Hautalehto rikkoo jälleen MTV:n alkuperäissarjojen katseluennätyksiä

Kirjoittajan kuva

By admin

Suursuosion saavuttanut Hautalehto: Rakennus 31 on napannut kaikkien aikojen katsotuimman MTV:n alkuperäisdraaman tittelin. Sarja on noussut myös Finnpanelin mittauksissa suoratoistopalveluiden tämän hetken katsotuimmaksi ohjelmaksi. Kauden kaikki jaksot ovat nyt katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. 

hautalehto_rakennus31_v1_16x9_mainanno_v2_alkuperaissarja.jpg

Christian Rönnbackan romaaneihin perustuva Hautalehtosarja lunastaa katsojien odotukset myös toisella kaudella. Hautalehto: Rakennus 31 koukutti katsojat heti ensimmäisestä jaksosta, ja julkaisukuukauden aikana sitä katsottiinkin MTV Katsomossa ennätysmääriä. Hautalehto: Rakennus 31 nappasi nimiinsä julkaisukuukauden aikana tapahtuneen katselun ennätyksen MTV:n maksullisissa suoratoistopalveluissa.

Hautalehto: Rakennus 31 kipusi julkaisunsa jälkeen selvään kärkeen myös Finnpanelin kotimaisten suoratoistopalveluiden tämän hetken katsotuimpien ohjelmien listalla. Sarja pitää edelleen jaettua kärkisijaa Salatut elämät -sarjan rinnalla.

”Hautalehdon suosio kotimaassa ja maailmalla on alkuvuoden positiivisin uutinen! Suomalainen draama kukoistaa Hautalehdon myötä, kun ohjaaja Kotwica yhdistää Porvoon upeat maisemat ja Suomen vuodenajat tarinankerronnan voimaksi. Rikoskomisario Hautalehdon tarinat viehättävät katsojia ympäri maailman, mukaan lukien USA, Australia, Ruotsi ja Espanja, missä El Detective Hautalehto ratkoo tapauksia. Suomen luonto ja vuodenajat ovat varmasti olleet avainasemassa tässä kansainvälisessä menestyksessä”, iloitsee Commissions & Content Development Manager Janne Vakio.

”Sarjaa on ollut erittäin antoisaa tehdä, kun mukana on ollut huippuryhmä kameran molemmin puolin – todellinen dream team. Suomalaiset katsojat ovat meille kaikkein tärkeimmät, mutta aloimme heti alusta alkaen tehdä sarjaa, joka myisi ja toimisi myös ulkomailla. Nyt se näyttää onnistuneen, koska olemme katsotuin kotimarkkinoilla ja molempia kausia myydään hyvin ulkomaille”, iloitsee MTV:lle sarjan tuottanut Rimbo Salomaa Solar Filmsiltä.

Toisella kaudella Porvoon poliisia ja rikoskomisario Antti Hautalehdon (Mikko Leppilampi) tiimiä haastavat rituaalimurhilta vaikuttavat kylmäävät kuolemantapaukset. Sarjassa nähdään liuta eturivin näyttelijöitä, kuten Onni ParviainenAntti ReiniOona AirolaIikka ForssJemina SillanpääLauri TanskanenTeijo Eloranta ja Marja Salo. Sarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen ja ohjannut Petri Kotwica.

Myös sarjan ensimmäinen kausi, Hautalehto: Kylmä syli, nousi julkaisunsa aikaan C Moren kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi.

Hautalehto: Rakennus 31 koko kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.2 kommenttia artikkeliin ”Hautalehto rikkoo jälleen MTV:n alkuperäissarjojen katseluennätyksiä”

Vastaa