MTV:n viihderikas syksy on nyt julki – tutustu Suomen monipuolisimpaan ohjelmakattaukseen! 

Kirjoittajan kuva

By admin

MTV:n syksyn ohjelmistosta löytyvät katsojien rakastamat viihde-, lifestyle- ja draamasarjat, säväyttävimmät urheilusisällöt päivänpolttavia aiheita käsitteleviä uutis- ja ajankohtaisohjelmia unohtamatta. Tutustu syksyn näyttävimpään ja puhuttavimpaan ohjelmatarjontaan!

kausitiedotekuva_06_2024_1920x1080_final-1.jpg

VIIHTEEN SUURSUOSIKIT

Tanssii Tähtien Kanssa on tv-syksyn odotetuimpia tapauksia tänäkin vuonna! Uudet tähtioppilaat opettajineen pääsevät parketille syyskuussa. Kutkuttava realityseikkailu Myyrä tekee kaivatun paluun 11 julkisuudesta tutun kisaajan voimin. Masked Singer Suomi nähdään syksyn ohjelmistossa suurempana kuin koskaan. Ketkä julkimot laittavat itsensä likoon upeissa musiikkiesityksissä, ja kuka onkaan maskin takana?

tanssiitahtienkanssa_16x9.jpg

Tanssii Tähtien Kanssa

1.9. alkaen MTV Katsomo, MTV3

Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee paikalle syyskuussa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

Tiukan lempeä kolmikko löytyy tutulta paikaltaan parketin laidalta eli suomalaisen tanssimaailman kuninkaalliset Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen saapuvat jälleen tarjoilemaan viiltävät analyysinsa ja kannustavat kehunsa tähtipareille. Fanit voivat huokaista ihastuksesta, sillä myös juontajakaksikko Vappu Pimiä ja Ernest Lawson purjehtivat paikalle luotsaamaan syksyn suurinta viihdelaivaa tutuin varmoin ottein.

masked_singer_suomi_s06_esp7_002_maria_veitola_janne_kataja_ile_uusivuori_benjamin_jenni_poikelus_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Masked Singer Suomi

31.8. alkaen MTV Katsomo, MTV3

Rakastettu ja riemastuttava Masked Singer Suomi täyttää jälleen syksyn lauantai-illat musiikilla, vihjeillä ja sekopäisellä arvuuttelulla. Kuudennella kaudella Masked on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Etsivänelikkona jatkavien Maria Veitolan, Benjaminin, Jenni Poikeluksen ja Janne Katajan salaliittoteoriat ja päättelyketjut pääsevät aiempaa laajamittaisemmin esille, sillä myös jaksojen kesto on kasvanut puoleentoista tuntiin läpi kauden. Ohjelman langat pitää käsissään tälläkin kaudella juontaja Ile Uusivuori.

Uudella kaudella nähdään ainakin 12 uuden hahmon lisäksi upeita yllätysesiintyjiä sekä teemajaksot halloweenin ja Euroviisujen ympäriltä. Hahmojen kanssa duetoivat eturivin tähdet Erika Vikman, Sara Siipola, Kasmir ja Konsta Hietanen, joille hahmojen todelliset henkilöllisyydet ovat yhtä suuria mysteereitä kuin kaikille muillekin!

Masked Singer Suomi -kausi huipentuu joulun erikoisjaksoon, jossa arvuutellaan kolmea aivan uutta jouluista hahmoa ja kuullaan joulun ikisuosikkeja hahmojen laulamana.

myyra_s4_roope_16x9_clean.jpg

Myyrä

syyskuussa MTV Katsomo, MTV3

Maailman älykkäin kilpailureality Myyrä palaa MTV:lle neljännen tuotantokauden jaksoin. Ohjelmassa 11 julkisuudesta tuttua persoonaa suuntaa juontaja Roope Salmisen johdolla seikkailuun, jollaista he eivät ole koskaan ennen kokeneet. Uusi kausi tarjoaa huimia tehtäviä ja tiukkaa psykologista peliä, jonka päätteeksi sekä kilpailijoille että katsojille selviää, kuka julkkiskilpailijoista vie voiton ja kuka heistä on kaiken aikaa ollut Myyrä.

Myyrässä kilpailijoiden tavoitteena on älyä, taktikointikykyä ja rohkeutta vaativien tehtävien avulla kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin. Päämäärää vaikeuttaa kuitenkin ryhmään ujuttautunut Myyrä, salainen kaksoisagentti, jonka tavoite on sabotoida tehtäviä ja pitää voittopotti mahdollisimman pienenä.

Kymmenen myyrän metsästäjän ja yhden myyrän joukkoon mahtuu tällä kertaa muun muassa näyttelijöitä, muusikoita, urheilijoita, tuttuja tv-kasvoja ja sometähtiä.

Myyrä: Johtolangat
syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Roope Salmisen juontamassa Myyrä: Johtolangat -ohjelmassa pyritään selvittämään Myyrän henkilöllisyyttä analysoimalla tuoreimman jakson käänteitä. Ohjelmassa nähdään uutta materiaalia pääohjelman kuvauksista. Uusimman jakson tapahtumista kertoo tuorein kisasta pois pudonnut kilpailija.

RAKKAUDEN ASIALLA

Hurmaavista hurmaavin Maajussille morsian kuuluu MTV:n ohjelmakattaukseen myös syksyllä 2024. Amorin asialla ollaan myös rakkausgenren kulmakiven, Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella. Entä löytääkö Los Angelesissa asustava ohjaaja Joonas Kenttämies unelmiensa kumppanin Bachelor Suomi -ohjelmasta? Ikonisen ohjelman juontajan saappaisiin hyppää uudella kaudella upea Shirly Karvinen!

bachelor-suomi-shirly-karvinen_16x9.jpg

Bachelor Suomi

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin ja pitkäikäisin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Suomen uusi Bachelor Joonas etsii elämänsä rakkautta. Hänen kotinsa on maailmalla, mutta juuret tiukasti Suomessa. Joonas heittäytyy tulevaan rakkauden seikkailuun uteliaana ja toiveikkaana siitä, että Se Oikea kuulisi kutsun ja he lopulta kohtaisivat toisensa.

Joonakseen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.

Kauden aikana treffaillaan ahkerasti ja kurkistetaan kuvausten kulisseihin. Joonaksen ohella tutustutaan hänestä kiinnostuneisiin naisiin ja luonnollisesti nähdään lopuksi, kuka on Joonaksen valittu, viimeisen ruusun saaja.

Bachelor Suomen ainutlaatuiseen rakkauden seikkailuun esiintyjät johdattaa sydämellinen juontaja Shirly Karvinen. “Rakastan rakkautta ja on suuri kunnia olla ikonisen rakkausohjelman juontajana. Luvassa on varmasti suuria tunteita ja en malta odottaa, että päästään syksyllä kaikki yhdessä omalta kotisohvalta sukeltamaan tähän rakkauskuplaan”, Shirly Karvinen sanoo.

maajussille_morsian_kaikki_tarinat_s2_promo_vappu_pimia_002_kuvaaja_saku_tiainen.jpg

Maajussille morsian

26.8. alkaen
MTV Katsomo, MTV3

Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Maajussit etsivät rinnalleen kumppania niin arjen askareisiin kuin jakamaan juhlahetkiä. Tilan töille ei tarvita jakajaa, mutta kiinnostus toimintaan ja ymmärrys maaseudun elämään on tärkeä piirre kumppanissa. Monilla on haaveissa myös perheen perustaminen tuomaan onnea elämään ja jatkuvuutta tiloille. Kaudella nähdään myös uudistus, kun maajussit matkaavat uusiin lokaatioihin ehdokkaita tapaamaan. Ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä.


Maajussille morsian: Kaikki tarinat

syyskuussa
MTV Katsomo

Viime syksynä ihastuttanut, Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin. Kauden aikana nähdään perinteisten pika- ja ryhmätreffien lisäksi enemmän kahdenkeskistä aikaa maajussien ja ehdokkaiden välillä. Luvassa on niin tunteiden vahvistumista kuin yllätyksiäkin, kun kirjeet materialisoituvat ja maajussit tapaavat ehdokkaita. Kartanomiljöössä tunteet leimahtavat ja maajussit ovat lopussa vaikean päätöksen edessä. Kuka on se oikea?

ensitreffit_alttarilla_s11_16x9.jpg

Ensitreffit alttarilla
syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelma valloittaa sydämemme jälleen! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla: he antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin toiveenaan löytää tosirakkaus. Tehtäväksi jää sanoa alttarilla ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle ja lipua kertaheitolla avioliiton satamaan.

Häiden jälkeen kolme tuoretta, mutta toisilleen vierasta avioparia pääsee kokemaan parisuhteen huiput ja kuopat pikavauhtia, kun arjen rutiinien ja keskelle lattiaa jääneiden vaatemöykkyjen keskellä alkaa selvitä, millainen toinen oikeasti on. Parien tunnemyrskyjä ja kompromisseja seuratessa myös katsoja pääsee tarkastelemaan omaa toimintaansa ihmissuhteiden sokkeloissa.

Tukea, turvaa ja oivallisia neuvoja on onneksi jaossa. Ohjelman asiantuntijoina ja rakkauden karttureina toimiikin tuttu kolmikko: pariterapeutti Hanna Myllymaa, psykoterapeutti Tapani Alanen sekä tietenkin pastori Kari Kanala.

TOSIA TARINOITA

MTV:n ohjelmat raottavat verhoa erilaisiin elämäntarinoihin. Kiinnostava uutuus Someäidit kurkistaa influensseriäitien somepostausten takaiseen elämään. Uutuus on myös Arman Alizadin puhuttava dokumenttisarja Arman ja 7 kuolemansyntiä. Mielenkiintoisia tarinoita kuullaan tietysti myös paluun tekevässä Sukuni salat -sarjassa, jossa sukujuuriinsa tutustuu muun muassa tasavallan presidentti Alexander Stubb.

sukuni-salat_s3_16x9_v2_clean.jpg

Sukuni salat

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan. Kauden avausjaksossa sukunsa saloihin perehtyy tasavallan presidentti Alexander Stubb.

meidan-remppa_promokuvat_niko_16x9.jpg

Meidän remppa

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Uudessa Meidän remppa -ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Someäidit

14.8. alkaen
MTV Katsomo

someaidit_logo-tausta_1280x720.jpg

Uutuusohjelma Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen rakastettujen, kadehdittujen ja kiisteltyjen vaikuttajaäitien elämää. Ohjelmassa seurattavat kiinnostavat henkilöt tiedotetaan myöhemmin. Kaikki upeat someäidit avaavat omaa elämäänsä itse kuvaamansa materiaalin ja ohjelmaan tehtyjen haastattelujen kautta. Ohjelma on avoin läpileikkaus siitä, millaista on olla somevaikuttaja ja äiti. Luvassa on rosoja, ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa ja tarinoita, joita et ole voinut lukea edes Jodelista.

arman-7-kuolemansyntia_16x9.jpg

Arman ja 7 kuolemansyntiä

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

Arman Alizadin uusi seitsemänosainen dokumenttisarja vie katsojan maailman ääriin ja selvittää mitä ihmiskunta tekee oikein ja mitä väärin. Ihmisen vaikutus maailmassa on ulottunut niin laajalle teknologian ja tieteen kehityksen myötä, että vuonna 2008 Vatikaanin arkkipiispa Gianfranco Girrotti nimitti nykymaailman uudet kuolemansynnit. Ihminen on huumesodilla, ilmastonmuutoksella, köyhyydellä sekä ahneudella ajanut maailman lähelle lopun aikoja. Tämä huoli on globaali.

Sarja esittelee jokaisessa jaksossa yhden nykymaailman synnin pääteemana sekä pohtii, ovatko nämä todella syntejä. Arman Alizad purkaa ongelman juurisyitä ja ratkaisuja ongelmille.

suomalainen-menestysresepti_s4_16x9_clean.jpg

Suomalainen menestysresepti

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

Suomalainen menestysresepti -ohjelma tarjoilee katsojille jälleen kiinnostavia tuotekehitysmatkoja, jotka huipentuvat konkreettisiksi tuotteiksi ruokakauppoihin ympäri Suomen. Ohjelmassa intohimoiset kilpailijat käyvät läpi moninaisia vaiheita reseptiensä kanssa, kun päämääränä on kehittää ruokaideat uusiksi hittituotteiksi. Kilpailijoita on arvioimassa ja kannustamassa parhaaseen mahdolliseen tulokseen myös konkarituomaristo Jyrki Sukula, Jukka Kurttila, Sampo Päällysaho ja Suvi Luoma.

SAA HYMYN HUULILLE

Hilpeitä hetkiä on luvassa Juniori Suurmestarissa, kun vuoroon pääsevät lapsikisaajat! Suosituimpiin visailuohjelmiin kuuluva Stadi vs. Lande laittaa taas maalaiset ja kaupunkilaiset leikkimielisesti vastakkain, uudistuneella kokoonpanolla. Suomen kaunein koti -ohjelmassa ollaan ilahduttavien sisustusratkaisujen äärellä, ja tuomaristo kokee muodonmuutoksen.

suomen_kaunein_koti_s14_hanna_sumari_16x9.jpg

Suomen kaunein koti

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on yli sata vuotta vanhoja huviloita, uusia ja moderneja puutaloja, ekologisuutta ja upeaa designia. Uudella kaudella mukana on toimittaja Hanna Sumari, joka saa tulevan kesän matkoihin mukaansa uudet arvostetut tuomarikollegat. He valitsevat kohteista 10 finalistia, joista katsojat äänestävät koko kauden voittajan. Voittaja voittaa 10 000 euroa omien sisustushaaveidensa toteuttamiseen.

Stadi vs. Lande

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman. Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs. Landen historian ensimmäinen kahden kaupungin välinen taisto.

kuokkavieraskataja_s2_key_art_16x9_clean.jpg

Kuokkavieras Kataja

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

Janne Kataja ja hänen aisaparinsa, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru, kuokkavierailevat taas pitkin ja poikin Suomea. Kolmikko viettää kussakin jaksossa 42 tuntia yhdellä paikkakunnalla ilman penniäkään rahaa, ja he joutuvat tulemaan toimeen paikallisten vieraanvaraisuuden avulla.

Ohjelman toisella kaudella kuokkavieraiden tie vie muun muassa linnan huussiin, traktoritehtaalle, Jannen lapsuuden kesämummolaan ja yökylään Riitta Väisäsen luo. Ohjelma on täynnä hauskoja, merkityksellisiä ja koskettavia kohtaamisia tavallisten suomalaisten kanssa, joiden koteihin ja elämään kuokkavieraat tupsahtavat aina täysin varoittamatta.

juniori-suurmestari_16x9_clean.jpg

Juniori Suurmestari

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

Tänä vuonna mukaan Suurmestarin erikoislaatuisia tehtäviä pääsevät suorittamaan myös lapset, kun Juniori Suurmestari nähdään MTV:n kanavilla. Ohjelman perusidea on sama kuin aikuisillakin: osallistujat kilpailevat Suurmestarin laatimissa älyä, taitoa ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä.

Juniori Suurmestarissa 10–13-vuotiaat innokkaat, omatoimiset ja luovat lapset pääsevät osoittamaan, ettei oivaltamisen taito ole iästä kiinni. Tehtävät suoritetaan tuttuun tapaan Suurmestarin kartanolla, ja kilpailijoiden edesottamuksia hämmästellään sitten studiolla, jossa itse Suurmestari jakaa pisteet.  Viimeisessä jaksossa joku taitavista junioreista kruunataan maan ensimmäiseksi Juniori Suurmestari -voittajaksi. Suurmestarina nähdään tietenkin Jaakko Saariluoma, ja hänen oikeana kätenään tuomari Pilvi Hämäläinen. 

masterchef24_joulu_16x9.jpg

MasterChef Suomi: Joulu

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV3

MasterChef Suomi: Joulu -kilpailussa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä kisaavat Kultaisesta vispilästä. Kolmen jakson aikana kilpailijat loihtivat lumoavia jouluisia annoksia tuoden mukanaan oman persoonallisen säväyksen. Kaudella nähdään meneviä minitehtäviä, joiden voittajille on luvassa ennennäkemättömiä etuja. Tuomaristossa jouluherkut arvioivat Helena Puolakka, Henri Alén ja Kape Aihinen.

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti kutsuu tukijoukot ympäri Suomen mukaan lasten terveyden asialle. Suorana nähtävä tunteikas hyväntekeväisyysilta on täynnä upeita esityksiä Suomen suosituimmilta artisteilta, koskettavia potilastarinoita sekä ajankohtaista tietoa ja vaikuttavia tekoja lasten terveyden edistämiseksi.

LAATUDRAAMOJA

MTV:n draamasyksyn tapaus on ehdottomasti kotimainen toimintasarja Konflikti, joka on näyttävä ja jännittävä suursarja menestysohjaaja Aku Louhimieheltä. Syksyn draamatarjonta tuo myös tuulahduksen merten takaa, kun Anthony Hopkinsin tähdittämä eeppinen gladiaattoridraama Those About to Die nähdään vain MTV:llä. Suosittu poliisisarja Roba palaa odotetun uuden tuotantokauden merkeissä.

konflikti_key-art_16x9_clean.jpg

Konflikti

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo+, MTV Katsomo, MTV3

MTV:n uusi suursarja Konflikti on nykyaikaan sijoittuva toimintasarja Suomeen kohdistuvasta hyökkäyksestä. Pienessä suomalaisessa rannikkokaupungissa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta, kun tuntemattomat palkkasotilaat ottavat yllättäen alueen haltuunsa. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon. Valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?


Toimintasarjan ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut sarjan yhdessä Andrei Alénin, kirjailija Helena Immosen ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantalan kanssa. Lavastajana toimii Hollywoodissa elokuvia tehnyt ja Oscar-ehdokkaanakin ollut Heather Loeffler. Sarjan leikkauksesta vastaa useita suuria menestyselokuvia leikannut Ben Mercer ja musiikista säveltäjä Lasse Enersen.
Sarjan nimekkäässä näyttelijäkaartissa nähdään muun muassa Peter FranzénSara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius ja Julia Korpinen. Muista kotimaisista ja kansainvälisistä näyttelijöistä tiedotetaan myöhemmin.

thoseabouttodie_anthonyhopkins_16x9.jpg

Those About to Die

syyskuussa
MTV Katsomo, MTV3

Uutuusdraama Those About to Die vie katsojat Rooman valtakuntaan ja gladiaattoritaistelujen maailmaan syyskuussa. Daniel Mannixin kirjaan perustuvan sarjan on ohjannut Roland Emmerich (Independence Day) ja käsikirjoittanut Robert Rodat (Pelastakaa sotamies Ryan). Suomessa yksinoikeudella MTV:llä esitettävää sarjaa tähdittää muun muassa legendaarinen Anthony Hopkins.

roba_s6_ryhmakuva_16x9.jpg

Roba

syyskuussa
MTV Katsomo+

Roba kertoo selviytymistarinoita poliiseista julkisuuden ja työn ristipaineessa Helsingin sydämessä. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin vuonna 2012.

Kuudennen kauden teema on poliisin suhde kansalaistottelemattomuuteen. Kauden läpäisevä tarina alkaa, kun Roban järjestyspoliisit ovat turvaamassa ilmastoaiheista mielenosoitusta. Paikalle saapuu joukko aggressiivisia vastamielenosoittajia ja tunnelma aktivistien valtaamalla kadulla kiristyy, mutta kaoottisessa tilanteessa olennaisen virhearvion tekee kuitenkin poliisi. Syntyy mellakka, joka riistäytyy hallinnasta – ja jättää jälkensä kaikkiin.

Roban nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Andrei Alén, Alex Anton, Annika Aapalahti, Mari Perankoski, Ilari Johansson ja Rauno Ahonen.

salatut_elamat_2024_group04_0116x9_clean.jpg

Salatut elämät

9.8. alkaen
MTV Katsomo, MTV3

Pihlajakadulla totuus on kovaa valuuttaa. Se tulee, jyrää alleen ja alistaa muutokseen. Siinä missä voi aina aidosti löytää uuden ystävän, voi vanha ystävyyssuhde päättyä hetkessä sodanjulistukseen. Rakkaus on hetken henkäys, mutta siitä voi silti jäädä loputon katkeruus ja vanhan suolan jano. Rakkautta voi myös löytyä erittäin yllättävistä paikoista ja sitä voi yhtäkkiä tuntea yllättävää ihmistä kohtaan. Auttaako jos onnensa pitää salassa? Sormus siellä, sormus täällä, mutta vaikka sellaisen sormeesi saat ja hääkellot kumisevat, voit silti joutua luopumaan paljosta, ehkä jostain elämää suuremmasta. Mammonaa siunaantuu joillekin suorastaan luvattoman paljon, mutta tuoko raha onnea vai silmittömän sotkun? MTV Katsomo+ -tilauksella Salkkarit-syksy käynnistyy perjantaina 9.8., MTV3-kanavalla maanantaina 12.8.

rantabaari_s06_16x9_clean.jpg

Rantabaari

23.8. alkaen
MTV Katsomo+, MTV Katsomo

Kesän ajan MTV Katsomossa viihdyttänyt Rantabaarin kuudes tuotantokausi jatkuu pienen tauon jälkeen 23.8. alkaen MTV Katsomo+ -tilaajilla. Maksutta päähenkilöiden kesänvieton, bileiden ja draaman pariin päästään takaisin 26.8. alkaen.

estonia_16x9.jpg

Estonia

syyskuussa
MTV3, MTV Katsomo

MTV-alkuperäissarja Estonia nähdään MTV:n syksyssä maksutta MTV Katsomossa sekä MTV3-kanavalla. Estonia on tutkimusraportteihin pohjautuva kertomus autolautta Estonian katastrofin tapahtumista ja sen tutkinnasta. Kehystarina seuraa useiden henkilöiden kautta onnettomuustutkinnan vaiheita, jotka käynnistyvät Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Mukaan tarinaan kietoutuvat myös autolautan tapahtumat. Visuaalisesti näyttävässä sarjassa tullaan näkemään esimerkiksi Estonian uppoaminen ja pelastustoimia.

UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMAT

Huomenta Suomi pyörii läpi kesän ja jatkaa seitsemänä päivänä viikossa myös syksyllä. Viiden jälkeen -ohjelmassa vedetään kesällä hetki henkeä, ja arjen alkuiltojen hyväntuulinen ajankohtaisohjelma palaa tauoltaan 12.8. Tuoreisiin rikostapauksiin ja kiinnostaviin vanhoihin rikosjuttuihin perehtyvä Rikospaikka palaa syyskuussa uusin jaksoin. Kymmenen uutiset ja Seitsemän uutiset palvelevat uutisnälkäisiä vuoden ympäri, 365 päivänä vuodessa.

URHEILU

MTV:n urheilusyksy tarjoilee huippu-urheilua kotimaasta ja kansainvälisiltä areenoilta. Liigassa kiekkokausi alkaa poikkeuksellisen kiinnostavana: uutena joukkueena sarjassa pelaa Kiekko-Espoo, ja myös sarjamuotoa on uudistettu. Playoffsit laajenevat, minkä lisäksi jumbojoukkue karsii sarjapaikasta Mestis-voittajan kanssa. MTV:n kattavan Liiga-ohjelmiston kruunaa Hockey Night Perjantai, joka nähdään parhaaseen katseluaikaan MTV3-kanavalla. Kiekkonälkään seurataan myös NHL:n viikoittaisia otteluita sekä Mestistä.

Myös jalkapallon Mestarien liigassa koetaan massiivisia uudistuksia. Uudistetulla sarjaformaatilla pelattavaan kauteen lähtee Euroopan 36 parasta seurajoukkuetta. Katsojille uudistukset lupaavat jopa 50 % enemmän otteluita. Rallifanit puolestaan nauttivat kuumana käyvästä MM-rallikaudesta, joka huipentuu marraskuussa Japanissa.

MTV Subin monipuolinen urheilukattaus tarjoaa läpileikkauksen MTV Katsomon, koko Suomen kokoisen kisakatsomon tuhtiin tarjontaan.

MTV Subilla ja MTV3-kanavalla suoria urheilulähetyksiä joka viikko:

  • Hockey Night Perjantai -ottelu MTV3:lla joka viikko syyskuusta alkaen
  • UEFA Super Cup MTV3:lla ke 14.8.
  • NFL:ää kuukausittain MTV Subilla syyskuusta alkaen. Myös neljä Euroopassa pelattavaa ottelua
  • Jääkiekon Naisten Liigan avausottelu MTV Subilla pe 6.9.
  • Mestistä kuukausittain MTV Subilla syyskuusta alkaen
  • UEFA Nations League -ottelut la 7.9., ma 14.10. ja su 17.11.
  • NHL:ää viikoittain MTV Subilla lokakuusta alkaen
  • Timanttiliigan kauden päätös Brysselistä MTV Subilla la 14.9.
  • Jokaisen MM-rallin avaus MTV Subilla ja rallin huipentava Power Stage sekä rallistudio MTV3:lla

MTV Katsomo+ Urheilu -tilaajien syksyyn kuuluvat myös mm. kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, Sveitsin liiga ja SHL, jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, ja kaikki UEFA Nations Leaguen ottelut (pl. Suomen ottelut), kuusi suoraa NFL-ottelua viikoittain, ATP-tennistä sekä tuhti kattaus moottoriurheilua, kuten MM-rallin kaikki erikoiskokeet, rallin EM-sarja sekä rallicrossin ja motocrossin MM-sarjat.

POIMINTOJA KANSAINVÄLISISTÄ OHJELMISTA

Draamasarjoja


Ten Pound Poms

28.8. alkaenMTV Katsomo+ -tilauksella

Uusi draamasarja kertoo joukosta brittejä, jotka muuttivat toisen maailmansodan jälkeen Australiaan paremman elämän toivossa. Lupaukset paremmasta työstä, kodista ja elämänlaadusta ovat mairittelevampia kuin totuus. Britboxin tarjontaan kuuluvasta sarjasta on tekeillä myös toinen tuotantokausi.

human-error_keyart_16x9_clean.jpg

Human Error

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Etsivä Holly O’Rourke tutkii kotiäidin murhaa, joka vaikuttaa kaikin puolin yksinkertaiselta tapaukselta. Pian Holly sinkoutuu keskelle suurta salaliittoa ja hänen uransa, perheensä ja uskonsa oikeuteen on vaarassa. Kuusiosainen sarjauutuus on saanut inspiraationsa tositapahtumista.

Piilotettu totuus (Off the Record)

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella

Tanskalainen draamasarja joukosta tutkivia journalisteja ja haasteista, joita he kohtaavat paitsi työssään, myös henkilökohtaisessa elämässään. Toimittajaporukka ei ole saanut hetkeen kunnon skuuppia, mutta nyt vinkki johdattaa heidät skandaalin luo, jonka jäljet johtavat vallan huipulle.

Tulen saartamat (Heat)

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella

Parhaat ystävät Steve ja Brad ovat viettäneet vuosittain perheineen kesälomaa jo 20 vuoden ajan, mutta tällä kertaa käy ilmi, että Stevellä on kontollaan suuria salaisuuksia. Neliosainen australialais-brittiläinen jännityssarja.

The Serial Killer’s Wife

myöhemmin syksyllä
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella

Idylliseen englantilaiskylään sijoittuva jännityssarja kertoo Bethistä, joka on järjestänyt yllätysjuhlat miehelleen Tomille, paikallislääkärille. Tom pidätetään kesken juhlien entisen avustajansa murhasta. Beth uskoo miehensä syyttömyyteen. Mutta lisää paljastuksia Tomista on luvassa.

Dokumentteja

laurawhitmore_16x9main.jpg

Laura Whitmore: rajun seksin jäljillä (Laura Whitmore Investigates…Rough Sex)

8.8. alkaen
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella, MTV Avalla 14.8.

Love Island UK:n juontajana tunnettu Laura Whitmore tutkii rajua seksiä eri näkökulmista ja käy muun muassa BDSM-kurssilla. Hän perehtyy myös ilmiön nurjaan puoleen: tilanteisiin, joissa suostumuksellinen seksi on vaihtunut väkivaltaan.

vakivaltainen-vaimoni_16x9_clean.jpg

Väkivaltainen vaimoni (My Wife the Abuser)

21.8. alkaen
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella, MTV Avalla 21. ja 28.8.

Iso-Britanniassa katseluhitiksi noussut kaksiosainen dokumentti perheväkivallasta. Richard ja Sheree Spencerin elämä näytti ulospäin tavalliselta kahden uraihmisen ja kolmen lapsen perheeltä. Suljettujen ovien takana perheen isä Richard eli painajaismaista arkea väkivaltaisen vaimonsa kanssa. Shereen tietämättä Richard dokumentoi kokemaansa kaltoinkohtelua.

escaping-utopia_s1_key-art_16x9_clean.jpg

Glorivale – pako kultista (Escaping Utopia)

MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella
myöhemmin syksyllä

Uudessa-Seelannissa vaikuttava pahamainen kultti Gloriavale on ollut muusta maailmasta eristäytynyt jo 50 vuoden ajan. Joukko kultin kynsistä paenneita taistelee vapauttaakseen rakkaansa ja läheisensä. Intensiivinen, kolmiosainen dokumentti kertoo australialaisen saarnaajan Neville Cooperin luoman kultin tarinan ja paljastaa, mitä kaikkea vaatii päästä siitä irti.

Zuckerberg – King of the Metaverse

syyskuussa
maksutta MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella


Dokumentti käy läpi Mark Zuckerbergin matkan Facebookin perustamisesta nykyisen digitaalisen imperiumin valtiaaksi ja nousun maailman nuorimmaksi miljardööriksi.

The Queen of Crypto

syyskuussa
MTV Katsomossa, MTV Katsomo+ -tilauksella

Vain yksi huijari on onnistunut kyseenalaisessa kunniassa saada nimensä sekä FBI:n että Interpolin etsityimpien listalle. Hän katosi kuin tuhka tuuleen tehtyään miljardien dollarien kryptohuijauksen. Missä on Ruja Ignatova?

The Missing Millionairess

lokakuussa
MTV Katsomossa MTV Katsomo+ -tilauksella

Australialaisen Melissa Caddickin uskomaton tarina on kerrottu MTV Katsomossa heinäkuun loppuun asti katsottavissa olevassa minidraamasarjassa The Vanishing Act, ja nyt hänen mysteeristään on tehty kaksiosainen dokumenttisarja. Caddickin epäillään kavaltaneen miljoonia dollareita asiakkailtaan. Caddick katosi poliisien tehtyä kotietsinnän hänen kotiinsa. Hänestä löytyi myöhemmin jalkaterä, mutta ei muuta. Lavastiko hän kuolemansa? Joutuiko hän henkirikoksen uhriksi? Uudessa true crime -dokumentissa haastatellaan muun muassa Caddickin aviomiestä.


Muista myös nämä:

Kesällä MTV Katsomo+ -tilauksella katsottavissa oleva Murha Helsingörissä -sarjan viides tuotantokausi nähdään 1.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja 6.8. alkaen tiistaisin MTV Avalla.

Syyskuussa jatkuvat muun muassa leppoisa Hudson & Rex (6. tuotantokausi, MTV Katsomo, MTV Ava), sekä ikoninen Kova laki (22. tuotantokausi, MTV Katsomo, MTV Ava).

MTV Katsomossa kesällä viihdyttävä The Rookien uusi, 5. tuotantokausi nähdään syyskuusta alkaen MTV Subilla. American Horror Story -sarjan 12. kauden jaksot alkavat puolestaan lokakuussa.

Unelma-asunto auringon alta -ystävät voivat ottaa syksyllä omakseen ruotsalaisen Unelmakoti ulkomailla -sarjan, jossa länsinaapurimme kunnostavat ja rakentavat koteja mielimaisemissaan. Sarja alkaa MTV Avalla syyskuussa.

Suuria kotiunelmia on tarjolla myös syyskuussa jatkuvassa klassikossa: Grand Designs – unelma-asunnot -sarjan uudet jaksot nähdään MTV Avalla ja maksutta MTV Katsomossa. Marraskuussa siirrytään Uuden-Seelannin Grand Designsin pariin.

Seuraa meitä somessa

Facebook, Instagram, TikTok ja X:

@mtv3suomi @mtvkatsomo@mtvurheilu @mtvuutisetYksi kommentti artikkeliin ”MTV:n viihderikas syksy on nyt julki – tutustu Suomen monipuolisimpaan ohjelmakattaukseen! ”

Vastaa