The Voice of Finlandin viimeiset semifinalistit valittiin – nämä laulajat kilpailevat finaalipaikoista!

Kirjoittajan kuva

By admin

The Voice of Finlandin viimeiset semifinaalipaikat jaettiin suorassa lähetyksessä hetki sitten.

Toisessa suorassa lähetyksessä semifinaalipaikoista kilpailivat Sannin ja Arttu Wiskarin tiimiläiset. Molemmista tiimeistä kaksi laulajaa selvitti tiensä semifinaaliin.

Sannin tiimistä jatkoon pääsivät Lisa Dumchieva ja Tina Sandqvist. Kotimatkalle lähtivät Markus Perttula ja Isabel Chikoti. Arttu Wiskarin tiimistä jatkoon pääsivät Jaromir Jokinen ja Helmi Tammenpää. Juho Väliaho ja Mira Taskinen joutuivat jättämään kilpailun.

Ensi viikolla Sannin, Arttu Wiskarin, Elastisen ja Maija Vilkkumaan tiimien jäljellä olevat laulajat kilpailevat paikoista The Voice of Finlandin jännittävässä finaalissa.

The Voice of Finlandin voittaja kruunataan suorassa finaalilähetyksessä perjantaina 26. huhtikuuta.

Maija Vilkkumaan tiimi

Heidi Simelius, 30, Tampere

Heidi on freelancer-muusikko ja musikaaliartisti, joka haluaa esittää isoja kappaleita isoilla lavoilla. Ennen Voicea hän odotti tulevansa löydetyksi, kunnes päätti astua parrasvaloihin itse. Päätös oli oikea, sillä Heidin seuraava askel on hurmata yleisö The Voice of Finlandin suorissa lähetyksissä.

Toni Taipale, 29, Veteli

Toni on 29-vuotias Vetelistä kotoisin oleva pohjalainen mies, jonka sanaan voi aina luottaa. Toni kertoo, että hän on perinyt äidiltään rauhallisuuden, isältä puolestaan räväkkyyden ja hurtin huumorin. Hän haaveilee tanssilavojen kiertämisestä oman orkesterin kanssa. Toni lähti mukaan Voiceen lyötyään kaverinsa kanssa kättä päälle osallistumisesta. Se kannatti, onhan hän saavuttanut paikan Voicen livelähetyksissä.

Arttu Wiskarin tiimi

Helmi Tammenpää, 24, Helsinki

Helmi on 24-vuotias alun perin Vaasasta kotoisin oleva helsinkiläinen. Hänen elämänsä tärkeimpiä asioita ovat perhe ja ystävät. Helmin tulevaisuuden suunnitelmat ovat kirkastuneet Voicen myötä, ja hän haluaa tulevaisuudessa tehdä töitä musiikin parissa. Haave on askeleen lähempänä toteutumista, sillä seuraava pysäkki on Voicen livelähetykset Arttu Wiskarin tiimissä, johon hänet kaapattiin kaksintaisteluvaiheessa.

Jaromir Jokinen, 23, Hämeenlinna

Jaromir on 23-vuotias hämeenlinnalainen. Hän ajaa työkseen taksia, ja viikonloppuisin hän tekee satunnaisesti trubaduurikeikkoja ja jääkiekkotuomarointeja. Kunnianhimoisen Jaromirin unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Hän on tullut Voiceen voittaakseen, ja tämä tavoite elää Logomon lavalla.

Sannin tiimi

Lisa Dumchieva, 31, Jurva

Lisa on on 31-vuotias Jurvassa asuva lääkäri, joka on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut osa hänen elämäänsä pienestä pitäen. Lisa haki mukaan Voiceen, koska se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakkuuttaan isolla lavalla. Hän on valloittanut tulkinnallaan tähtivalmentajat, mutta nyt on aika valloittaa myös koko muu kansa livelähetyksissä.

Tina Sandqvist, 35, Espoo

35-vuotias Tina on kasvanut Vantaalla, mutta hän asuu nykyään Espoossa. Musiikki ei ole hänelle harrastus, vaan se on pikemminkin elämäntapa. Tina on ollut aikaisemmin mukana Voicessa, mutta hän kokee, ettei ollut tuolloin vielä valmis. Nyt hän on levittänyt siipensä, ja lento on kantanut Logomon livelavalle saakka.

Elastisen tiimi

Marko Turunen, 38, Lohja

Marko on 38-vuotias sähköasentaja Lohjalta. Hän soittaa useaa instrumenttia, tuottaa musiikkia, laulaa ja kirjoittaa lyriikoita. Marko haluaisi tehdä musiikista itselleen ammatin ja on puolisonsa ilmoittamana mittaamassa taitojaan Voicessa. Nyt Marko on valmis astumaan Logomon lavalle.

Laura Ruusumaa, 32, Helsinki

Laura on Huittisista kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt 32-vuotias laulunopettaja ja musikaaliartisti. Musikaalisesta perheestä kotoisin oleva Laura ei halua kategorisoida itseään, vaan hän pitää itsensä avoimena monille eri musiikkigenreille. Nyt hän pääsee esittelemään musikaalisia lahjojaan The Voice of Finlandin livelähetyksissä.Yksi kommentti artikkeliin ”The Voice of Finlandin viimeiset semifinalistit valittiin – nämä laulajat kilpailevat finaalipaikoista!”

Vastaa