Kesän odotettu paluumuuttaja – Rantabaarin uudet jaksot MTV Katsomossa 31.5. alkaen

Kirjoittajan kuva

By admin

Kesä on jälleen tulvillaan dramaattisia käänteitä ja ihmissuhdeherkuttelua, kun Rantabaarin odotettu uusi tuotantokausi alkaa MTV Katsomossa perjantaina 31.5. Sarjan tähtikaartiin kuudennella kaudella kuuluvat muun muassa Sani Aartela, Johanna Puhakka ja Hennariikka LaaksolaSarjan näyttelijät antavat haastatteluja 8.6. Pöllölaaksossa.

rantabaari_s06_16x9_clean.jpg

Rantabaarin kesässä pizza paistuu ja lempi leiskuu, kun Johanna (Sani Aartela) johtaa Trissaa limoncellon voitelemana ja laulavaisella otteella. Johanna palkkaa remmiin veljenpoikansa Nooan (Anton Varpama-Taittonen). Laran (Anni Grönberg) ja Luukaksen (Tatu Arminen) kesä on jälleen yllätyksiä täynnä, keittiöpsykologille olisi enemmän kuin paljon töitä tarjolla.

Katso tunnelmia uudesta kaudesta täältä

Rantabaaria seurataan MTV Katsomo+ -tilauksella pe 31.5. alkaen neljä jaksoa perjantaisin -tahdilla. Maksuttomassa MTV Katsomossa julkaistaan yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin ma 3.6. alkaen.

Alissa (Johanna Puhakka) palaa kuvioihin Friida (Sara Grady) aisaparinaan, ja ensi töikseen Alissa tietenkin aiheuttaa maksimoidusti arjen harmia Anssille (Matti Leino). Onneksi Anssin serkut, kaksoset Imatra (Venla Wallenius) ja Ilari (Nikolas Ilola) auttavat miestä mäessä. Heillä on myös kesäpesti Trissassa.

Suvi (Jaana Joensuu), Ville (Jaakko Wuolijoki) ja Olavi (Misa Nirhamo) ovat löytäneet paikkansa elämässä edellisvuoden jättikriisin jälkeen. Miehet ovat ehkä jopa tietämättään valmiita uuteen rakkauteen, kun taas Suvi kuluttaa itseään Kristan (Emilia Jansson) asioita vatvomalla. Oman haasteensa peliin heittää Sofia (Hennariikka Laaksola).

Rantabaarin määrätietoisten naisten kyydissä saa kohtalokin olla nöyrästi hiljaa. Likaisten leikkien pelivälineeksi joutuvat vuorollaan Mikael (Jarno Jussila), Patrik (Ilkka Hautala) ja Atso (Victor Paul).  

Iiris (Saara Geitel) ja Eemeli (Samuel Glassar) ovat semihyvää pataa keskenään, mutta kuvitteliko joku oikeasti, että hurmaava Mimosa (Joanna Wallinheimo) ei ilmestyisi mestoille virittämään tunnelmaa mieleisekseen.

Venlan (Jessica Öystilä) kesä on lähes yliluonnollisen haastava. Kaikessa ylivertainen Nörtti-Mari (Annika Junno) taas on ihan itsessään haaste kenelle tahansa.7 kommenttia artikkeliin ”Kesän odotettu paluumuuttaja – Rantabaarin uudet jaksot MTV Katsomossa 31.5. alkaen”

Vastaa