Netflix teki suuren ja tylyn päätöksen – perui useita sarjoja

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Netflix on tiedottanut jälleen hyllytetyistä sarjoista – tyly päätös.

Suoratoistopalveluiden jättiläinen Netflix peruu taas useita julkaisujaan. Tarjonnasta on päätetty hyllyttää nyt Shadow and Bone, Glamorous, Agent Elvis, Farzar ja Captain Fall -sarjojen jatko-osat.

Ohjelmien kohtalosta päätettiin viikko sen jälkeen, kun Hollywoodin näyttelijöiden lakossa päästiin sopuun. Mediaan tulleiden tietojen mukaan uusiin perumisiin vaikuttivat lakon lisäksi myöskin korkeat kustannukset katsojalukuihin verrattuna. Myös pitkäksi venyneet sarjojen kausien julkaisu-ajat tuovat haasteita saavuttaa katsojaluvuista olevat tavoitteet.

Suurin hyllytetty satsaus on Shadow and Bone-sarjan kolmas tuotantokausi – suomenkieliseltä nimeltään Varjo ja riipus. Kahden tuotantokauden ajan seurattiin, kuinka pimeyden voimien punoivan juoniaan kartantekijää vastaan.

Glamorous-niminen sarja saattaa olla etenkin Sinkkuelämää-sarjan katsojille tuttu, sillä draamakomedian pääosassa näyttelee rakastettu Kim Cattrall, sarjan toista tuotantokautta ei tulla näkemään Netflix:ssä.

Netflix on perunut tuotantojaan tänä vuonna aiemmin, jo useita kertoja. Marraskuun alussa taka-alalle joutui Army of the Deadin kolmas osa. Helmikuussa ilmoitettiin kahden elokuvan perumisesta ja myös tammikuun alussa kerrottiin, että aikuisille suunnattu animaatio-sarja Inside Job jää vain yhteen tuotantokauteen.

Netflix kärsi laajasta tilaajien menetyksestä viime kesänä 2022. Se kertoi menettäneensä lähes miljoona tilaajaa ja on tilaajien lähdön vuoksi irtisanonut lähes 500 työntekijää.Vastaa