikko Heikkilä. Kaikki EM-rallin erikoiskokeet ovat katsottavissa suorana ja englanniksi selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetykset esitetään suoratoistopalvelussa sekä MTV Max -kanavalla. 

Motocrossin MM-sarja

Toukokuussa on tarjolla kaksin kappalein Motocrossin MM-sarjan, MXGP:n, kilpailuja. MTV Katsomossa nähdään suorana kauden jokaisen kisaviikonlopun MM-sarjan pääluokan viimeinen kilpailu. Englanninkieliset lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

12.5. Motocrossin MM-sarja: Espanja
19.5. Motocrossin MM-sarja: Ranska

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarjassa on vuorossa Belgiassa kisattava 6 Hours of Spa, joka ajetaan 11. toukokuuta. Suora lähetys on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu tilauksella suoratoistopalvelusta sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

TENNIS

atp_tennis_main_clean-1.jpg

ATP

Toukokuun tenniskattauksessa nähdään kolme massaturnausta. Kuukauden avaa Rooman huipputason ATP 1000 -turnaus, jossa mukana on viime vuoden tapaan Emil RuusuvuoriArne Six selostaa suomeksi turnauksen välierät ja finaalin.

MTV Katsomo tarjoilee ATP 1000- ja ATP 500 -luokkien turnauksista päälähetyksen rinnalla jatkossa myös lisälähetyksiä muilta kentiltä. Emil Ruusuvuoren ottelut pyritään aina tarjoamaan lisälähetyksinä, mikäli hän pelaa sellaisella kentällä, josta lisälähetys on tarjolla. Lisälähetyksiä seurataan ilman selostusta.

ATP-kiertueen kaksinpelien tapahtumat ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetyksiä nähdään muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

6.-13.5. ATP 1000: Rooma
19.-25.5. ATP 250: Geneve
19.-25.5. ATP 250: Lyon

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Timanttiliiga tarjoaa toukokuussa taatusti kiinnostavia kisoja, kun maailman huiput hakevat virettä kesän arvokisaputkeen. Toukokuussa MTV Katsomossa nähdään yhteensä neljä kisaa, joiden selostuksista vastaavat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Suomalaisten osallistuminen kisoihin vahvistuu myöhemmin. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella suoratoistopalvelusta sekä MTV:n maksukanavilla.

10.5. Timanttiliiga: Doha
19.5. Timanttiliiga: Rabat
25.5. Timanttiliiga: Eugene
30.5. Timanttiliiga: Oslo

World Athletics Continental Tour

Yleisurheilukattauksen täydentää World Athletics Continental Tour. MTV Katsomossa nähdään kaikki Suomen ulkopuolella kisattavat kultatason kisat sekä valikoituja hopea- ja pronssikisoja. Myös suomalaisia odotetaan lähtölistoilla nähtävän, mutta nämä vahvistuvat lähempänä kisoja. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilla.

17.5. Yleisurheilua: Andujar
18.5. Yleisurheilua: Chorzów
18.5. Yleisurheilua: Los Angeles
19.5. Yleisurheilua: Tokio
24.5. Yleisurheilua: Banská Bystrica
28.5. Yleisurheilua: Ostrava

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.Yksi kommentti artikkeliin ”MTV Katsomon toukokuun kärkitärpit: Rantabaarin uudet jaksot ja kaikkea muuta”

Vastaa