Nämä laulajat kilpailevat The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä

Kirjoittajan kuva

By admin

The Voice of Finland siirtyy koko kilpailun jännittävimpään vaiheeseen eli livelähetyksiin. Ensimmäinen suora lähetys nähdään Nelosella perjantaina 5. huhtikuuta.

Jännittävien vaiheiden jälkeen The Voice of Finland etenee suoriin lähetyksiin, jotka kuvataan tuttuun tapaan Turun Logomossa.

Turun Logomossa suorat lähetykset etenevät niin, että ensimmäisessä lähetyksessä esiintyvät Maija Vilkkumaan ja Elastinen tiimiläiset. Sitä seuraavassa lähetyksessä puolestaan kilpailevat Sannin ja Arttu Wiskarin tiimiläiset. Kustakin tiimistä kaksi laulajaa pääsee semifinaaliin.

The Voice of Finlandin voittaja kruunataan suorassa finaalilähetyksessä perjantaina 26. huhtikuuta.

Maija Vilkkumaan tiimi

Eetu-Pekka Heiskanen, 33, Lahti
Eetu-Pekka muutti Lahteem 10 vuotta sitten valokuvausopintojen perässä. Hän harrastaa kuvien tekemistä skannerilla. Eetu-Pekka laulaa kahdessa metallibändissä, joihin hän sanoittaa ja säveltää musiikkia. Eetu-Pekka haluaa elää itsensä näköistä elämää ja mennä kohti asioita, jotka tuntuvat oikeilta – vaikka ne tuntuisivatkin pelottavilta. Seuraavaksi vuorossa onkin The Voice Of Finlandin livelähetysten lava Turun Logomossa.

Heidi Simelius, 30, Tampere
Heidi on freelancer-muusikko ja musikaaliartisti, joka haluaa esittää isoja kappaleita isoilla lavoilla. Ennen Voicea hän odotti tulevansa löydetyksi, kunnes päätti astua parrasvaloihin itse. Päätös oli oikea, sillä Heidin seuraava askel on hurmata yleisö The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä.

Toni Taipale, 29, Veteli
Toni on 29-vuotias Vetelistä kotoisin oleva pohjalainen mies, jonka sanaan voi aina luottaa. Toni kertoo, että hän on perinyt äidiltään rauhallisuuden, isältä puolestaan räväkkyyden ja hurtin huumorin. Hän haaveilee tanssilavojen kiertämisestä oman orkesterin kanssa. Toni lähti mukaan Voiceen lyötyään kaverinsa kanssa kättä päälle osallistumisesta. Se kannatti, onhan hän saavuttanut paikan Voicen livelähetyksissä.

Sanna Peltomäki, 23, Helsinki
Sanna on 23-vuotias Helsingissä asuva opiskelija, joka on kotoisin Seinäjoen Nurmosta. Musiikin lisäksi hän rakastaa urheilua, elokuvia, TV-sarjoja, lukemista ja kirjoittamista. Sannan tavoitteena on tulla artistiksi, jonka musiikkia kuulijat rakastavat yhtä paljon kuin hän itse. Sanna on mukana Voicessa toista kertaa, ja siksikin kaikki on nyt pelissä! Tie kohti tähtiä on alkanut menestyksekkäästi, ja seuraavaksi Sanna valloittaa Logomon lavan.

Arttu Wiskarin tiimi

Helmi Tammenpää, 24, Helsinki
Helmi on 24-vuotias alun perin Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen. Hänen elämänsä tärkeimpiä asioita ovat perhe ja ystävät. Helmin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kirkastuneet Voicen myötä, ja hän haluaa tulevaisuudessa tehdä töitä musiikin parissa. Haave on askeleen lähempänä toteutumista, sillä seuraava pysäkki on Voicen livelähetykset Arttu Wiskarin tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

Jaromir Jokinen, 23, Hämeenlinna
Jaromir on 23-vuotias hämeenlinnalainen. Hän ajaa työkseen taksia, ja viikonloppuisin hän tekee satunnaisesti trubaduurikeikkoja ja jääkiekkotuomarointeja. Kunnianhimoisen Jaromirin unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Hän on tullut Voiceen voittaakseen, ja tämä tavoite elää Logomon lavalla

Juho Väliaho, 38, Kuopio
Juho Väliaho on 38-vuotias asiakaspalvelun tiimipäällikkö Kuopiosta. Töiden ohessa hänelle jää aikaa myös kuntosalille, lenkkeilylle ja pyöräilylle. Juho soittaa koskettimia bändissä, ja nyt hän on päättänyt astua itse parrasvaloihin laulajana. Tämä päätös on vienyt hänet kunniakkaasti The Voice of Finlandin livelähetyksiin asti

Mira Taskinen, 18, Kerava
18-vuotias Mira on asunut lähes koko elämänsä Keravalla. Hän käy lukiota ja harrastaa kilpa-aerobicia, jossa on myös saavuttanut menestystä. Kunnianhimoinen Mira haaveilee artistin urasta ja haluaakin lukion jälkeen opiskella muusikoksi. Muusikkohaaveet ovat nyt loistavalla kiitoradalla, kun horisontissa häämöttää Logomon lava ja Voicen suorat lähetykset.

Sannin tiimi

Isabel Chikoti, 32, Espoo
Isabel on 32-vuotias espoolainen kotiäiti, joka on alunperin kotoisin Zambiasta. Hän kokee olevansa luonteeltaan hyvin suomalainen: hän viihtyy kotona yksin ja rakastaa talvea, kylmää ja lunta. Miss Universum -kisoissa kotimaataan edustanut Isabel on laulanut pienestä pitäen, mutta nyt Voicen myötä hän tekee sen myös julkisesti. Nyt Isabel pääsee esittelemään lahjakkuuttaan Voicen livelähetyksissä Sannin tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

Lisa Dumchieva, 31, Jurva
Lisa on on 31-vuotias Jurvassa asuva lääkäri, joka on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut osa hänen elämäänsä pienestä pitäen. Lisa haki mukaan Voiceen, koska se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakkuuttaan isolla lavalla. Hän on valloittanut tulkinnallaan tähtivalmentajat, mutta nyt on aika valloittaa myös koko muu kansa livelähetyksissä.

Markus Perttula, 39, Helsinki
Markus on 39-vuotias opettaja, joka asuu Helsingissä. Tämä indiemuusikko harrastaa musiikin lisäksi lukemista ja videopelejä, mutta kaikkein tärkeintä hänelle on tyttärensä kanssa touhuaminen. Markuksen tavoitteena on tehdä parasta mahdollista musiikkia suomeksi ja englanniksi ja lopulta valloittaa maailmaa vielä Euroopaakin pidemmälle. Maailmanvalloitus voi alkaa Voicen livelähetyksistä.

Tina Sandqvist, 35, Espoo
35-vuotias Tina on kasvanut Vantaalla, mutta hän asuu nykyään Espoossa. Musiikki ei ole hänelle harrastus, vaan se on pikemminkin elämäntapa. Tina on ollut aikaisemmin mukana Voicessa, mutta hän kokee, ettei ollut tuolloin vielä valmis. Nyt hän on levittänyt siipensä, ja lento on kantanut Logomon livelavalle saakka.

Elastisen tiimi

Chrisu Romberg, 37, Porvoo
Chrisu on kotoisin Inkoosta, mutta tiet ovat vieneet Porvooseen, missä hän viihtyy hyvin. Hän on 37-vuotias nuorisotyöntekijä ja alakoulun musiikinopettaja. Chrisu toivoo saavansa Voicen myötä enemmän keikkoja, jopa niin, että hän voisi elättää itsensä musiikilla. Äänellään ja energiallaan vakuuttanut Chrisu on nyt valmis hurmaamaan Logomon yleisön ja koko Suomen kansan.

Laura Ruusumaa, 32, Helsinki
Laura on Huittisista kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt 32-vuotias laulunopettaja ja musikaaliartisti. Musikaalisesta perheestä kotoisin oleva Laura ei halua kategorisoida itseään, vaan hän pitää itsensä avoimena monille eri musiikkigenreille. Nyt hän pääsee esittelemään musikaalisia lahjojaan The Voice of Finlandin livelähetyksissä.

Marko Turunen, 38, Lohja
Marko on 38-vuotias sähköasentaja Lohjalta. Hän soittaa useaa instrumenttia, tuottaa musiikkia, laulaa ja kirjoittaa lyriikoita. Marko haluaisi tehdä musiikista itselleen ammatin ja on puolisonsa ilmoittamana mittaamassa taitojaan Voicessa. Nyt Marko on valmis astumaan Logomon lavalle.

Yannick Schuurmans, 20, Lappeenranta
Yannick on 20-vuotias, Alankomaista kotoisin oleva nuori, joka opiskelee Lappeenrannassa insinööriksi. Hän rakastaa suomalaista luontoa. Musikaalinen Yannick alkoi soittaa harppua 8-vuotiaana, ja soitonopettaja kannusti häntä myös laulamaan. Voicessa Yannickista hienoa on se, että juuri ääni on ratkaiseva tekijä. Maagisella äänellään Yannick on lunastanut paikkansa Voicen livelähetyksissä Elastisen tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.Yksi kommentti artikkeliin ”Nämä laulajat kilpailevat The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä”

Vastaa