Finalistit valittu – nämä laulajat kilpailevat The Voice of Finlandin voitosta!

Kirjoittajan kuva

By admin

vof finaali

The Voice of Finlandin finalistit valittiin suorassa semifinaalilähetyksessä hetki sitten.

Semifinaalissa kilpailivat kaikkien tähtivalmentajien tiimien kaksi jäljellä ollutta laulajaa. Kustakin tiimistä vain toinen pääsi ensi viikon finaaliin.

Finaalissa koko kilpailun voitosta taistelevat Lisa Dumchieva (Sannin tiimi), Toni Taipale (Maija VIlkkumaan tiimi), Laura Ruusumaa (Elastisen tiimi) ja Jaromir Jokinen (Arttu Wiskarin tiimi).

Kotimatkalle joutuivat Tina Sandqvist (Sannin tiimi), Heidi Simelius (Maija VIlkkumaan tiimi), Marko Turunen (Elastisen tiimi) ja Helmi Tammenpää (Arttu Wiskarin tiimi).

The Voice of Finlandin voittaja kruunataan suorassa finaalilähetyksessä perjantaina 26. huhtikuuta. Kilpailijoiden lisäksi finaalilähetyksessä esiintyvät Elastinen sekä Vesterinen Yhtyeineen.

Finaalissa esiintyvät laulajat

Maija Vilkkumaan tiimi

Toni Taipale, 29, Veteli
Toni on 29-vuotias Vetelistä kotoisin oleva pohjalainen mies, jonka sanaan voi aina luottaa. Toni kertoo, että hän on perinyt äidiltään rauhallisuuden, isältä puolestaan räväkkyyden ja hurtin huumorin. Hän haaveilee tanssilavojen kiertämisestä oman orkesterin kanssa. Toni lähti mukaan Voiceen lyötyään kaverinsa kanssa kättä päälle osallistumisesta. Se kannatti, onhan hän saavuttanut paikan Voicen livelähetyksissä

Arttu Wiskarin tiimi

Jaromir Jokinen, 23, Hämeenlinna
Jaromir on 23-vuotias hämeenlinnalainen. Hän ajaa työkseen taksia, ja viikonloppuisin hän tekee satunnaisesti trubaduurikeikkoja ja jääkiekkotuomarointeja. Kunnianhimoisen Jaromirin unelmana on elättää itsensä musiikilla ja esiintyä ison yleisön edessä. Hän on tullut Voiceen voittaakseen, ja tämä tavoite elää Logomon lavalla.

Sannin tiimi

Lisa Dumchieva, 31, Jurva
Lisa on on 31-vuotias Jurvassa asuva lääkäri, joka on kotoisin Ukrainasta. Musiikki on ollut osa hänen elämäänsä pienestä pitäen. Lisa haki mukaan Voiceen, koska se antaa hänelle mahdollisuuden esitellä musikaalista lahjakkuuttaan isolla lavalla. Hän on valloittanut tulkinnallaan tähtivalmentajat, mutta nyt on aika valloittaa myös koko muu kansa livelähetyksissä.

Elastisen tiimi

Laura Ruusumaa, 32, Helsinki
Laura on Huittisista kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt 32-vuotias laulunopettaja ja musikaaliartisti. Musikaalisesta perheestä kotoisin oleva Laura ei halua kategorisoida itseään, vaan hän pitää itsensä avoimena monille eri musiikkigenreille. Nyt hän pääsee esittelemään musikaalisia lahjojaan The Voice of Finlandin livelähetyksissä.3 kommenttia artikkeliin ”Finalistit valittu – nämä laulajat kilpailevat The Voice of Finlandin voitosta!”

Vastaa