Nämä kilpailijat pääsivät jatkoon The Voice of Finlandin ensimmäisestä suorasta lähetyksestä

Kirjoittajan kuva

By admin

the voice of finland suora
the voice of finland suora

The Voice of Finlandin suorat lähetykset alkoivat tänään perjantaina, ja ensimmäiset pudotukset nähtiin hetki sitten.

Tämän kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä semifinaalipaikoista kilpailivat Maija Vilkkumaan ja Elastisen tiimiläiset. Molemmista tiimeistä kaksi laulajaa selvitti tiensä semifinaaliin.

Maijan tiimistä jatkoon pääsivät Toni Taipale ja Heidi Simelius. Kotimatkalle lähetettiin Eetu-Pekka Heiskanen ja Sanna Peltomäki. Elastisen tiimistä jatkoon pääsivät Laura Ruusunmaa ja Marko Turunen, kun taas Yannick Schuurmans ja Chrisu Romberg joutuivat jättämään kilpailun.

Ensi viikolla semifinaalipaikoista kilpailevat Arttu Wiskarin ja Sannin tiimiläiset. Kummastakin tiimistä kaksi laulajaa pääsee semifinaaliin, joka nähdään perjantaina 19. huhtikuuta.

The Voice of Finlandin voittaja kruunataan suorassa finaalilähetyksessä perjantaina 26. huhtikuuta.

Toisessa suorassa lähetyksessä kilpailevat laulajat:

Arttu Wiskarin tiimi:

Helmi Tammenpää, 24, Helsinki

Helmi on 24-vuotias alun perin Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen. Hänen elämänsä tärkeimpiä asioita ovat perhe ja ystävät. Helmin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kirkastuneet Voicen myötä, ja hän haluaa tulevaisuudessa tehdä töitä musiikin parissa. Haave on askeleen lähempänä toteutumista, sillä seuraava pysäkki on Voicen livelähetykset Arttu Wiskarin tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

Jaromir Jokinen, 23, Hämeenlinna

Jaromir on 23-vuotias hämeenlinnalainen. Hän ajaa työkseen taksia, ja viikonloppuisin hän tekee satunnaisesti trubaduurikeikkoja ja jääkiekkotuomarointeja. Kunnianhimoisen Jaromirin unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Hän on tullut Voiceen voittaakseen, ja tämä tavoite elää Logomon lavalla.

Juho Väliaho, 38, Kuopio

Juho Väliaho on 38-vuotias asiakaspalvelun tiimipäällikkö Kuopiosta. Töiden ohessa hänelle jää aikaa myös kuntosalille, lenkkeilylle ja pyöräilylle. Juho soittaa koskettimia bändissä, ja nyt hän on päättänyt astua itse parrasvaloihin laulajana. Tämä päätös on vienyt hänet kunniakkaasti The Voice of Finlandin livelähetyksiin asti.

Mira Taskinen, 18, Kerava

18-vuotias Mira on asunut lähes koko elämänsä Keravalla. Hän käy lukiota ja harrastaa kilpa-aerobicia, jossa on myös saavuttanut menestystä. Kunnianhimoinen Mira haaveilee artistin urasta ja haluaakin lukion jälkeen opiskella muusikoksi. Muusikkohaaveet ovat nyt loistavalla kiitoradalla, kun horisontissa häämöttää Logomon lava ja Voicen suorat lähetykset.

Sannin tiimi:

Isabel Chikoti, 32, Espoo

Isabel on 32-vuotias espoolainen kotiäiti, joka on alunperin kotoisin Zambiasta. Hän kokee olevansa luonteeltaan hyvin suomalainen: hän viihtyy kotona yksin ja rakastaa talvea, kylmää ja lunta. Miss Universum -kisoissa kotimaataan edustanut Isabel on laulanut pienestä pitäen, mutta nyt Voicen myötä hän tekee sen myös julkisesti. Nyt Isabel pääsee esittelemään lahjakkuuttaan Voicen livelähetyksissä Sannin tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

Lisa Dumchieva, 31, Jurva

Lisa on on 31-vuotias Jurvassa asuva lääkäri, joka on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut osa hänen elämäänsä pienestä pitäen. Lisa haki mukaan Voiceen, koska se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakkuuttaan isolla lavalla. Hän on valloittanut tulkinnallaan tähtivalmentajat, mutta nyt on aika valloittaa myös koko muu kansa livelähetyksissä.

Markus Perttula, 39, Helsinki

Markus on 39-vuotias opettaja, joka asuu Helsingissä. Tämä indiemuusikko harrastaa musiikin lisäksi lukemista ja videopelejä, mutta kaikkein tärkeintä hänelle on tyttärensä kanssa touhuaminen. Markuksen tavoitteena on tehdä parasta mahdollista musiikkia suomeksi ja englanniksi ja lopulta valloittaa maailmaa vielä Euroopaakin pidemmälle. Maailmanvalloitus voi alkaa Voicen livelähetyksistä.

Tina Sandqvist, 35, Espoo

35-vuotias Tina on kasvanut Vantaalla, mutta hän asuu nykyään Espoossa. Musiikki ei ole hänelle harrastus, vaan se on pikemminkin elämäntapa. Tina on ollut aikaisemmin mukana Voicessa, mutta hän kokee, ettei ollut tuolloin vielä valmis. Nyt hän on levittänyt siipensä, ja lento on kantanut Logomon livelavalle saakka.Yksi kommentti artikkeliin ”Nämä kilpailijat pääsivät jatkoon The Voice of Finlandin ensimmäisestä suorasta lähetyksestä”

Vastaa