Tässä ovat LOVEn juontajat! – ”Mukanaolo on unelmien täyttymys”

Kirjoittajan kuva

By admin

Rakastetun LOVE-musiikkiviihdeohjelman uusina juontajina nähdään sydämelliset Susani Mahadura ja Ernest Lawson. LOVE nähdään MTV:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Näyttävät ja koskettavat studiokuvaukset alkavat syyskuun 19. päivä, ja juontajakaksikko odottaa jo kuvauksia sydän läpättäen.

love_promokuvat_susani_mahadura_03.jpg

LOVE on rakastettu kotimainen musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan merkityksellisiä tarinoita ja niihin liittyviä kappaleita eturivin artistien esittäminä. Ohjelmassa tavalliset ihmiset ympäri Suomen yllättävät rakkaimpansa liikuttavilla ja tunteellisilla musiikkiesityksillä luoden heille ainutlaatuisen ja unohtumattoman hetken. LOVE on musiikkiohjelmien aatelia, joka herkistää katsojat niin studiossa kuin ruudun ääressä. 

Yllätyksiä on kuvattu läpi kesän ja ohjelmanteko huipentuu studiokuvauksiin syyskuun lopussa. Studiossa yllätyksen voi saada kuka vain, joka on sinne salaa juonittu. Koko show’n pitää koossa ohjelman karismaattinen juontajakaksikko SusaniMahadura ja Ernest Lawson. Susanin ja Ernestin yhteinen kemia, vitsailu sekä inhimillinen lämpö luovat ympärilleen ikimuistoisen tunnelman.  

Susani ja Ernest ovat molemmat olleet mukana jo LOVE-kuvausten alkuvaiheessa.

”Mukana on ihania ihmisiä, hienoja tarinoita ja eturivin artisteja! Eivätkä yllätettävät osaa aavistaakaan mitä kaikkea heitä varten on suunniteltu”, Ernest myhäilee.

”LOVEssa mukanaolo on unelmien täyttymys. LOVE on rakkauden ja toivon täyteinen ohjelma ja sellaista juuri nyt tarvitaan. On kunniatehtävä päästä tekemään tätä ohjelmaa, ja vieläpä Ernestin kanssa”, Susani kertoo.

Myös Ernest toteaa, että tässä maailman ajassa on ilo ja onni päästä tekemään ohjelmaa, joka yhdistää suomalaiset, ja jonka keskeinen idea on näyttää kuinka paljon ihmiset merkitsevät toisilleen.

”Mukana on suuria tunteita, pirskahtelevia yllätyksiä ja aitoa lämpöä”, Ernest summaa.

Susani ja Ernest odottavat molemmat todella innoissaan studioon pääsyä ja kuvausten alkamista.

”Tässä alkaa olla jo perhosia vatsassa. Alkaisipa kuvaukset jo!”, Susani intoilee.


LOVE-ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.
 
Ohjelma esitetään MTV:n alustoilla ja kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Facebook, Instagram, TikTok ja Twitter: 
@mtv3suomi @mtvkatsomo  
#mtvlove Vastaa