Robin Packalen toi siskonsa julkisuuteen – teki poikkeuksen

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Laulaja Robin Packalen ei ole aiemmin halunnut tuoda perhettään julkisuuteen, Peppi-sisko nähtiin Vain elämää -jaksossa. Nyt hän paljastaa, miksi hän teki poikkeuksen?

– Apua, Peppi huokaisi kuullessaan veljensä kappalevalinnan.

Vain elämää-ohjelman viime perjantain jaksossa vietettiin rakkaiden päivää, jolloin laulaja Robin kutsui ohjelmaan 12-vuotiaan pikkusiskonsa Pepin, joka istutettiin kunniapaikalle pöydän päähän. Robin lauloin siskolleen Sisko-kappaleensa, jonka hän on kirjoittanut aikanaan samanikäisenä kuin hänen siskonsa on nyt.

Nyt Robin kertoo julkisuuteen, miksi pyysi siskonsa mukaan ohjelmaan ja miksi hänen perhettään ei ole juuri nähty julkisuudessa.

– En ole koskaan halunnut tuoda perhettäni esille suojellakseni heidän yksityisyyttään. He tietävät, että välitän vaikka en sitä kaduilla huutele. Tämän biisin kohdalla halusin tehdä poikkeuksen, sillä oma siskoni on jo sen verran reipas ja olemme kokeneet niin paljon yhdessä että tämä hetki olisi eittämättä tullut vastaan ennemmin tai myöhemmin, että hän pääsee ääneen, Robin perustelee.

Robin kertoi myös sosiaalisessa mediassa, mitä ohjelmassakin – sisko on seurannut aina hänen musiikkiuraansa.

– Siskoni on ollut äidin sylissä peltorit päässä, kun olen esiintynyt ensimmäisiä isoja keikkoja ikinä vuonna 2012 ja muun muassa esittänyt kyseistä biisiä. Hän on antanut lukemattomia oppeja mulle siitä, miten olla huomaavainen ja innostunut aina kaikesta, hän kertoo.Yksi kommentti artikkeliin ”Robin Packalen toi siskonsa julkisuuteen – teki poikkeuksen”

Vastaa