Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa tehtiin historiaa

Kirjoittajan kuva

By Liisanna

Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa todistettiin historiallinen hetki. Ohjelmasta tuttu pari Pernilla Böckerman ja tanssinopettaja Anssi Heikkilä – taas täydet pisteet, jo neljä viikkoa putkeen. Tämän illan jaksossa jokainen pari esitti kaksi tanssia, Pernilla ja Anssi saivat molemmista tansseista täydet pisteet.

Historia tapahtui sen jälkeen, kun urheiluun liittyvä vaikuttaja Pernilla Böckerman ja hänen tanssinopettaja Anssi Heikkilä tanssivat tangoa Ed Sheeranin Bad Habits-kappaleen tahtiin, esityksessä nähtiin jälleen jopa henkeäsalpaavia nostoja.

Pernillan äiti oli odottanut innolla kyseistä kilpatanssia ja hän olikin silminnähden innoissaan tyttärensä tanssista., äiti näytti käsillään sydämiä tyttärelleen katsomosta. He hurmasivat esityksellään sekä yleisön että tuomariston. Tuomarit palkitsivat kaksikon jälleen uudestaan täysillä pisteillä. Tällöin Pernilla ja Anssi ovat ohjelman historian ensimmäinen pari, jotka ovat saaneet neljästi kymppi-rivin.

– Ihan tosi jees, Pernilla nauroi sanattomana.

Kaksikko riemastui äärettömän paljon historiallisesta hetkestä ja halasivat toisiaan innoissaan. Ohjelman juontaja Ernest Lawson kysyi Pernillan tunnelmia, mutta nainen ei kyennyt kunnolla ilmaisemaan itseään.Yksi kommentti artikkeliin ”Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa tehtiin historiaa”

Vastaa